PDA

View Full Version : Ученичеcки бисери

mitky132
09-08-2011, 09:11
Ученичеcки бисери

mitky132
09-08-2011, 09:13
В трети клас имахме тест по... не помня по кое и един беше написал София се намира под полите на жените

elle9524
09-08-2011, 09:28
Вид иглолистни : бор,ела..суровачка ... :lol: никога няма да го забравя... беше един от въпросите по биология..и едни съученици бяха решили ,че така и така не могат да се справят с теста..и бяха писали пълни глупости навсякъде :lol:

someonerandom
09-08-2011, 10:05
Най-новият,за който се сещам,е "ученичешки бисери" 8-)
Иначе в 3-4 клас,докато играехме на Ю Ги О 8-) ,на някакво контролно по история един беше написал някаква измислена простотия между историята на картите и българската история-помня само,че по едно време Самуил беше затворен в няк'ва омагьосана клетка 8-)

millmii
09-08-2011, 10:17
Най-новият,за който се сещам,е "ученичешки бисери" 8-)
Иначе в 3-4 клас,докато играехме на Ю Ги О 8-) ,на някакво контролно по история един беше написал някаква измислена простотия между историята на картите и българската история-помня само,че по едно време Самуил беше затворен в няк'ва омагьосана клетка 8-)

хахахахаха :razz:

diksi
09-08-2011, 10:24
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: продължавайте

4o4ina
09-08-2011, 10:38
пише се Ученически бисери :?

zlatit0o
09-08-2011, 11:33
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anichkaxxwee
09-08-2011, 11:35
:razz:

smilelady
09-08-2011, 11:45
хахахаххаха по химия ''ди броНХИТ'' .....спуках се от хилене :razz: :razz: :razz:

SmilezZz
09-08-2011, 12:18
В пети клас,в час по география.
Госпожата вика на един ученик да каже една посока и въпросния:
- "Североюг".
Целия клас падна от смях. 8-)

mlakniwe2
09-08-2011, 12:21
-----------------

mitky132
09-08-2011, 12:27
един път в междучасието една бърза за някаде и една я спира и и вика
-Къде отиваш?Къде отиваш?Къде отиваш?а тя
-Да са и*ъ
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

4o4ina
09-08-2011, 12:31
Миналата година в 11-ти клас в час по математика госпожата казва "даден е разностранен триъгълник" и продължава там и една от нашия клас я пита "госпожо като е разностранен триъгълника как ще разберем колко страни има?" и госпожата напрай фейспалм и остана без коментар :shock: :razz:

vagarious
09-08-2011, 17:28
В 3 или 4кл, не си спомням точно, изпитват една приятелка по родинознание.И говори говори и обърка датата на някакво събитие - вместо правилната, каза 37 февруари !? :shock: Г-та я пита 3 пъти дали е сигурна, че това е датата и тя всеки път беше все п-убедена в думите си.Голям смях падна. 8-) 8-)

Moderatorius
09-08-2011, 18:08
Като бяхме по-малки и имахме контролноо... И имаше 2 момчета, седяха заедно. Едното много преписваше. И пуснаха ни контролното и нашия се наднича в другия лист и госпожата вика:
-Еди-Си-Кой, стига си преписвал
-Не, не преписвам... (след 2 секунди сред тишината...) удря се по главата и крещи:
-Малеееееееееее, ма аз и името съм ти преписал, бе :lol:

Anichkaxxwee
09-08-2011, 19:17
Като бяхме по-малки и имахме контролноо... И имаше 2 момчета, седяха заедно. Едното много преписваше. И пуснаха ни контролното и нашия се наднича в другия лист и госпожата вика:
-Еди-Си-Кой, стига си преписвал
-Не, не преписвам... (след 2 секунди сред тишината...) удря се по главата и крещи:
-Малеееееееееее, ма аз и името съм ти преписал, бе :lol:

:lol: :lol: :lol:

bebzgirl
09-08-2011, 19:22
Tва с името и ппри нас се е случвало.

Иначе тая по история се казва Докова. И влизат 2 съученика,закъснели вече и надули на телефона ''доко,доко'' до дупка и танцуват и се късат 8-) 8-)
------------------
-Панайоте,колко прави 2х3 бе ?
-Че 12 госпожо :D

В 5 клас госпожата по човек и природа нали и мрънкахме там да ни пуска по-рано и тя най-накрая вика:
- Айде урока свърши,отивайте да ебете (искаше да каже да се наядете ;дд) :D

mitky132
11-01-2011, 09:05
Госпожата по бел. диктува изречения
-Между тях надничаше бледата луна
(една саученичка)-Сигурно е шпионка XDXD :razz: :razz: :razz: :razz:

mlakniwe2
11-02-2011, 15:21
Една от нашият клас събира едни пари и вика:

Който утре не ми донесъл пари да ги донесе днес

:shock:

Loken
11-02-2011, 16:39
В пети клас,в час по география.
Госпожата вика на един ученик да каже една посока и въпросния:
- "Североюг".
Целия клас падна от смях. 8-)
А от кой град си тоя гаф и аз съм го праил :Д че още ме бъзикат с него
:D

Delala
11-02-2011, 17:58
Моя съученичка черпи госпожата по английски по повод рождения си ден.
Госпожата: Какво имаш днес?
Съученичката ми: Честит рожден ден.
Госпожата цял час се хилеше, а никой не разбра защо. Изцепката се разпространи след часа.

bloodyF
11-02-2011, 18:54
''козият крак''-вместо козият рог..
връщат входни по психология:иво, имаш 2+-ааа господине, тоя плюс върши ли ми неква работа :lol:

с Иво, се скъсваме от смях г/д всеки час..голям образ е 8-)

friedpotato
11-02-2011, 19:01
Госпожата цял час се хилеше, а никой не разбра защо. Изцепката се разпространи след часа.

отне ми 5 минути да го схвана :D :D

Иначе за бисери помня само моите . :D
Госпожата по БГ в 4 клас ме пита кой е граф Игнатиев?
Аз след дълго мислене: -Ами той е.... граф :D и целият клас пада на пода от смях. Щеше да бъде по - яко, ако бях казала, че е улица на София.

- Какво е нравствена същност?
- Ами същност, която е нравствена.

Един път седнахме да бягаме(по повод бягство от учебен час)

- Кой е главният герой в творбата?
- А бе ....оная бабичката:razz:

Госпожата: Не мога да ви намеря контролните?
Един ученик: Вземете си кученце!

Anichkaxxwee
11-04-2011, 12:22

И на мен така ми се беше случило ..

Имахме математика и аз черпих госпожата и ми вика за какво черпя и аз "Честит рожден ден" :lol: :lol:

ADMIRALKA14
11-04-2011, 12:28
Спомням си преди време правихме един тест по биология и една от задачите беше да аргументираме там "защо клетките се размножават чрез делене" и аз бях писала "защото нямат полови органи" 8-) :lol:
Преди 2-3 години в час по математика госпожата ме пита нещо, а аз съм полу-заспала.

- Какво е четириъгълник??
- Еми четириъгълен триъгълник, госпожо..

И целия клас, като почна да ми си смее и тая вика - "Ти май нямаш връзка с главния мозък, а?"

marmalad400
11-04-2011, 12:51
По История говорим за някви самолети и господина вика тез самолети са антики и един се обажда и вика ама са СТАРИ :lol:

FuckingFreak
11-04-2011, 19:07
Май в географията са най-много или поне при нас.
Доста голяма част от класа не знаят посоките.
ученик:Континентите плават.
учител:В какво плават?!
ученик:Във водата.
учител:Е как във водата бе,Митко?
ученик:Е, добре тогава. Във лава?!

Госпожата има навик да казва последната си дума от някое изречение на срички и то да ги отделя със значителна пауза. Нещо говореше за Сапарева баня, което е близо до моя град и каза:
- И тук, близо до нас, в Сапарева баня се намира най-горещия на Балканския полуостров гей - зер...

Днес влиза госпожата и един от дежурните:
- Госпожо, обяснете им какво е садо-мазо, защото те не знаят! 8-)

xXxAngerfisTxXx
11-04-2011, 20:28
Госпожата по практика
-Иване миналия път те нямаше последните 2 часа... що така ?
аз:
-що ме нямаше ??? :lol: от класа се пукнаха да се смеят а на мен ми стана тъпо :lol:

Arclight
11-04-2011, 21:07
Из конкурсен изпит след седми клас, 1994 година.

