View Full Version : Секс приятелчета
cool_angel
09-03-2011, 11:13
Свързано е с една приятелка.. ама не знам какъв съвет да й дам- нямам много опит в секса. Значи има един приятел, който преди всеки ден като влезе и й пише в скайпа, даже и по няколко пъти. Накрая излизаха само за секс, започна обаче да се влюбва, ама реши, че няма смисъл (връзките му са по 1-2 месеца) Той тръгна с някаква и няколко дена не беше писал и тя също, и от скоро пак започнаха с продължителните разговори..от инат в началото не искаше да му отговаря, стана и кофти, че нея само я е използвал за това и едва ли не не става за гадже. Пишат си сега, не за секс де... ама ми е странно защо след като не иска да правят секс и уж си има приятелка продължава да й пише? Момчетата да казват..че не можем да ги разберем :D
Имам една приятелка,която вече 2 години се вижда само за по секс с едно момче,през това време той ходи с коя ли не и тя му се явява нещо като "любовница", но акъл в главата не мога да и налея :?
Винаги е добре да имаш нещо като резервен план :P Всички момчета,почти всички преминаваме през периода на бройките, перченето,хваленето.Това се надживява.После се появяв прекрасно момиче което обикваш ужасно мн и което никога не би рискувал да изгубиш с такива глупости ! Лошото е обаче да си минал 25-30 год и да продължаваш с тея глупости :P
Gr0zDan0v
09-03-2011, 12:42
Правилно са казали хората : Акъла не е кур да ти го вкарат ! Не можеш ли сама да се сетиш,че щом само за това я е търсел..сега за какво ще я търси отново ? Да не би да се е влюбил в нея хах ... :?
cool_angel
09-03-2011, 14:34
Правилно са казали хората : Акъла не е "мъжки полов орган" да ти го вкарат ! Не можеш ли сама да се сетиш,че щом само за това я е търсел..сега за какво ще я търси отново ? Да не би да се е влюбил в нея хах ... :?Ама нищо не пише за секс.. просто си пишат, не мога да ги разбера повечето момчета уж имат приятелки пък..
Me4encety
09-03-2011, 18:41
МИ тъпо е така,какво да ти кажа.А и номера с "една приятелка" сме го чували,вече.
. просто си пишат, не мога да ги разбера повечето момчета уж имат приятелки пък..
ами приятелките им като не им пускат и не ги задоволяват те ходят при други момичета..
badsector
09-03-2011, 19:17
ами приятелките им като не им пускат и не ги задоволяват те ходят при други момичета..
Не само. Просто понякога писва да ядеш всеки ден боб. Особено, ако цял живот само това си ял.
kikita88
09-04-2011, 08:11
Трябва да престане да общува с това момче. Нека си намери сериозен приятел, с който да може да споделя и общува нормално и да не я използват само за секс. Защото, както вървят нещата не са в нейна полза.
powerman
09-04-2011, 09:06
Момчето си прави кефа :grin: