Влез

View Full Version : Да дойде с мен на почивка

psihqsala
09-05-2011, 21:42
Здравейте,не мога да си обясня следната ситуация-ще ходя с две приятелки до един курорт на морето за един ден, на разходка и каня приятеля си,но той твърдо отказва. Не мога да си обясня защо той категорично избягва приятелките ми, това не съм го забелязала само сега.

liliii
09-05-2011, 21:58
Питай него де..

joronir
09-05-2011, 21:59
Да верно ^

fenkaaa
09-05-2011, 22:14
Moже би не иска да дойде,защото ще е единствено момче ;)

valdesbg
09-05-2011, 22:25
Щото не му се влиза в змиярника?

kalpazanka
09-05-2011, 22:27
Некой път ми се ще да ти свирна един с длан и опако.

Може момчето да няма пари или да събира финикийци за нещо, което си е намислил да купи/направи и да не ще излишни харчове.

crowberry
09-05-2011, 22:48

Аха.. и общо взето ще му е тъпо.

SmilezZz
09-05-2011, 22:58
Може да няма пари , може да не харесва и не разбира с приятелките ти. Може да не иска да е единственото момче. Единственият и сигурен начин,за да разбереш е да го питаш.

someonerandom
09-05-2011, 23:05
Може наистина да не иска да е единствено момче или да събира пари за нещо.Може просто да не му се ходи на курорт.Може по някаква причина да не му е приятно с приятелките ти.Най-добре питай него-просто го попитай,без да му се караш.

Nestlee
09-06-2011, 01:26

Аха.. и общо взето ще му е тъпо.

Cellmate
09-06-2011, 02:24
Или пък може да не иска да се изкушава...знае ли човек? Готини ли са приятелките ти? (;

NambyPamby
09-06-2011, 02:52
Отказал ти веднъж, отказал ти втори път - спираш да питаш и отиваш да си правиш готиното. В крайна сметка той не е на 5 и се предполага, че знае какво иска, та щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска.
Може и да иска да се отърве от теб по деликатен начин, да ти покаже, че всеки трябва да си има лично пространство - ти да си излизаш по женски, той да си излиза по мъжки. Не е длъжен да се мъкне с теб по всяко време и навсякъде, още по-малко и с приятелките ти.

valdesbg
09-06-2011, 06:09
Некой път ми се ще да ти свирна един с длан и опако.

Недей, излишни нерви ще са :)

Пробвай с чувство за хумор.

Инак и аз не бих ходил с една тълпа момичета някъде.

SisiStrange
09-06-2011, 06:36
Всички ще решат, че: Тhis is sooo gay! :D

Според мен просто не му се ходи. За един ден на разходка из някой курорт и мен не ме блазни. За седмица примерно би си струвало разказрването.

valdesbg
09-06-2011, 06:44
Сисе, гейско би било точно да се разкарваш с една торба момичета. Щото който може, хваща си една под ръчичка и нататък историята гузно мълчи. Който не може се мотае около женските и плези език :)

Цялата ми идея простичко обяснена е че големите тълпи в които единия пол е сам са обречени. Ама много сте тънкообидни бре. :-o

SisiStrange
09-06-2011, 06:50
Сисе, гейско би било точно да се разкарваш с една торба момичета. Щото който може, хваща си една под ръчичка и нататък историята гузно мълчи. Който не може се мотае около женските и плези език :)

Цялата ми идея простичко обяснена е че големите тълпи в които единия пол е сам са обречени. Ама много сте тънкообидни бре. :-o
А, не съм се обидила бе, Влади. XD Това пък откъде го реши?

Така де, не беше ирония. Имаше един доста смотан от бившия ми клас, който само с момичета се мъкнеше, един приятел мъж нямаше и всички го имаха за гей. Не знам дали е бил, но определено като се зацелуваше по бузките с 5-6 момичета една след друга и им изслушваше козметика-фейловете мязаше баш на такъв.

valdesbg
09-06-2011, 06:52
АСисе, не за теб става дума, спок.

Иначе такива индивиди ги има много hang-over е термина на аглисйки. На български май правилното е зяпачи.

Ама много се отклонихме от темата.

sexa_na_kompleksa
09-06-2011, 07:21
Не виждам защо го правиш на проблем.
На мен също понякога не ми се излиза с приятелите на моя.

bloodyF
09-06-2011, 08:04
Всички ще решат, че: Тhis is sooo gay! :D

точно това си помислих :lol:
и все пак както казаха другите преди мен:може да няма пари/да не обича да ходи на море/ да не харесва приятелките ти..
остави го на мира и отиди с тях

anonymous708973
09-06-2011, 11:03
Отиди и си изкарайте готино по женски.
Може да има и друга причина - вие да обичате да ходите на дискотека, а на него да му е тъпо да стои на масата, докато вие танцувате... или пък да иска да си спести харча, но да не ти казва, понеже ще си нарани егото. Има възможности :)

Gr0zDan0v
09-06-2011, 11:38
Щом не иска...значи не иска... да ти имам и проблема !

Vasoto129
09-06-2011, 17:23
Ако е единствено момче естествено,че няма да иска да дойде,но може и приятелките ти да не му са приятни и 3о да не му се дават пари :(

badsector
09-06-2011, 17:29
Ако той не иска, викни ме мен. Още повече, ако съм единственото момче 8)