View Full Version : Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Преди време ,бързам да се прибера,ама ми е паднала батерията и спирам един г-н на възраст може би от около 35-40 години и :
Аз: Извинете , знаете ли колко е часът?
Той:
Много си красива, искам да те закача на стената и да те гледам всеки ден ...
Аз: :shock: :shock: Лек ден...
Изнесох се с мръсна газ към вкъщи ...направоооо
IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 12:51
Преди време ,бързам да се прибера,ама ми е паднала батерията и спирам един г-н на възраст може би от около 35-40 години и :
Той:
pedobear :lol:
VikitoRia
11-12-2011, 12:53
Много си хубава мамка му :D
Той:
Направо...изпаднах в ужас :D
Anichkaxxwee
11-12-2011, 16:56
Той:
Точно!.. :lol: :lol:
smilebabysmilee
11-15-2011, 15:38
Веднъж като си разхождах кучето някакви спряха колата си и почнаха да ми приканват да отивам с тях нанякъде. Не им обърнах внимание и те започнаха да ми подсвиркват...Друг случай-Бях в компания с една приятелка и покрай нас мина някаква групичка от 2,3 момчета..тия сигурно някакви наркоманчета бяха :lol: и ни викат ей момиченца не трябва да вървите сами ,че може нещо лошо да ви се случи :lol: абе с всякакви е пълно в днешно време
FlippanT
11-15-2011, 16:14
Стоя си на спирката и си чакам (бях със слънчеви очила). Забелязах, че една ме оглежда усърдно. Дойде ми автобуса, тръгвам да се качвам, и се наложи да мина близо до нея.
Тя: Имаш хубави очи.
Аз: 8) ъ-ъ-ъ..... :-o Мерси.... :?
xBadxApple
11-15-2011, 21:10
'Трябва ли да те напия, за да те вкарам в леглото си?' 8-)
ScarletBite
11-16-2011, 14:34
чакам си аз пред кабинета на зъболекаря че бях хванала обедна почивка. слиза някъв поне 30-годишен от горните етажи един такъв с дълга коса и мн странен и ми вика:
- извинете... извинете...
вадя си аз слушалките от ушите, зяпвам го и оня:
- извинявам се за нахалството, но... вие имате ли проблеми с майка си?
при което аз леко така се стреснах, викам си къв е тоя 8-)
- мне.
и той някъв такъв почва да ми разказва за тва как майка му го тормозила. 8-) при което аз реших, че е луд, смънках нещо и тръгнах пак да си слагам слушалките. и той изведнъж почна да говори с мн странен тон паникьосан направо:
- много сте красива... досаждам ли ви? как се казвате?
аз само го погледнах и почнах да си избирам песен. 8-) пък той се натъжи 8-) и на тръгване ми говореше:
- и аз имам такива, да знаете (тук мисля че за тъпите слушалки говореше)... те са портал към бъдещето... и изпращат сигнали към други цивилизация... да... бззз
направо блок отвсякъде :lol:
ItsMeBitchezz
11-18-2011, 13:54
-Знаеш ли много ми се играе на пролет с тебе :D :D :D :D
няма да му се отвори парашута
Ауу сещам се като бях по-малка имахме да ходим на една опера от училище и след това си чакам рейса и идва едно момченце подава ми ръка и ми казва "приятно ми е здрастии!!" и тъй като точно в този момент бях малко ядосана относно минали любовни драми и му казах едно мило,вежливо и силно "КЪШШ!!" :-D Сега като се сетя много смешно ми става :д и след това си тръгна ,гледайки разочаровано ,отива при приятелите си и казва "Еми не става кво да напраяя????" :дд при което приятелите ми ми се хилиха много 8-)
Gerityyy08
11-18-2011, 17:45
разсмяхте ме с вашите случки :razz: :razz: :razz: Ето едно мое, аз заговарям едно малко момиченце.
- Ей, сладуранке, внимавай да не паднеш ( тичаше, като лудо )
Момичето отговори:
- Я не ме занимавай, днес не съм в настроение. (да е било макс. 3-4 год.)
