View Full Version : ....
dontblameme
09-08-2011, 11:37
Можем уе
Dyany10000
09-08-2011, 11:38
ами ако и го завреш нея ше я боли УЖАСНО и ше тече кръв :?
Malkitepompaiki
09-08-2011, 11:39
И без "ръчкане" става ...... то си личи когато лъжат (въпреки че някои са мастърки в лъжата ) :lol:
ами ако и го завреш нея ше я боли УЖАСНО и ше тече кръв :? не е задължително да тече кръв пък и ако тече не е ли малко
апф.. се едно питаш дали ако му дадеш затворено шише и му кажеш че е отворено ще поверва ...
bubkaa93
09-08-2011, 11:46
ами ако и го завреш нея ше я боли УЖАСНО и ше тече кръв :?
някой имат много малка болна и им тече много малко кръв
п.т. Ако прави секс с нея няма,как да не разбере.
TheGuardian01
09-08-2011, 12:01
Естествено, че ще разбера и то не по болката на лицето и или от кръвта.
Ще разбера по движенията , по погледа, по неопитността, по притеснението и стеснителността, по т'ва , че ще ми се остави в ръцете без да може да направи нищо, просто защото не знае , какво да прави. Колко още мога да изброявам ? Винаги си личи дали е опитен , човекът , с който си или не. Винаги! :) :-)
Eclipsercho
09-08-2011, 14:54
Едно ще ти кажа - ако се правиш на "отворена" и "яка" първия ти път ще бъде отвратителен. Пуберчето, което ще те помпа, дори и да има бегла представа за това как трябва да се държи с девствено момиче, няма да вкара грам търпение/нежност, а можеш да си мечтаеш да е внимателен. По-добре кажи на момчето, с което ще го правиш, да не пишеш после ревливи теми тук колко скапано било и как боляло.
^Ахам
На лъжата краката са къси.По-добре бъди честна,няма да ти се затрие имиджа.
LuDaTa_PcHeLiChKa
09-08-2011, 15:50
апф.. се едно питаш дали ако му дадеш затворено шише и му кажеш че е отворено ще поверва ...
не е така при някои момичета ципата може да се е скъсала
Ципата се къса, ако си гимнастичка или балерина. Получава се от разтягането при шпагат например, тогава е по-безболезнено и тече по-малко кръв. :)
kupuvamprodavam
09-08-2011, 15:54
a каква е целта ?
Dyany10000
09-08-2011, 16:13
в миналото ако си девствена родителите ти могат по-лесно да те "продадат" :D
SmilezZz
09-08-2011, 16:49
Може ,естествено.
D3NG3rZ0N3
09-08-2011, 16:49
Преди 2 години един приятел ходеше с девственица, която се правеше на много оборотна, и това момиче си мислеше, че пенисът е кост. Така че се разбира и без да си правил секс с нея. 8-)
може и да не разбере..
щото ако я боли, не означава че е девствена, може просто да си е по-тесничка отдолу..
anonymous708973
09-08-2011, 17:45
Има сериозна вероятност да ТЕ боли много.
(Да, знам, че има много, които не ги е боляло и прочее).
Второ, каква е целта? Признай си. Знам, че си мислиш, че ще се сърди, че си го излъгала, но... първият ти път ще е достатъчно гаден и без той да си мисли, че си правила секс и да не внимава особено.
annonimnna
09-08-2011, 21:10
При някои момичета има кръв и болки. При други-не (може и да не са балерини или гимнастички). При всяко момиче-различно. :)
Както казаха по-горе не се прави на много оборотна и не лъжи, че си го правила и преди, защото първият ти път ще се провали ;)
може и да не разбере..
щото ако я боли, не означава че е девствена, може просто да си е по-тесничка отдолу..
то се разбира и по самото държание, не е просто едната болка.. пък ако има и кръв няма как да не се разбере
Gr0zDan0v
09-09-2011, 08:33
^Ахам
На лъжата краката са къси.По-добре бъди честна,няма да ти се затрие имиджа. \:D/
sapphire5
09-09-2011, 08:41
може и да не разбере..... ако е прекалил с алкохола. :-o
иначе... по-вероятно е да разбере. :) и както казаха по-нагоре..
На лъжата краката са къси.. /ама не винаги :D /
djipsito
09-09-2011, 10:33
^ Кви ги дрънкаш бе момиче ? Аз лично никога не съм си представяла първия път с ПИЯНО момче.... ОМГ...
BobiGalabov
09-09-2011, 10:38
Akо кажеш "Сигурна ли си че не ме лъжеш" и я погледнеш в очите и ако пак те излъже (малко вероятно) по държанието см. можеш да я питаш щом си правила как обичаш, коя поза и т.н. такива сексуални работи от които мисля че момичетата много не се интересуват преди първия секс