View Full Version : Кларкове
Харесвате ли?
Носите ли?
А откъде да си купя? :Д Днес се разходих по магазините, но нямаше нищо хубаво... :/
От София съм :Д
http://assets.clarksmcr.com/products/2/0/3/20334806_A_p.jpg
FuckingFreak
09-08-2011, 07:23
OMG.. и това трябва да е женска обувка? Не,мерси......
musicbaby
09-08-2011, 07:26
тва е най- грозната обувка, която съм виждала
PullMeCloser
09-08-2011, 07:36
Детските са сладки. Не мисля, че бих носила, но със сигурност не е най-грозната обувка, мога да покажа поне 5 по-грозни, които със сигурност не бих сложила. Например тия Крокита, с които масово се разходждат по улиците, толкожа са грозни, че... Или отвратително грозните гладиаторски сандали, с които се влачите, или грозните обувки на ток, които са нещо средно между сандали на ток и ботуш?! Или може би покъртително отвратителните обувки, смесица между гуменка и обувка на ток, или онези грозотии гуменки на платформа.
Maрката ми харесва, не всички модели естествено,..
но не съм виждала никъде в софия техен магазин ;/
иначе 100% agree с pullmecloser!
По индивидуално моделите им са доста груби и грозновати, но съчетани с подходящите дрехи изглеждат доста добре ;-) .
nimfetka7
09-08-2011, 08:28
OMG.. и това трябва да е женска обувка? Не,мерси......
+
reoffender
09-08-2011, 08:42
ОТ ЕДИН МЕСЕЦ СИ ТЪРСЯ ТАКИВА.
Сънувах такива даже,
в Дайхман има, но са залепени отвратително и ще се отлепят на първото слагане :/
Иначе погледни в Tendenz има няколко модела, може да си харесаш нещо, аз си харесах един мъжки модел, но уви нямаше номер :/
И да, това са обувки, които са красиви, удобни и ако бяхте малко по-отворени към модата, щяхте да знаете,че в момента са IN.
*бтв, баба ми има страхотни, сини, прекрасни кларкове, ама не ми става(от преди 20или30 години са :д)
Не виждам нищо женствено или модерно, не ми харесват, определено не бих дала пари за такова нещо. :?
естествено, че не виждате нищо женствено(и модерно, лол), след като не може да си ги представите, съчетани с дрехи
както и да е, де, не съм и очаквала нещо друго
Kalliaa, аз не държа да са на точната марка всъщност, именно защото тук няма
reoffender, видях ги тези в Тенденз, но подметката не ми харесва:Д
бих си поръчала от Интернет, намерих някакъв, който продава много хубави модели:Д, НО номерът ми е 35/36/много рядко 37, зависи от обувката, и се чудя:Д
http://storeappeal.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/09/Picture-12.png
http://howtobecomeastylist.com/wp-content/uploads/2011/02/women-deserboots.jpg
http://lookbook.nu/look/1846990-curiouser-and-curiouser
<3
PullMeCloser
09-08-2011, 09:54
Мда, съчетани с дрехи определено имат друг вид, могат да изглеждат стилно, за разлика от гореизброените от мен модели, които при каквото и да е съчетание са грозни и това е. :lol:
sunnnnnnnn
09-08-2011, 10:06
Не ми харесват и не бих обула
ledenakrasota
09-08-2011, 10:24
Ако имаха по-висок и навит като яка на мъжка риза отвор, щяха да седят много яко с дънки. :D но така не ми харесват. Приличат на Mr. Bean :lol: :lol: :lol:
Не ми харесват особено и не бих ги носила, но както и да е. Не знам откъде можеш да си ги намериш. :( :(
Детските са сладки. Не мисля, че бих носила, но със сигурност не е най-грозната обувка, мога да покажа поне 5 по-грозни, които със сигурност не бих сложила. Например покъртително отвратителните обувки, смесица между гуменка и обувка на ток, или онези грозотии гуменки на платформа.
reoffender
09-08-2011, 10:50
естествено, че не виждате нищо женствено(и модерно, лол), след като не може да си ги представите, съчетани с дрехи
както и да е, де, не съм и очаквала нещо друго
Kalliaa, аз не държа да са на точната марка всъщност, именно защото тук няма
reoffender, видях ги тези в Тенденз, но подметката не ми харесва:Д
бих си поръчала от Интернет, намерих някакъв, който продава много хубави модели:Д, НО номерът ми е 35/36/много рядко 37, зависи от обувката, и се чудя:Д
http://storeappeal.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/09/Picture-12.png
http://howtobecomeastylist.com/wp-content/uploads/2011/02/women-deserboots.jpg
http://lookbook.nu/look/1846990-curiouser-and-curiouser
<3
Ако намериш в някой магазин хубави, моля те, сподели, защото съм резервирана за поръчки (краката ми са особени :д)
вече си представям с какво ще ги нося, eiwiahjabdrjeiiapaao :c
Sunyyyyyy
09-08-2011, 12:08
На мен лично не ми харесват! Въпрос на вкус!.. :)
slynchicety98
09-08-2011, 12:28
Абе харесват ми ама не бих ги обула ..
моите съм ги взимала от Шишман (на ъгъла до градинката)
иначе Хъш Пъпис имат един много приятен модел, както и не помня коя българска фирма, защото нямаха моя номер:Д
от мейнстрийм брандовете ще те излъжа дали Зара или някой от сходните му имат модел/и в новата колекция;
към дискусията:
кларковете са прекрасни обувки за сУадурски чорапи! т'ва е.
DirtyGirl
09-08-2011, 16:37
Цвета е свеж, но обувката е адски груба и твърде мажествена аз лично не я одобрявам! :(
cookie_master
09-08-2011, 17:05
Съчетани с правилните дрехи седи много хубаво :)
shamLess
09-08-2011, 17:42
На мен лично тези обувки не ми харесват.. Даже не съм виждала по-грозни от тях. Не мисля, че някое МОМИЧЕ ще носи това нещо :o
DirtyGirl
09-08-2011, 17:49
Съчетани с правилните дрехи седи много хубаво :)
Да не го отричам, но зависи от стила ти...
Оффф,момичето пита къде има,а вие пак веднага почнахте да си споделяте вкусовете.Приемете,че има хора,които се обличат различно от това,което приемате за красиво(а в интерес на истината този стил от снимките,които постна ми хареса адски много).Мисля,че в центъра имаше магазин около ул.Ангел Кънчев и също така преди подлеза на НДК :)
sunflower132
09-08-2011, 19:11
Кларкове продават в магазина за ортопедични обувки на Руски Паметник...
arsenalllbaby
09-08-2011, 19:28
DeHu, момичето още в първия пост попита дали ни харесват и дали носим... Не бързай да ни се караш :)
Не ми харесват и не бих ги носила. Не са ми в стила..
Детските са сладки. Не мисля, че бих носила, но със сигурност не е най-грозната обувка, мога да покажа поне 5 по-грозни, които със сигурност не бих сложила. Например тия Крокита, с които масово се разходждат по улиците, толкожа са грозни, че... Или отвратително грозните гладиаторски сандали, с които се влачите, или грозните обувки на ток, които са нещо средно между сандали на ток и ботуш?! Или може би покъртително отвратителните обувки, смесица между гуменка и обувка на ток, или онези грозотии гуменки на платформа.
Не може да се каже по-добре.
Иначе ще следя темата, защото ми се струва интересна. Бтв, сефте ги чувам тия обувки, никога не съм знаела, че се казват така и не виждам много хора, обути с тях. Но определено не са грозни. Бих носила, ако, разбира се, си пообновя гардероба, за да може да се съчетаят подходящо.
iiordanova
09-08-2011, 20:15
Модерни са в чужбина. Обаче на мен са ми адски грозни. Всеки с вкуса си,ама не бих обула такива обувки.
жестоки са тез обущета. аз съм много фен. 8) баща ми има едни стари, обаче все едно вчера са ги правили, толкова здрави и безсмъртни изглеждат.
ще взема да поразпитам тук-там, че се вдъхнових :д
Не може да се каже по-добре.
Иначе ще следя темата, защото ми се струва интересна. Бтв, сефте ги чувам тия обувки, никога не съм знаела, че се казват така и не виждам много хора, обути с тях. Но определено не са грозни. Бих носила, ако, разбира се, си пообновя гардероба, за да може да се съчетаят подходящо.
и аз така...ама с риза и къси панталонки или жилетка ии тези обувки, направо красота! груби са, но са супер ефектни
slynchicety98
09-09-2011, 18:58
А откъде да си купя? :Д
http://aukro.bg/klarkove-damski-est-kozha-nomer-39-i1768524573.html
http://aukro.bg/klarkove-damski-kafyavi-est-kozha-nomer-37-i1767813418.html :)
cherrygloss
09-09-2011, 19:02
Не са крайно лоши.
Ако се съчетаят добре, може и да са наистина стилна обувка.
Бих носила, да
Поинтересувайте се от мода, наистина сега са In
awesomesheepy
09-10-2011, 13:11
Аз днес си купих.
Чисто черни,26 лв.Бургас.
Харесвам ми,имат и стабилен грайфер ;о което си е чудничко.
Като се съчетаят добре седят супер.
благодаря на всички : )
//а за линковете от aukro - вече ги видях и обясних, че не искам да рискувам, понеже кракът ми е... дам
По-съгласна не мога да бъда... Принципно за повечето млади българки ако нещото, което ще си купуват не е прилепнало/тясно/лъскаво, значи не може да бъде хубаво. А точно безумните обувки, които изреди, винаги са ми били трън отзад :D Мога само да добавя и тези покъртителни остри ботушки от дантела, които масово надяват абитуриентките и булките... :D
Колкото до кларковете, отдавна не се бях сещала за тях... Като малка имах няколко чифта и помня, че бяха от най-здравите и най-хубавите ми обувки. А сега никъде не съм виждала, но бих си купила, искам сини...
Konstantina
09-10-2011, 19:02
Много ми харесват, но според мен трябва да се дадат повече пари за да са шити и от естествени материи и ще са много издръжливи и удобни. Колкото до другите мнения това са обувки за хора с повече въобръжение за облеклото си и повече опит в модата.