View Full Version : Вашата най-интересна история през лятото на английски :)
Еее това ми беше част от домашното по английски, което все още не съм написал .. :Д Иии така и така трябва да го пиша тия дни, ми хрумна да направя такава тема (мисля, че ще е интересна :) хем да преговорим преди даскало, хем да си разкажем интересни случки от нашето лято :)
>> Аз понеже сяя треа да превеждам 1 книга съм пас, но след ден- два и аз ще се включа в темата ;)
Ми как да имате спомени като по цял ден киснете на рс-то, масата :lol: :lol: :lol:
Просто в последните дни на лятото всички ни мързи, едва ли някой ще напише нещо. :D
Демек искаш някой да ти напише домашното?
vilityyy979
09-06-2011, 15:44
явно ...
A fat guy chased me and my two friends near a church with a stone in his hand.
явно ...
Омг :lol: :lol: :lol: хахах вие на мен да ми пишете домашно :lol: :lol: :lol: което става за ~ 10 мин работа ... просто сега съм зает и затова не съм писал в темата ... Ето на сега пак излизам ..
Пък и който иска пише бе :)
It was hot summer day, when I and one of my friends with name Svilen decided to hitch-hike to Albena.
We went With hardly enough money with no place to sleep and ready for adventures.
We arrived about 9 a.m. then I immediately called to our friend (4erveniqt/4ervenkov) and ask him for shelter, he agreed, but
the agreement was to get wild party the same night with girls, alcohol and unforgettable memories.
Then we went to Kranevo to see another friend who was working as barman (we called him Lamqta).
We had offer him to join us tonight. He accepted and offer us to take some colleagues, we did not mind to take with
him who he want.
We went to the sea to get a bath, then we went to had a few beers in one bar and it was time for went to
4ervenkov's house where they were 2 girls with names Silvia and Kristina they was waitress in one restaurant in Albena,
There was and one boy with nickname Suhiqt glezen - very thin boy.
Like always Lamqta was late, he came with one girl (I cant remember her name) and one boy with name Ivan tall and crazy guy.
The food, drink and music was perfect, everything was perfect we stayed awake all nght and at the morning we fell asleep.
We woke up in the afternoon and a few people continued the party, later I, 4ervenkov and Svilen went to the bars in Kranevo.
The road was about two km, but it seemed to me at least ten. In the bar we met with 2 beautiful russian girls and went to
the sea to get night bath.
In the morning we went to Dobrich with sad faces and good memories.
Както винаги надраскано на бърза ръка, за да си отбия номера :D
Не знам колко точно бързо си го драскал, ама въобще не си се справил. Толкова да го осереш ми е чудно как си успял :-o
Colouring
09-09-2011, 15:15
Ми как да имате спомени като по цял ден киснете на рс-то, масата :lol: :lol: :lol:
мда,с това определено ще спечелиш много отговори по темата и то на английски :lol:
Не знам колко точно бързо си го драскал, ама въобще не си се справил. Толкова да го осереш ми е чудно как си успял :-o
Ха що бе трябваше ли да бъда по-изчерпателен и по-убедителен :D
Аз гледам да го надраскам на билет от градския, ти тука на интересен се правиш :D
Имам ли домашно ? Имам ! Точка по въпроса :D
Не е ли "We arrived around 9..." и как след "call" има "to"? Barman? Не е ли...абе, к'во ти откривам грешките? Няма да ти поправям домашното. :D
Иначе е бъкано с грешки. Не знам кой клас си, ама е толкова елементарно написано.
Нищо лично! :)
Не е ли "We arrived around 9..." и как след "call" има "to"? Barman? Не е ли...абе, к'во ти откривам грешките? Няма да ти поправям домашното. :D
Иначе е бъкано с грешки. Не знам кой клас си, ама е толкова елементарно написано.
Нищо лично! :)
не съм клас завършил съм ;]
Грешките, които си посочил, не са грешки ...
>> Иначе и аз знам, че за барман има друга дума, но сяя не ми се мислеше мн :D
JustPerfection
09-09-2011, 15:40
It was hot summer day, when I and one of my friends with name Svilen decided to hitch-hike to Albena.
We went With hardly enough money with no place to sleep and ready for adventures.
We arrived about 9 a.m. then I immediately called to our friend (4erveniqt/4ervenkov) and ask him for shelter, he agreed, but
the agreement was to get wild party the same night with girls, alcohol and unforgettable memories.
Then we went to Kranevo to see another friend who was working as barman (we called him Lamqta).
We had offer him to join us tonight. He accepted and offer us to take some colleagues, we did not mind to take with
him who he want.
We went to the sea to get a bath, then we went to had a few beers in one bar and it was time for went to
4ervenkov's house where they were 2 girls with names Silvia and Kristina they was waitress in one restaurant in Albena,
There was and one boy with nickname Suhiqt glezen - very thin boy.
Like always Lamqta was late, he came with one girl (I cant remember her name) and one boy with name Ivan tall and crazy guy.
The food, drink and music was perfect, everything was perfect we stayed awake all nght and at the morning we fell asleep.
We woke up in the afternoon and a few people continued the party, later I, 4ervenkov and Svilen went to the bars in Kranevo.
The road was about two km, but it seemed to me at least ten. In the bar we met with 2 beautiful russian girls and went to
the sea to get night bath.
Както винаги надраскано на бърза ръка, за да си отбия номера :D
Все едно чета написано от Борат,брао за труда.