:lol:
ForzaFelipe
11-18-2011, 17:59
Прибирам се от плаж и едно момиче разхождаше кучето си което дойде и почна да ме души и момичето ми вика:
Тя -Я май те хареса.
Аз -Ами сигурно,голям сладур е кучето ти.
Тя -Да и твоето куче е голям сладур
:lol: къде го видя моето куче обаче не знам :lol:
BrokenKnight
11-18-2011, 18:18
Прибирам се от плаж и едно момиче разхождаше кучето си което дойде и почна да ме души и момичето ми вика:
Тя -Я май те хареса.
Аз -Ами сигурно,голям сладур е кучето ти.
Тя -Да и твоето куче е голям сладур
:lol: къде го видя моето куче обаче не знам :lol:
:razz: :razz: :razz:
седим на мохабет една вечер аз едно приятелче с неговата приятелка (накратко двойка) и една тяхна обща приятелка .. веднага разбрах, че ме харесва, но аз никога не правя първа крачка, ако ще и да е няква адската :lol: (познавах е от 1 седмица , бях е виждал 1 път)
те тримата стоят в една кола, а аз съм паркирал мойта до тяхната и с 2 приятелчета си лафим нещо в мойта кола .. и само от време на време като погледна, случайно виждам как ме зяпа и по едно време излиза от оная кола отваря вратата на мойта и вика на тия пичове дето говорих с тях : " може ли малко да излезнете, че искам да говоря нещо с него " при което аз избухнах още преди да е казала каквото и да е :D
* качва се ОТЗАД (не отпред при мен) *
Аз: Сподели ...
Тя: Амии ... тъкова ... да те питам верно ли ме харесваш ?
Аз ( :shock: .. в този момент се сетих, че до като беше в оная кола и оная двойка са е навивали да се хване с мен .. те ми бяха казвали и преди тва , ама аз не исках :Д ) : Емиии .. не точно ... кой ти каза ? В. ли ?
Тя: Да
Аз: Ами не си спомням да съм му казвал да ти предава нещо .. аз като имам нещо го казвам в прав текст на човека на който трябва
и рязко отмених темата , след което си отворих прозореца викнах пак мойте приятели да се качат и тя горката се махна ....... :lol:
^ ц ц ц.. що си такова дете, горкото момиче ..
BrokenKnight
11-18-2011, 19:12
e .. после е уважих по друг начин, но нека не спамим излишно :D
egillbert
11-20-2011, 15:15
Ставаш , ще те качвам на щейната през зимата ;x :D:D:D
VanityFear
11-20-2011, 19:04
Докато си ям дюнера в една закусвалня дойде отнякъде си момче, което не познавам и каза -"Може, ли да си тръсна цигарата във вашия пепелник?" :D И си отиде на неговата маса и продължи да ме скива, а аз седя и се чудя какво става :shock:
IlovEmyPuffYToY
12-09-2011, 19:58
Свалка не знам, но определено беше дооста тъпичко хд
Вървя си аз с виолончелото и си мисля нещо (а то челото ми като е на гърба и се забелязвам отдалече, следователно привлича внимание, следователно съм чувала доста тъпи подмятания - както за него, така и за мен xD)
Та вървя си аз и някъв (дори не го видях добре) докато ме подминава само изръси нещо:
-Ай да ми поссвириш някой път xD
Подминах...Разеяна съм си, а ако не бях, сиг. бих отговорила с нещо, че ми писна от такива невъзпитаници xD
djipsito
12-09-2011, 20:12
IlovEmyPuffYToY ме сети..
Бях на карибско парти в една дискотека това лято и някой ми закачи една голяма свирка-туба на врата и чат-пат я надувах да вдигам олелията. Реших аз да ходя при Ди Джей-я, ама се сблъсках с един батко точно пред пулта (много е тясно там и има малко стъпало). Пича слизаше, аз се качвах. Реши да ми даде първо да се кача и после да слезе ама аз му застанах точно пред лицето и му викам: Духаш ли ? И той седи и ме зяпа, зяпа, ухили се след малко и повдигнах свирката и пак му викам Духа ли ти се ? Той вика не духам, а ти духаш ли ? Викам да, виж и изсвирих (така де, издух бузи аххаха). После му казах, че ще си поръчвам песен и се отмести да ми направи път. По-късно се засякохме до бара и се заговорихме за футбол :D
IlovEmyPuffYToY
12-09-2011, 20:53
djipsito
радвам се, че съм ти навяла такива романтични спомени...
anonymous546178
12-10-2011, 11:55
Това е мой лаф, казвам го на шега обикновенно, ама ще го пусна, ако някой реши да го използва.
