Влез

View Full Version : Една нощ при приятелка

eLeHaGuLbertt
09-06-2011, 22:50
Знам, че не е най - правилният раздел за тази тема, за което се извинявам, но най-вече тук е пълно с момичета.
Исках да попитам дали и на вас, като мен, не ви позволяват да спите у приятелки? В смисъл, да прекарате една вечер заедно по момичешки. :(

bebzgirl
09-06-2011, 22:53
Тва се случва доста често. С най-добрата ми приятелка ! :D

druzilla
09-06-2011, 22:53
На мен нашите винаги ми позволяват,но не им е особено приятно и предпочитат аз да каня приятелките си у нас,отколкото да ходя по чуждите къщи :D

littleW
09-07-2011, 01:41
На мен нашите винаги ми позволяват,но не им е особено приятно и предпочитат аз да каня приятелките си у нас,отколкото да ходя по чуждите къщи :D

същото .. :D

Kalliaa
09-07-2011, 07:44

същото. :x

mimsitu
09-07-2011, 07:54

мислех, че съм само аз 8-) майка ми винаги ми казва какво ще спиш по на хората къщите все едно си нямаш . . .

DesireToFire
09-07-2011, 07:55
На колко години си? преди редовно спях в една приятелка или тя у нас, но тя живееше на моя етаж 8-) Иначе мисля че от 6ти клас някъде ме пускат да спя при съученички, но чак в 9ти ме пуснаха да остана на купон с преспиване.

мислех, че съм само аз 8-) майка ми винаги ми казва какво ще спиш по на хората къщите все едно си нямаш . . .
И моята така ми казваше, но ме пускаше де :Д Вече направо само и казвам "Ще спя в еди-кого-си". И у нас често са оставали хора :Д

titinkaa
09-07-2011, 07:56
Пускат ме,но рядко се случва да ида да спя в някой.

mimsssssss
09-07-2011, 07:59
Нямала съм проблем с такива неща. Приятелката ми, с която си спяхме почти всеки ден като по - малки (до 8кл.) живееше в къща срещу блока ми. Нашите се познаваха с техните, а и все пак като живетя в къща всеки си има отделна стая и не съм се натрапвала на никого (само дето вдигахме много шум и някой път баба и не беше доволна).
У нас тя също идваше често, особенно когато нашите се случеха да са нощна заедно, щото не ми се стоеше сама.
В края на 8 и началото на девето за малко аз живеех при кумовете на родителите ми, обаче и с тях съм нямала проблем - пускаха ме да спя в приятелка, стига да ги запозная с нея преди това. Имах вечерен час в 10, обаче ако съм с тяхната дъщеря имах като нейният - 11.
В 9 и 10 клас вече се запознах с едно момиче, което като мен живееше сама и започнахме все по често да се събираме както вечер, така и през деня. Тогава съм казвала на майка ми, макар че съм и пропускала де, ама тя нямаше проблем.
И накрая приятеля ми дойде в къщи да живее - мама нямаше никакъв проблем с това (нито пък аз да спя у тях), макар че не се включва много в женската програма...

Sunyyyyyy
09-07-2011, 09:07
На мен ми дават,но някой път се мръщят! :-D

pressiana
09-07-2011, 09:23
Дават ми, ама скоро не се е случвало ..

millmii
09-07-2011, 09:51

tequilasunrisee
09-07-2011, 10:24
Никога не са ми правили проблем да сля в приятелка.Но не винаги ме пускат да спя у някой,след купон.

sunshine955
09-07-2011, 11:03
Тва се случва доста често. С най-добрата ми приятелка ! :D
+1 и при мене е така :))

SuperBadSuperFresh
09-07-2011, 11:39
Пускат ме от доста време...С най-добрата ми приятелка живеем твърде близо,та няма смисъл :D,обаче с компанията от класа се събираме често.И аз у тях и те у нас.Даже в петък ще гледаме турнира по кеч с една приятелка вкъщи :D.Обичам ги тия събирания-клюки,обсъждане на момчета,вредна храна...какво по-хубаво :D

bloodyF
09-07-2011, 11:47
oбожавам sleepover-ите
у нас каня момичетата, когато нашите са извън града (мнооооого рядко), а пък в другите се събираме примерно 1 път на 2-3 месеца..не много често, ама пък като се съберем е лудо...

scandalousLady
09-07-2011, 12:26
позволяват ми с най-добрата ми приятелка

Hilary_
09-07-2011, 12:37
Пускат ме,но рядко се случва да ида да спя в някой.
same here ..

SmilezZz
09-07-2011, 12:37
Пускат ме - стига да познават родителите й ,както и нея. Иначе на купони редовно си ме пускат - дали с преспиване ,дали без няма значение. Или пък да пренощувам в най-добрия си приятел - нямат нищо против,знаят,че сме просто приятели ,имат и на двама ни доверие.

fuckme
09-07-2011, 13:00
пускат ме при приятелки, които познават. почти винаги, освен ако не започна твъърде често да ходя на гости. в нас рядко каня приятелки защото сме със сестра ми в една стая и е неудобно, но понякога като я няма ми позволяват :)

wikito123
09-07-2011, 13:00
Мен ме пускат без проблем :D

FreshJuice
09-07-2011, 13:01
Мен ме пускат без проблем :D

buzzzz
09-07-2011, 13:27
Леле, отдавна не съм спала у приятелка или приятелка да е спала в нас.
Преди когато бях необвързана, имах къде-къде повече време за женски работи и през седмица-две една приятелка спеше в нас или аз в тях... Нда, и съм нямала проблеми с наще за това.

anonymous708973
09-07-2011, 13:31
Пускат ме и на слийпоувър, и на купон с преспиване.
А другата седмица съм на нощта на музеите и още си нямам идея къде ще спя.

whitebunny
09-07-2011, 13:58
ако ги питам трябва да измисля някакво оправдание като " техните са заминали еди-къде си и за да не е сама през нощта" :D Но в повечето случаи не ги питам само им казвам, че ще се прибера "късно вечерта" да не ме чакат защото "ще ходя в някакво заведение" :lol: