View Full Version : Обица на пъпа
sweetybebi
09-02-2011, 20:59
Здравейте момичета.. страшно много искам да си сложа обица на пъпа, но съм чувала, че боли и на доста момичета се възпалява.. и все пак заслужава ли си болката ?
Заслужава си, ако наистина я искаш... смисъл, ти си решаваш.
Боли, да, но не много... търпимо е.
mynichka
09-03-2011, 07:08
Болката при всеки е различна- мен не ме боля ама изобщо, нито докато ме пробиваха (преди вече 6 години) нито след това, както казват.
Josefinne
09-03-2011, 09:09
Мен не ме боля при самото пробиване. След това два-три дни ми беше болезнено при сгъване/навеждане и прочие упражнения. За около 2 седмици всякаква болка беше отшумяла. Дълго след това обаче ми тече лимфа, прочиствах, но може би се възпали и за това ( някъде около 2-3 месеца, докато напълно зарасне ). Трябва да си призная, че това беше най-лесното нещо, което съм си правила, само дето много му брах страх.
Много повече ме болеше като си направих две допълнителни дупки на меката част на едното ухо.
Но както казаха по-горе - всичко е индивидуално!
annayordanova
09-03-2011, 09:39
Заслужава си определено ,вече 4 или 5 година съм с оби4ка
мен лично когато ме продупчваше не ме боля само накрая като излезе иглата малко ме заболя, но е търпимо не е болка за умиране... след това нямах никаква болка нито възпаление леко беше се зачервило за около 3-4 дена понеже го промивах със спирт нормално е все пак е някаква раничка ....,но имай предвид ,че след това ако решиш да махнеш обецата седи мн грозен белег :)