View Full Version : Да дойде с мен на почивка
psihqsala
09-05-2011, 21:42
Здравейте,не мога да си обясня следната ситуация-ще ходя с две приятелки до един курорт на морето за един ден, на разходка и каня приятеля си,но той твърдо отказва. Не мога да си обясня защо той категорично избягва приятелките ми, това не съм го забелязала само сега.
Moже би не иска да дойде,защото ще е единствено момче ;)
valdesbg
09-05-2011, 22:25
Щото не му се влиза в змиярника?
kalpazanka
09-05-2011, 22:27
Некой път ми се ще да ти свирна един с длан и опако.
Може момчето да няма пари или да събира финикийци за нещо, което си е намислил да купи/направи и да не ще излишни харчове.
crowberry
09-05-2011, 22:48
Аха.. и общо взето ще му е тъпо.
SmilezZz
09-05-2011, 22:58
Може да няма пари , може да не харесва и не разбира с приятелките ти. Може да не иска да е единственото момче. Единственият и сигурен начин,за да разбереш е да го питаш.
someonerandom
09-05-2011, 23:05
Може наистина да не иска да е единствено момче или да събира пари за нещо.Може просто да не му се ходи на курорт.Може по някаква причина да не му е приятно с приятелките ти.Най-добре питай него-просто го попитай,без да му се караш.
Аха.. и общо взето ще му е тъпо.
Cellmate
09-06-2011, 02:24
Или пък може да не иска да се изкушава...знае ли човек? Готини ли са приятелките ти? (;
NambyPamby
09-06-2011, 02:52
Отказал ти веднъж, отказал ти втори път - спираш да питаш и отиваш да си правиш готиното. В крайна сметка той не е на 5 и се предполага, че знае какво иска, та щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска.
Може и да иска да се отърве от теб по деликатен начин, да ти покаже, че всеки трябва да си има лично пространство - ти да си излизаш по женски, той да си излиза по мъжки. Не е длъжен да се мъкне с теб по всяко време и навсякъде, още по-малко и с приятелките ти.
valdesbg
09-06-2011, 06:09
Некой път ми се ще да ти свирна един с длан и опако.
Недей, излишни нерви ще са :)
Пробвай с чувство за хумор.
Инак и аз не бих ходил с една тълпа момичета някъде.
SisiStrange
09-06-2011, 06:36
Всички ще решат, че: Тhis is sooo gay! :D
Според мен просто не му се ходи. За един ден на разходка из някой курорт и мен не ме блазни. За седмица примерно би си струвало разказрването.
valdesbg
09-06-2011, 06:44
Сисе, гейско би било точно да се разкарваш с една торба момичета. Щото който може, хваща си една под ръчичка и нататък историята гузно мълчи. Който не може се мотае около женските и плези език :)
Цялата ми идея простичко обяснена е че големите тълпи в които единия пол е сам са обречени. Ама много сте тънкообидни бре. :-o
SisiStrange
09-06-2011, 06:50
Сисе, гейско би било точно да се разкарваш с една торба момичета. Щото който може, хваща си една под ръчичка и нататък историята гузно мълчи. Който не може се мотае около женските и плези език :)
Цялата ми идея простичко обяснена е че големите тълпи в които единия пол е сам са обречени. Ама много сте тънкообидни бре. :-o
А, не съм се обидила бе, Влади. XD Това пък откъде го реши?
Така де, не беше ирония. Имаше един доста смотан от бившия ми клас, който само с момичета се мъкнеше, един приятел мъж нямаше и всички го имаха за гей. Не знам дали е бил, но определено като се зацелуваше по бузките с 5-6 момичета една след друга и им изслушваше козметика-фейловете мязаше баш на такъв.
valdesbg
09-06-2011, 06:52
АСисе, не за теб става дума, спок.
Иначе такива индивиди ги има много hang-over е термина на аглисйки. На български май правилното е зяпачи.
Ама много се отклонихме от темата.
sexa_na_kompleksa
09-06-2011, 07:21
Не виждам защо го правиш на проблем.
На мен също понякога не ми се излиза с приятелите на моя.
Всички ще решат, че: Тhis is sooo gay! :D
точно това си помислих :lol:
и все пак както казаха другите преди мен:може да няма пари/да не обича да ходи на море/ да не харесва приятелките ти..
остави го на мира и отиди с тях
anonymous708973
09-06-2011, 11:03
Отиди и си изкарайте готино по женски.
Може да има и друга причина - вие да обичате да ходите на дискотека, а на него да му е тъпо да стои на масата, докато вие танцувате... или пък да иска да си спести харча, но да не ти казва, понеже ще си нарани егото. Има възможности :)
Gr0zDan0v
09-06-2011, 11:38
Щом не иска...значи не иска... да ти имам и проблема !
Vasoto129
09-06-2011, 17:23
Ако е единствено момче естествено,че няма да иска да дойде,но може и приятелките ти да не му са приятни и 3о да не му се дават пари :(
badsector
09-06-2011, 17:29
Ако той не иска, викни ме мен. Още повече, ако съм единственото момче 8)