"I've got huge cock and some balls, кво правим ся" :D
DragonLady
12-10-2011, 11:59
На 8ми си седима ние с гаджето на масата държиме си се ръце и само по едно време гаджето на една колежка вика на моя " Пич, искаш ли да си ги разменим " :D
Приятелят ми естествено каза " А не, не искам си моята "
anonymous708973
12-10-2011, 12:28
IlovEmyPuffYToY ме сети..
Бях на карибско парти в една дискотека това лято и някой ми закачи една голяма свирка-туба на врата и чат-пат я надувах да вдигам олелията. Реших аз да ходя при Ди Джей-я, ама се сблъсках с един батко точно пред пулта (много е тясно там и има малко стъпало). Пича слизаше, аз се качвах. Реши да ми даде първо да се кача и после да слезе ама аз му застанах точно пред лицето и му викам: Духаш ли ? И той седи и ме зяпа, зяпа, ухили се след малко и повдигнах свирката и пак му викам Духа ли ти се ? Той вика не духам, а ти духаш ли ? Викам да, виж и изсвирих (така де, издух бузи аххаха). После му казах, че ще си поръчвам песен и се отмести да ми направи път. По-късно се засякохме до бара и се заговорихме за футбол :D
Било е доста готино от твоя страна, браво! Кефи ме да видя/чуя/прочета за такива мацки :д
Ам... в градския транспорт стават най-много свалки :D Веднъж нямаше къде да седна понеже беше страхотна бутаница... ии трима батковци.. около 16-17 годишни бяха точно зад мене ии започнаха да ме обарват... УЖ БЕЗ ДА ИСКАТ... ноо се чуваха някакви изрази от сорта на '' леле къв як задник... малее кви цици... леле тая май учеше в НТБГ ... не съм сигурен ама е страхотно парче...'' спираха даа говорят и се започваха обарванията, а аз не можех да мръдна понеже нямаше на къде.. ии се обърнах и ги попитах накрая ''не ви ли беше достатъчно? Хайде вече спрете.. всичко ме заболя... поне да знаехте как да пипате'' след което единия ми отвърна '' Еми.. ние не можеме да пипаме.. ОК, но защо ти не започнеш.. мойте дънки са тунки... можеш да го хванеш''
Имаше един друг такъв случай, където слушах музика и едно малко момченце (( сигурно 5 клас .. )) седеше до мене. Изведнъж дойде едно друго момче около 17 годишен, пак, ии каза на малкия да се разкара, след което той седна. Започна да ме оглежда и накрая ми взе едната слушалка (( аз попринцип си слагам само едната, а не и двете )) и започна да си слуша. Аз го гледах спр странно, след което той ми каза ''хмм... инт музика слушаш, но се чудя.. НА МЕН ЩЕ МИ ГО ДАДЕШ ЛИ ??? :РР '' Аз започнах да се смея.. и му казах, че поне е оригинален... станах и слязох от автобуса понеже ми дойде спирката :D
anonymous708973
12-10-2011, 16:54
16-17-годишни батковци :Д :Д
Като си спомня колко ми изглеждаха големи, като бях 5-6 клас... Ехее. И си мислих колко са зрели... пък сега на същите се налага да им изваждам ръцете от задните си джобове поне по веднъж на ден :Д
Хах.
djipsito
12-10-2011, 17:00
Аз за 20-21-22 годишните си мислех, че са много напред с материяла, а то кво излезе... кво остава за 16-17 годишните :D
Leticcia
12-11-2011, 15:27
в нашия малък град няма такива тъпи фрази, ама, като отида в София направо на хорицата от вътре им бликат :D