Много пъти, когато минавам през морската градина на моя роден град, аз се разминавам с паметника на Иван Вазов. Неговите стихотворения са пленителни, а разказите – покъртителни. Такъв е и разказът „Немили-недраги”.

Вазов е мобилизиран като хъш в Браила. Румъния е гостоприемна със своя заледен бряг по река Дунава. В Браила не било много приятно за рационален и пълноценен живот.

Късна вечер е, браилските улици са тъмни и пусти. Тук-там можем да срещнем някой закъснял миновач, дошъл да запали уличното осветление. Има изобразен някой турчин с издълбано око или някакви други контузии. Уличните лампи унесено започват да мъждукат.
В сравнение с неуютната обстановка вън, макар и населена с много хора, колибата (разбирайте кръчмата) представя един по-удобен и колоритен свят. А вътре в нея е ад. Всяка възможност за кавга се използва пълноценно. Но след дългата лекция на Странджата всички запяват. Странджата пуши пура. Той е със сухо като скелет лице с цвят на ощавена гайда. Хаджият е слаб мъж с дълга брадичка без косми. От време на време прави движение от брадата до корема си. Бръчков иска да стане бунтовник и избягва с ферибота. А Попчето е бил четник, но у него се запазва едно движение на ръката. Хъшовете са падали и ставали в името на България. Дрехите им са само от парцали. Една вечер Бръчков измил, почистил и оставил боба да се клока. Къркоренето на боба върху газената лампа е като тропота на коне. Странджата утолява жаждата на хъшовете с вкиснало вино. Те преждевременно са състарени от нездравия начин на живот в това малко, изпълнено с неполезни газове помещение. Хъшовете живеят като паразити на другите. Евтиното кисело мляко олютява страстите им и за почват да говорят по-свирепо. Вероятно нещо от сърцата им е подсказало, че са под османско робство. Македонски казва „Да живей България!”. При тези думи на човек не може да не му стане мъчно за България. На одърчето хъшовете са се попритиснали оттук-оттам и сред това сладко захъркват. Те лягат и стават при Странджата. Хъркането на Македонски предизвиква леко земетресение в кръчмата. Кучетата започват да лаят, караулът – също. Авторът използва момента, когато всички заспиват, за да вземе думата. Повечето хъркат, а Странджата издава свирещи звуци. В съня му се явява Македонски как блудства с турците. Ако се погледне малко по-задълбочено през прозорчето... по стените има мулци и чаши. Тъмно е. Всички кръчми са затворени – мъгла е. Хъшовете се готвят да се чукат. Странджата дава топлина и нежност на хъшовете. Неуморният знаменосец премита пред вратата. Това показва, че по онова време мъжете както добре са водили битките срещу врага, така добре са вършили и домакинската работа...

Интересен е животът на тези същества, които го привличат със своята отвратителност и простотия.

DeaD_SouL
11-04-2011, 21:53
Искам ...... ъъъъъъъъ......... да кажа.......... ъъъъъъъъъ....... че.....ъъъ.... всъщност.... ъъъъ..... няма значение..

bet3to
11-05-2011, 09:04
Птиците дишат с нос ... бъбреците са от дихателната система 8-)

mynichkaTanq
11-05-2011, 17:02
не помня, ама май миналата година на класното по БЕЛ сестра ми беше написала големи простотии....
Една българка (трябва да напишем есе и..) сестра ми за заключение пише...

То сигурно сега внучето отишло и служи в казармата, а ама май и имаше дете! На онази широка поляна се виждаха главите на войниците! :D :razz:

Delala
11-09-2011, 17:17
В час по математика:
- Абе, тая задача има няк'ъв бъг!

thegreenzombie
11-09-2011, 18:29
даскалката по биология винаги си носи фотоапарата, да ни показва урока "в картинки" :lol: тамм докато ни показваше разни снимки, нещо заби и нейната реакция беше:
- Натискаме, натискаме... и няма ни'ква логика просто ?!

---------------------------------------------------

а веднъж искаше да каже колко причудливи са гущерите и нещото, което каза, беше:
- Гущерите са толкова 'пичувидни' животни .

:lol: :lol: :lol:

UnchaineD
11-09-2011, 18:43
-Престани!
-Добре.
-Спри бе!
-Добре.
-Абе млъкни бе момче!
-Добре!
-Ама не ми добрекай!
... и т.н. :D