View Full Version : Нямам приятели
BsGlarusBs
09-03-2011, 16:50
Хора от Бургас съм,и нямма приятели...Много е гадно така,ако някой иска да помогне,да пише,на 17 съм ;(
Как искаш някой да ти помогне? Да ти намери приятели ли?
Защо пък трябва да си търсиш? Най-добре изчакай те да те потърсят.
Пък за гадното... е ти си 17, ако си нямала до сега, не си ли свикнала? (или е временно) ?
BsGlarusBs
09-03-2011, 17:48
Дълга история,ако някой иска да му обясня,да ми пише на скупе
bsglarus
alzheimer
09-03-2011, 18:19
И аз съм от Бургас и нямам приятели. Не се притеснявай, не си единствен!
Colouring
09-03-2011, 18:43
Много тъпи теми пускате.Нямаш приятели,но не вярвам във форума да си намериш такива,че пускаш тема.
Ние няма как да ти помогнем,ако ти сам не си помогнеш.
Виждам,че си на 17,догодина кандидастваш,нов град(може би),нови запознанства кой знае-може начало на нови приятелства.Не бъди срамежлив и се дръж естествено.
И на кво мислиш, че се дължи тва?
TVDQueen
09-03-2011, 19:09
И ние какво да направим по въпроса?Да ти харесаме няколко човека и под ръчичка да ти ги доведем до Вас? :( Мисля че отговорът се съдържа във въпроса.Вместо да стоиш по форумите и да се оплакваш, започни да излизаш и да завързваш приятелства.Не очаквай приятелите ти да паднат от небето, защото няма да стане. :-o
http://prikachi.com/images/439/3775439e.gif
BsGlarusBs
09-03-2011, 19:36
И аз съм от Бургас и нямам приятели. Не се притеснявай, не си единствен!Еми пиши ми на по горе дадения скайп :?
Ми земи скочи от някой блок,нема да липсваш на никой явно :D
В това време в което живеем никой няма приятели, всички са само познати :!:
Генерализиране. Любимото ми.
Т'ва, че ти нямаш приятели, не значи, че няма хора, които владеят изкуството на сприятеляването и съответно запазването на хубавите отношения.
Аз имам приятели ти какво си мислиш, че не мога да запазя хубавите си отношения с хората? Или ти вярваш, че има човек освен родителите ти който би направил всичко за теб, който никога не би те предал ако той може да спечели от това? Вярвай си...
Аз не държа приятелите да правят всичко за мен (достатъчно е да ме подкрепят, да проявяват разбиране, да са толерантни,,), наясно съм, че всеки си гледа първо собствения интерес. Тва не е нито лошо, нито добро, а е просто факт, хората така сме устроени.
В една друга тема бях писала, че дори да мислиш, че правиш нещо добро за някого, за да е той о'кей, реално нещата стоят по друг начин, а именно - че всъщност го правиш, за да се почувстваш ти полезен, да си удовлетворен от себе си.
Ти сигурно злоупотребяваш с околните и за това са те намразили. Познавам един такъв на моите години - никой не го търси.
BsGlarusBs
09-08-2011, 17:59
Ти сигурно злоупотребяваш с околните и за това са те намразили. Познавам един такъв на моите години - никой не го търси.Не е така , ето тука става ясно какъв ми е проглема ,от който нямам приятели http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=430588
Нямам думи.
За какво са ти две теми, по дяволите ?
След като, едното е свързано с другото, вместо да пишеш в една тема, че нямаш приятели и после да правиш друга, в която пък, да пишеш, защо нямаш приятели и молиш за помощ, да го беше написал, това всичкото, в една тема.
MuRocLaW
09-08-2011, 18:31
аз пък имам :razz:
а някой да те е питал?
аз да си кажа, така и така са почнали да ни затрупват с излишна информация... кой по дяволите се оплаква във форум, че няма приятели? :D
Anichkaxxwee
09-09-2011, 10:22