Влез

View Full Version : за вашата връзка

crystalicks
09-04-2011, 10:59
здравейте! :)
интересно ми е- когато сте с вашия/вашата приятел/приятелка, къде най-често излизате? кои са ви любимите места? с приятели ли сте повечето време или сами? и също така, за колко време сте заедно през деня- така де, колко често се виждате?

Skaarj
09-04-2011, 11:03
Ахаха, ми ела да ти ги покажа :Д ддз, някой пейка в градската, в некой парк, на кафе за 1-ва среща, с приятели на кафе, некфи по-осамотени места, където да ти е кеф да стоиш с нея 8)

sapphire5
09-04-2011, 11:08
ами.. в някоя градинка, парк или нещо от сорта, а относно дали да сме сами или с приятели..зависи понякога обичаме да сме само двамата, друг път с компания. :)

onestar
09-04-2011, 12:09
Ние се виждаме почти всяка вечер (с малки изключения). За около 2-3 часа 'щото той работи на смени и няма как да си "откраднем" повече време. :-o

Мнооого рядко излизаме с компания. 8-) Обичаме да сме сами, да говорим за наши си щуротии и да правим други щуротии.

Обикновено сме в парка, на някоя от хилядите поляни в околността, на разходка по разни еко-пътеки малко извън града, заведение или някъде с колата. 8-)

NomNomNom
09-04-2011, 12:54
У тях .

SisiStrange
09-04-2011, 14:44
В нас, из квартала, на полето, из парковете, до БФ... :D и тн. Зависи какво сме си измислили.
А се виждаме няколко пъти в седмицата от сутрин до късния следобяд.

Gr0zDan0v
09-04-2011, 15:56
и все пак никой не предложи на момчето най-простото - ''КИНО'' !

sladkalady
09-04-2011, 16:01
През повечето време сме си само двамата ,без приятелите ни.Обичаме да гледаме филми.Предпочитаме да се разхождаме сред природата,вместо да висим в някое кафене.

mimsssssss
09-04-2011, 16:24
Еми живеем заедно. Ама по принцип ходим на работа, университет, тренировки и т.н. и общо взето се виждам по около 5-6-7 часа на ден... А като излизаме сме най - често в парка, защото е много як. Рядко излизаме с големи компании, по - често каним гости или ние ходим...

LiveToWin
09-04-2011, 16:27
С бившата ми приятелка бяхме по абсолютно цял ден заедно, а ходихме 2 години.
Винаги една от най-честите ни караници беше къде да излезем и кво да правим. Еми просто тръгваш и където стигнете там ще сте. хах

bubkaa93
09-04-2011, 16:30
Само двамата сме,когато сме в нас или у тях иначе,когато излизаме винаги има някой с нас. Любими места нямаме,но ми е най-хубаво когато сме в морската и сме сами без никой да ни досажда.Преди се виждах ме по рядко на ден да сме заедно по 1 час,но сега когато тръгнахме отново по цял ден съм с него почти.

mkio
09-04-2011, 19:24
Виждаме се по 3-4 пъти в седмицата за по 1-2 часа. Заедно сме от близо 2 години. Никога не сме се карали къде да отидем, не излизаме по кафета, ходим или в някой близък парк, или у нас, или у тях, понякога в някой негов приятел. Скрита връзка водим 8-)

xoxi
09-04-2011, 19:45
Ами най-често в нас или в тях. Това са единствените места, които не ни омръзват.
Преди се виждахме всеки ден и прекарвахме по най-малко 6-7 часа заедно. Сега се виждаме по-рядко, заради неговите ангажименти, но продължителността си остава същата. Обичаме да ходим на различни места, да обикаляме градове, селца, поляни извън града, горички, изоставени сгради на майната си и т.н.
С приятели сме излизали само няколко пъти и видяхме, че не е за нас това. Харесва ни да сме си само двамата.

annonimnna
09-04-2011, 19:57
Ние обичаме да сме си само двамата. Рядко сме с компания.
Иначе ходим на тепетата (тези, които бяха споменати по-горе) там наистина е красиво :---) , из паркове, градини, кафета а-у... Иии доста често се случва да сме у тях, ама той се сърди като седна да си говоря с майка му, защото ни се губи цялото време :D
Доста често ни се случва и да се караме... Аз му викам ти кажи къде ще ходим, той ми вика-не, ти.. Ииии така 8-)

Sh@d0w
09-05-2011, 05:57
Когато излизаме,най-често сме си двамата заедно.Малко пъти сме излизали с повече приятели.Просто обичаме да прекарваме времето си заедно малко по усамотени ;д

Местата за излизане-зависи какво сме се разбрали,често разнообразяваме на различни места.Също така ако и някой има някаква работа да върши,съгласуваме с излизането и после се отбиваме в някое паркче наблизо.

sexa_na_kompleksa
09-05-2011, 08:13
Живеем и работим заедно, почти по цял ден сме заедно и пак не ни стига времето и винаги има какво да си кажем. : ) Понякога излизаме с приятели, друг път сами. Той повече обича да ходи по заведения, пък аз предпочитам да се разхождаме или да седим на някоя пейка, та правим компромиси. : ) Обичаме да ходим на кино, да пътуваме или просто да си лежим гушнати в леглото и да гледаме някой филм.

mimseyy
09-08-2011, 20:50
Обичаме да сме си сами.Излизаме където ни скимне на момента-в нас,на кея,в парка,на левента(нещо като тези тепета,вижда се града и е на високо) или пък на някоя квартална пейка. (:

MilkyWay23
09-08-2011, 21:55
Ходим в парка или на някое тепе, разхождаме се по главната. Ако е много студено или вали ходим в някое кафе, бирария, пицария.

По-често излизаме само двамата, много рядко с приятели. Аз си излизам с моите, той с неговите. Виждаме се в седмицата 3-4 пъти за по 2-3 часа в момента, понеже и двамата сме много заети сега.

fenkaaa
09-08-2011, 21:59
У нас,у тях.. на кафенце с някоя друга двойка или двамата и така :)

LeprikonA
09-09-2011, 08:03
ние обичаме да сме си двамата. основно двамата и прекарваме по колкото можем повече часове заедно. сега като почне даскало съвсем пък (в един клас сме 8-) ) места - навсякъде из търново ^^