Влез

View Full Version : Ядливо бельо

DragonLady
09-02-2011, 19:48
Привет, имам няколко въпроса относно това ядливо ( захарно ) бельо.
Какво по точно представлява?
Има ли го във вариант на прашки ( с някоя друга панделка пък ще е идеално )?
Има ли опасност от него да ми стане някоя инфекция от него( нищо, че ще го сложа само за едната любовна игра преди секса )?
Само в секс шоповете ли се продава?
Колко горе-долу струва?
Мерси предварително.

пс 1вo питах в раздела за козметика, но ме насочиха тука да пробвам :D

myNameIsImmortal
09-02-2011, 20:10
и мене ме интересува.. някой информация.. ?!

YouAteMyHeart
09-02-2011, 20:20
Попринцип е от бонбони,които са наредени на една тънка ластична връзка.Бившата беше взела едно такова беше само дoлно.Не беше мн удобно,защото бонбоните са твърди и започват да се разтапят. 8-) Иначе самите бонбони бяха едни такива захарни/като бяхме деца си спомням,че имаше подобни гривнички/Беше купено по време на една екскурзия в Испания,но тук не мисля,че ще намериш.

http://www.celebrityicing.com/wp-content/uploads/2011/02/candy-bracelet.jpg ето от такива бонбони беше.

KumchoValcho
09-02-2011, 21:22
не бих ял бонбони, които са били завряни в ануса на приятелката ми, просто не ми допада идеята, не знам за вас

Zarity
09-02-2011, 21:24
:razz: :razz:
Да е,верно,кажете други мнение че ми е интересно.

myNameIsImmortal
09-02-2011, 21:31
не бих ял бонбони, които са били завряни в ануса на приятелката ми, просто не ми допада идеята, не знам за вас
ем ще ядеш само отпред и отстрани щом те е толкова гнус и приятелката ти сиг няма толкова добра лична хигиена.. предполагам по думите ти..

ccdesigns
09-02-2011, 21:46
ем ще ядеш само отпред и отстрани щом те е толкова гнус и приятелката ти сиг няма толкова добра лична хигиена.. предполагам по думите ти..

Да му се изсере у устата нещеш ли?

Gr0zDan0v
09-02-2011, 22:12
не бих ял бонбони, които са били завряни в ануса на приятелката ми, просто не ми допада идеята, не знам за вас :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

marti93
09-02-2011, 22:47
иди в секс шопа и питай !иначе и аз имам желание да пробвам :)

Verminaard
09-02-2011, 23:44
Хора,момент малко,от кога наниз от бонбонки се класифицира като 'бельо' ?!
Още една ситуация,в която си нямате идея за що иде реч.

leadyflame
09-03-2011, 01:13
С и без бельо пак се стига до това да ти изядът мръвката така че :? ама сигурно за да е по-сладко, знам ли..

didkymd
09-03-2011, 01:28
Бельото има разтегателни лентички, които се ядат и с помощта на които се намества на тялото. .Вкусовете са различни – лентичките са от шоколад, а останалите части от вишни, банани, ягоди. А и тези които го правят с идея дълга любовна игра...не става ! Мн е крехко ,веднага се топи мн цапа, а плодовата част лепне ужасно.Трябва приятеля ви добре да ви "почисти" преди да почнете да правите секс(а както виждам не на всяко момче му допада идеята).

DragonLady
09-03-2011, 07:00
Бельото има разтегателни лентички, които се ядат и с помощта на които се намества на тялото. .Вкусовете са различни – лентичките са от шоколад, а останалите части от вишни, банани, ягоди. А и тези които го правят с идея дълга любовна игра...не става ! Мн е крехко ,веднага се топи мн цапа, а плодовата част лепне ужасно.Трябва приятеля ви добре да ви "почисти" преди да почнете да правите секс(а както виждам не на всяко момче му допада идеята).

Мерси за инфото! А да те питам в България предлагат ли се?

Skaarj
09-03-2011, 07:05
Попринцип е от бонбони,които са наредени на една тънка ластична връзка.Бившата беше взела едно такова беше само дoлно.Не беше мн удобно,защото бонбоните са твърди и започват да се разтапят. 8-) Иначе самите бонбони бяха едни такива захарни/като бяхме деца си спомням,че имаше подобни гривнички/Беше купено по време на една екскурзия в Испания,но тук не мисля,че ще намериш.

http://www.celebrityicing.com/wp-content/uploads/2011/02/candy-bracelet.jpg ето от такива бонбони беше.
ХАХАХХА, днес тези бомбончета ги продават на лапетата като гривни и те си ги похапват :lol:

KumchoValcho
09-03-2011, 07:37
ем ще ядеш само отпред и отстрани щом те е толкова гнус и приятелката ти сиг няма толкова добра лична хигиена.. предполагам по думите ти..по твоите думи пък предполагам, че не си прочел мн книжки c:

didkymd
09-03-2011, 10:32
Предлага се....има го в повечето секс шопове и куку магазини в големите градове :)

DragonLady
09-03-2011, 10:42
Предлага се....има го в повечето секс шопове и куку магазини в големите градове :)

Мерси за инфото, а в цените можеш ли да ме ориентираш?

didkymd
09-03-2011, 11:10
Е ако си от София там е ясно,че всичко е по-скъпо.В БГ можеш да го намериш между 15-40 лв (в зависимост в какъв секс шоп влизаш).Колкото по умрял ,толкова по евтино.А иначе ако си поръчаш от чужбина минимум 35 euro

DragonLady
09-03-2011, 13:14
Мерси :-)