View Full Version : Нестандартен подарък за приятелка????
Не знам дали въпросът ми е за тук, но откровено си признавам, че не ми пука особено - постарах се достатъчно, за да му намеря мястото.
Та, да си дойдем на думата. Чудя се какво аджеба да взема на една приятелка. Искам да е нещо абсолютно дебилно, но все пак в граници. Мислих за тиган, тенджера или престилка за готвене, ама тя не готви. Говорих с майка й за плъх, ама тя не иска... Мооооооля ви се, помагайте, аз ще гръмна от мислене накрая! :smt102 :smt102
Anichkaxxwee
09-03-2011, 09:59
Ами, тя какво харесва .. Кажи интересите й..
Човек, ако можех това да го измисля... Вкусовете ни АДСКИ много се разминават! Тя си пада... ами леко... типичната кифличка (без да се обижда никой!), а аз съм точно обратното и мозъка не ми побира какво ще хареса! :(
А да, интересите й... Фейсбоклук и подобните му, разни хлапетийски истории с момченца и общо взето другите са второстепенни... :D
Anichkaxxwee
09-03-2011, 10:06
Ами, не знам .. Ако се гримира, можеш да й купиш гримове..
Някоя дрешка + парфюм/дезодорант .. :)
scandalousLady
09-03-2011, 10:08
блуза с пайети :lol: купи и някаква блуза и т'ва е
То това е проблема - искам да е нещо супер дебилно и нестандартно, иначе дрехи, парфюми и бижута колкото щеш... Между другото, мислих и за "кутията на спасението" (кутийка с патронче водка, една цигара, кибрит и презерватив, отгоре с надпис "Отвори само при спешност", обаче ще бъда брутално изкормена от майка й...
thegreenzombie
09-03-2011, 10:17
хахх :D кифлите са най-лесни ... ако щете се обиждайте, не ми дреме 8-) таа.. лак за коса например ще я зарадва много повече от тиган !! :lol: или пъкк.. преса ;д кифлите винаги имат нужда от нея :D 8-)
Anichkaxxwee
09-03-2011, 10:17
Между другото, мислих и за "кутията на спасението" (кутийка с патронче водка, една цигара, кибрит и презерватив, отгоре с надпис "Отвори само при спешност"..
Чудесна идея :D :D , ама майка й наистина ще те изкорми 8-)
Зеленото зомби, има си от всичките тия по много! :( Иначе идеите са прекрасни..
thegreenzombie
09-03-2011, 11:42
Зеленото зомби, има си от всичките тия по много! :( Иначе идеите са прекрасни..
аз не съм твърдяла обратното :D
DesireToFire
09-03-2011, 13:48
Машина за захарен памук! Има малки по 35лв.
zlatit0o
09-03-2011, 13:53
:D :D
чанта със леопардова щампа 8-)
freegirl17
09-03-2011, 14:01
Ми влез в някой магазин за лелки и й купи някакъв ,,тоалет,, XXL примерно :D и й кажи нещо от сорта на ,,Ами нали обичаш дрешки и аз реших ... :oops: ,, :razz: :razz: :razz:
То това е проблема - искам да е нещо супер дебилно и нестандартно, иначе дрехи, парфюми и бижута колкото щеш... Между другото, мислих и за "кутията на спасението" (кутийка с патронче водка, една цигара, кибрит и презерватив, отгоре с надпис "Отвори само при спешност", обаче ще бъда брутално изкормена от майка й...
Тва го подари на мен :Д.
Подари и преса за вафличкиИИИ
Colouring
09-03-2011, 14:38
Преса си има,ами маша?
И не е задължително да й я купуваш само ти,съберете се няколко човека.
Земи й един алигатор :lol: :lol:
Хахаха .. това бих си го закачил веднага на стената ии щеше да изкара точно 1 седмица заради липсата на цигари и огънче хахах :D
Като е кифла подари и 1 кифличка :D:D:D
Uncredible
09-03-2011, 20:31
Купи и наргиле :P
За кифла, мхм, сетих се - ВИБРАТОР!
А за кво трябва да показва подаръка на майка и? :D Купих на една приятелка наргиле и тъй като майка и никак нямаше да е много щастлива от това, тя просто си взе една блузка от мола и каза, че аз съм и я подарила. Нека просто да покаже на майка си нещо друго, а ти и купи квото искаш. :D
купи и блуза за пред майката
а насаме и дай ''кутията на спасението'' (нека да е кутия с презервативи, кутия цигари, кибритче,водка и картичка с готино послание)
Colouring
09-04-2011, 06:51
A на колко е години,ако мога да попитам,че си се запътила да й купуваш презервативи? :smt017