PDA

View Full Version : Секс,болки,бяло течение,бременност?

Marisa93
09-04-2011, 15:44
Здравейте,имам проблем и искам да ми дадете съвет или да споделите личен опит...последните пъти с приятеля ми го правихме без презерватив и аз започнах да изпитвам странна болка някъде в областта на десния яйчник незнам подари каква причина,болката е само по време на секс и то не във всички пози...трябваше да ми дойде на 2ри попринцип,но това не е проблема защото обикновенно ми идва около 4ти...днес обаче отново няма нищо,освен доста обилно бяло течение,което няма миризма.Четох в интернет,че такова течение без определена миризма може да се получи няколко дни преди цикъла или при бременност.
Въпроса ми е на вас случвало ли ви се е? И евентуално каква други причина може да има? Дали е заради цикъла или пък бременност (да не дава Господ) но нямам симптоми,като гадене и тнт..?

Моля комнтари от сорта на отиди на лекар не пишете,искам просто различно мение :) Благодаря!

SisiStrange
09-04-2011, 15:47
Направи си тест.
Вече surecheck имат и тестове, които отчитат на първия ден. Струват двойно по-скъпо, но поне ще си сигурна.
За другото... ами просто не го правете в позите, които те боли и толкоз.

Extremescream
09-04-2011, 15:47
Еми те лекарите повече ще знаят какво ти е, сещаш се?

DragonLady
09-04-2011, 15:49
Когато го правихте без, той свършвал ли е в теб? В овулация ли беше?
Болката е от позата, просто я сменете.
Закъснението може да е от ред други причини - стрес, климатични условия, пътуване и тн и тн.
Колкото до съмненията за бременност - тест какъвто каза Сиси, за да го отчете в толкова ранен етап ;)

Marisa93
09-04-2011, 15:53
Не е свършвал в мен,за закъснението да може да е по много причини макар,че последните 3-4 месеца нямам такива проблеми,това което ме притеснява е това течение и преди се е получавало,но не толкова обилно,което ме навежда на мисълта,че не е заради цикъла...

DragonLady
09-04-2011, 16:03
Не е свършвал в мен,за закъснението да може да е по много причини макар,че последните 3-4 месеца нямам такива проблеми,това което ме притеснява е това течение и преди се е получавало,но не толкова обилно,което ме навежда на мисълта,че не е заради цикъла...

Сигурна ли си, че си си лепнала някоя болест от него?

Marisa93
09-04-2011, 16:07
Да,ходим от половин година,знам че не е спал с други нито пък аз...но и болката някъде при яйчника ме тревожи,не мисля че е от позата смисъл ако го вкара по-силно ме прорязва тази болка...нямам идея поради какво може да е

SummerRain
09-04-2011, 16:09
1.Сметни си овулацията. 2.Направи си тест. 3. Използвай презервативи.

Marisa93
09-04-2011, 16:15
Аз и да я сметна овулацията няма да си спомня дали точно тогава сме го правили...не помня точни дати и часове,така де...аз също мисля за теста,но страшно ме е страх от резултата затова чакам с надеждата да ми дойте (звуча като 12 годишна :D )
А това с бялото течение случвало ли ви се е?

Sh@d0w
09-04-2011, 16:16
Има ли бяло течение,значи нещо не е наред.

Отиди на гинеколог,тук няма как да ти помогнем.

Marisa93
09-04-2011, 16:21
А дали промяна в цикъла и бяло течение може да настъпи заради алкохол и наркотици?

SisiStrange
09-04-2011, 16:21
Аз и да я сметна овулацията няма да си спомня дали точно тогава сме го правили...не помня точни дати и часове,така де...аз също мисля за теста,но страшно ме е страх от резултата затова чакам с надеждата да ми дойте (звуча като 12 годишна :D )
А това с бялото течение случвало ли ви се е?
Точно теста ще те успокои. Това ти е най-сигурния отговор.
С бялото течение ми се е случвало един път, когато ми бяха настинали яйчниците, защото обикалях с гол кръст навън през зимата веднъж. Но тогава ми беше най-малкия проблем. XD
Върви на гинеколог. Бяло течение можеш да имаш от супер много неща. И повечето искат лечение.

SummerRain
09-04-2011, 16:37
Отиди на лекар, той най - добре ще отговори на въпросите ти. Не знам защо толкова се инатите като стане въпрос за лекар..

Marisa93
09-04-2011, 17:03
А дали промяна в цикъла и бяло течение може да настъпи заради алкохол и наркотици? Мнение?

SisiStrange
09-04-2011, 17:07
А дали промяна в цикъла и бяло течение може да настъпи заради алкохол и наркотици? Мнение?
Не мисля. Какви наркотици?

SummerRain
09-04-2011, 17:07
"Употребата на опиати нарушава менструалния цикъл; понякога менструацията напълно изчезва."
http://www.drugsinfo-bg.org/bg/drugs-alphabet-9.html
Що се тровите?

Marisa93
09-04-2011, 17:15
Не мисля. Какви наркотици?

Амфетамин

Marisa93
09-04-2011, 17:16
"Употребата на опиати нарушава менструалния цикъл; понякога менструацията напълно изчезва."
Що се тровите?

Не мисля,че ще изчезне употребила съм веднъж,не ми е практика
Мерси :)

09-04-2011, 18:19
Просто си направи тест.. Страх,нестрах резултата ще е реален. И дали ще си бременна без да си направиш тест или ще си бременна след като си направиш тест наистина разлика няма.

Zarity
09-04-2011, 22:05
Бе мен ме съмнява да си бременна,по скоро нещо от яйчниците.Бегай на лекар.Ама и тест прави за всеки случай.

ruriiina
09-04-2011, 23:14
аз ходих на лекар преди няколко месеца поради няма значение какви проблеми ..та откриха ми малка фоликуларна киста от 22мм в левия яйчник (до 5см е безопасна) ии някъде месец след това започна точно ей така да ме боли рязко, когато правим секс (не във всички пози).Смятам да ходя пак, поне да знам какво става, ама все не мога да се наканя .. Напълно възможно е да имаш някакъв проблем там, за това просто не изключвай възможността за лекар. :)

Marisa93
09-04-2011, 23:16
Ще изкачам още ден-два,моля се да ми дойде,но в противен случай тест и лекар следователно...Дано да се тревожа напразно и всичко да си е наред,да си ми дойде и вече няма да има такива изцепки с тея презервативи!

Zarity
09-05-2011, 12:56
Що се тровите?

ЛЪЖА! ... 8-)