Влез

View Full Version : Искам да помогна на приятелката си, а не знам как!

janet4eto0
09-05-2011, 07:23
Здравейте ! Много дълго време търсех къде точно да публикувам темата си и пак не съм сигурна, че намерих най- подходящото място. Моля да ме извините, ако трябва ще я преместя само кажете къде :) Просто видях, че има приятели тук :(

Имам приятелка, която имаше сравнително дългофодишна връзка.(Става въпрос за 20 годишни младежи). Живееха заедно. Всичко беше о.к. Скоро се разделиха по мило и драго. Всичко беше о.к. Отидохме заедно с нея да й изнесем багажа и се прибра вкъщи.. Мина известно време (1 седмица) и тя се заби с момче, което се оказа , че е харесвала още преди дългата връзка, но никога не е правила нищо с никого през този период. Не е кръшкала нищо и като казвам , че се е забила имам предвид само целувки. Никакъв секс. Та... Минава пак някакво време и бившият и разбира.. Изпада в "транс" (според мен е ревност) и й се обажда по телефона и започва да я обижда както му идва първосигнално... Най-силните псувни, за които се сещате и т.н.т.(Забравих да спомена като цяло тя е доста стеснителна.Мъничка дребичка, скромничка и МНОГО ПРИТЕСНИТЕЛНИЧКА)
Тя много тежко го преживява, тъгува.. и започва да му се оправдава, докато той най-нагло не спира да я обижда. Тя твърди, че не го обича, но са излизали след раздялата 1 път, спали са , но не са се събирали отново. Просто за развлечение, защото той явно още има привличане към нея. Та... проблеми идва от тук, че тя е в страхотна депресия заради нещата, които той й е наговорил. Не ме слуша. Смята, че той ще убеди всички, че тя е к***а и , че тя ще остане сама за цял живот. Казах и всичко , което ми дойде на ум..Но тя е много самокритична, непрекъснато изтъква свой недостатъци и твърди, че е мноого грозна и сега и той като наприказва такива цинизми за нея - гаранция , че остава сама ЗАВИНАГИ !!! Зациклила е здраво, че е виновна, че не е била права тя. Че го е предала този мухльо и не мога да и промия мозъка. :-x :-x :-x :-x
Кажете ми как да я убедя в обратното и в това да престане да му вдига телефона и да го отреже... след като дори твърди, че вече не иска да е с него !! Как да спре да го слуша и да му се връзва :( :booooomb:

crowberry
09-05-2011, 07:30
1-во - Грешен раздел..
2-ро - И двамата не стават. Тя няма никакво достойнство, а той е за*ник. Не се меси..

deni979
09-05-2011, 07:35
След време ще й мине.Нищо не можеш да направиш.Остави я за известно време сама, това си е нейният живот, ако прави грешки ги прави за себе си..

zero
09-05-2011, 07:46
Тей ии по логиката на тоа келеш, да си остане момичето само цял живот, той като не може да се уреди, дай и другите да не могат ..
Басии кавала :lol: Да остави момичето да си живее живота бе, какво и се меси.. Тя тая твоята аверка не мое му тегли едни майни тя на него ..
Слабохарактерна няква ...
>> гледай да не стане така, че ти да си виновна .. <<

musicbaby
09-05-2011, 07:55
Няма да можеш да я обедиш остави я сама да го преодолее

SmilezZz
09-05-2011, 09:48
Кажи й,че не е виновна тя и че по никакъв начин не го е предала, при условие ,че през този период са били необвързани ,и точно заради това няма смисъл от такива глупости,които говори.

Или пък я остави за период от време сама,да премисли и да реши какво да направи. Щом връзката е била дълга и сериозна, не бива да очакваш от нея да го забрави толкова бързо.

ivyy
09-05-2011, 10:15
Трябва й време да преодолее раздялата и това, което се е случило след това. Бъди до нея и я остави да си изплаче и каже всичко. Опитай се да я разсееш, за да забрави за това поне за известно време.
А кой е той да я кара да се чувства така и да й говори така? Тоя мухльо няма правото да се държи така с нея! :-x