Влез

View Full Version : Приятели-Татуиране

RoCkSpOt
09-06-2011, 16:32
Здравейте нз дали темата е за тук точно,за което се извинявам.4 човека сме,които сме от малки заедно и сме много добри приятели разчитаме един на друг много и решихме да си татуираме едно и също нещо.Тоест няква думичка или някакви инициали на място което не е видимо просто да си знаеме ние че го имаме . И искам да ви помоля за някви идеи,защото все пак докато на 4 човека им хареса едно и също което ще им остане до живот си е трудно.Може някой от вас да мислят че е тъпо за нас не е не сме на по 15 години да се филмираме...просто ни харесва като идея ... Мерси предварително :)

Honest
09-06-2011, 16:39
Ако искате нещо типично, обикновено - Best Friends, BFF, имената ви, инициалите ви и т.н и т.н
Ако пък искате нещо по нетипично - някой лаф, ключова дума, код или нещо което само и единствено вие четиримата си знаете.
Успех! :)

YouAteMyHeart
09-06-2011, 17:11
Аз лично никога не бих си направил нещо свързано с друг човек /извън семейството/, защото малко или много остава за дълго, а хората се променят!Мисли много преди да го направите!

DesireToFire
09-06-2011, 18:40
И аз ще направя същото с най-близките си приятели преди да завършим. Ако сме си запазили отношенията до тогава, в което съм доста убедена значи дори после да не сме вече толкова близки, ще си е струвало. Ще си струва за общите хубави спомени, годините прекарани заедно. Дори и като завършим да се разделим (което като се има предвид в километри ще се случи), винаги когато си виждам татуса ще се усмихвам. Още не сме сигурни какво ще е, но със сигурност няма да е от сорта на БФФ и прочие, а нещо идиотско, малоумно, такова, което като станеш на 40 ще те е срам да покажеш, но вътрешно ще се радваш на миналото 8-)

Imprevisible
09-06-2011, 18:55
http://midlifebloggers.com/wp-content/uploads/2009/05/kanji-symbols-for-friendship.gif

Imprevisible
09-06-2011, 18:59
http://d30opm7hsgivgh.cloudfront.net/upload/113210602_ep83jJKo_c.jpg

Imprevisible
09-06-2011, 19:04
Може да бъде и някаква дата, число, дума характерна за вашата групичка и т.н. :)

RoCkSpOt
09-06-2011, 23:22
Не йероглиф абсурт просто всеки 2-ри има ... а тва второто е по-типично за жена ... ! Ами съмнявам се да се променат всички с 1 момче от тях за 7-8 години 1 път не сме се карали ...просто мн се уважаваме