JustPerfection
09-09-2011, 15:42
This summer,last summer,the upcoming summer..
WHAT IS THE DIFFERENCE ?
For me summer is a season of low social activity,relaxation,swearing.
It's a season of hatin' and lovin' and mostly,THINKING.
I will not write your homework because you are quite lazy.
You should make yourself learn how to do things on your own.
I hope you understand even a bit of english because if you don't
and you give this to your teacher - OH,SNAP THEY ARE GOING TO HAVE A HELL OF A LAUGH :lol:
Нямах предвид, че не си изчерпателен, имах предвид че почти нямаш ред без грешка като повечето са граматични и доста мощни. Не знам колко години си учил английски, ама е било леко pointless ^.^
Бал съм го, боли ме кура ... и това е много !
Ако даскалката в 1ви курс ми беше оставила по-висока оценка, можеше и да се помъча още 15 минути 8-) Не смята даже и да го чета вече ...
Иначе забележки от вас не приемам ! Нали знаеш, само от някой по-добър :D а до сега в темата не съм видял друг отговор, за да
преценя ! Здраве !!!
Първо, момиче съм, ако не си личи.
Второ, как не са грешки? Мисля, че 11 години учене на езика, превеждане и четене на книги и писане на разкази са ми достатъчни, за да преценя какво е грешка и какво не.
1-ви курс си? Или езикът ти куца, или те мързи да го учиш вече. Поне с такова впечатление оставам.
JustPerfection
09-10-2011, 09:12
Бал съм го, боли ме "мъжкия полов орган" ... и това е много !
Ако даскалката в 1ви курс ми беше оставила по-висока оценка, можеше и да се помъча още 15 минути 8-) Не смята даже и да го чета вече ...
Иначе забележки от вас не приемам ! Нали знаеш, само от някой по-добър :D а до сега в темата не съм видял друг отговор, за да
преценя ! Здраве !!!
Абе ей,сладур.
Я напиши ми няква малка историика да ти я поправя набързо.
Нещо се имаш на много "ти" с езика.Както казвам,тва дето го беше написал,Борат щеше да се справи по-добре :-D
JustPerfection
09-10-2011, 09:26
ПОПРАВКА на английския текст написан от user-а (забравих му името вече)
It was A hot summer day, when ME and one of my friends Svilen decided to GO hitch-hike to Albena.
We went with hardly enough money with no place to sleep and ready for adventures. (ready for adventures няма място тук,има вече 2 негативни мисли,стилистическа грешка.)
We arrived AT about 9 a.m. then I immediately made a call to our friend (4erveniqt/4ervenkov) and asked him if he could offer us shelter , he agreed, but
the agreement was to make a wild party the same night with girls, alcohol and unforgettable memories.
Then we went to Kranevo to see another friend who was working as a barman (we called him Lamqta).
We offered him to join us that night. He accepted. and offered us to take some colleagues, we did not mind to take with
him who he want. (TОВА ИЗРЕЧЕНИЕ МЕ УБИ)
We went to the sea to get a bath, then we had a few beers in A bar and it was time for us to go to
4ervenkov's house where he had 2 girls with names Silvia and Kristina.They were waitresses in one restaurant in Albena,
There was this one boy with nickname Suhiqt glezen - very thin fellow.
Like always Lamqta was late, he came with one girl (I cant remember her name) and one boy named Ivan-tall and crazy guy.
The food, drink and music choices were perfect, everything was perfect we stayed awake all night and we fell asleep at dawn.
We woke up in the afternoon and some people continued to party, later I, 4ervenkov and Svilen went to the bar in Kranevo.
The road was about two km long, but it seemed to be at least ten. In the bar we met 2 beautiful russian girls and went to
the sea to get a nighttime bath.
Поправка правена 10 минути след като съм станал,без кафе,цигари,или понятие какво в реалност правя/ :) [/b]
http://img851.imageshack.us/img851/9358/dogdudewaitwhat.jpg
13 години съм учил английски и вече ми е толкова безинтересно, това което преподават, че си спа редовно в часовете демонстрирам незаинтересованост... Какво друго да ви кажа ??? Страшна работа xD
Направил съм някоя друга тъпа грешка от невнимание и какво ?
+ това доста от грешките, които отбелязвате съм ги виждал точно така написани в книги написани на английски ...
Ква е разликата между me и I ... :D me е на мене/мене, а I е само АЗ ..
Aз като ви казах, че ми се четяха малко творения, никой не написа :Д викам да постна - хиените се обадиха .. Бе пишете си ваши истории кво се драчите и аз мога да седна да ви търся грешките (ама треа съм на 2 ракии ... 0.0 )
JustPerfection
09-10-2011, 16:05
13 години съм учил английски и вече ми е толкова безинтересно, това което преподават, че си спа редовно в часовете демонстрирам незаинтересованост... Какво друго да ви кажа ??? Страшна работа xD
Направил съм някоя друга тъпа грешка от невнимание и какво ?
+ това доста от грешките, които отбелязвате съм ги виждал точно така написани в книги написани на английски ...
Ква е разликата между me и I ... :D me е на мене/мене, а I е само АЗ ..
Aз като ви казах, че ми се четяха малко творения, никой не написа :Д викам да постна - хиените се обадиха .. Бе пишете си ваши истории кво се драчите и аз мога да седна да ви търся грешките (ама треа съм на 2 ракии ... 0.0 )
13 години учене на език - ква е разликата между Me и I .. nuff said.