View Full Version : Неангажиращ секс
xAddicteDx
09-08-2011, 11:45
Преди около 3 месеца приключих сериозна връзка и малко след това започнах да се занимавам с едно момче, обаче се усетих навреме, че не ми се захваща пак с обвързвания и работи пък и въпросното момченце е бая несериозно. 8-) Всичко свърши преди да е започнало и така до преди няколко дни, когато случайно пак се видяхме на едно купонче и..такам. Работата е там, че и двамата сме загорелички и се разбрахме, че тъй като не искаме връзка може да се виждаме, когато и на двамата ни е удобно, правим квото правим и после всеки по живо по здраво, без влагане на чувства, ревности и сички такива неща, присъщи на обвързването. Въпроса ми е какво ви е мнението за този тип отношения? Имали ли сте 'приятелче за секс'? Мислите ли, че в крайна сметка винаги се прецакват нещата, защото единият от двамата се влюбва и започва да иска нещо повече и каквото още се сетите.. :)
kalpazanka
09-08-2011, 11:49
Мнението ми, повярвай ми, не искаш да го прочетеш.
Такова приятелче не съм имала.
Прецакват се- в темите, които съм чела, все единият си е изпатил- било заради собственическо чувство, било заради любовно такова. А и това понятие "приятелче" е лицемерно.
TheGuardian01
09-08-2011, 11:51
Т'ва можем да го правим ние-мъжете. Точно,защото ни е през к*ра за емоционалната връзка. При вас момичетата, обаче е малко по-различно. Ако си достатъчно голям циник в живота , не виждам проблем. Ако си падаш,обаче по романтика , блудкави истории и т.н. - по-добре недей! Да не стане накрая "влюбена съм , ама на него не му дреме, 'щото му омръзнах" :D
kremen4eto
09-08-2011, 11:54
Мислите ли, че в крайна сметка винаги се прецакват нещата, защото единият от двамата се влюбва и започва да иска нещо повече и каквото още се сетите..[/i] :)
Това, че единият се влюбва не винаги означава, че нещата ще се прецакат. Може и другият да се влюби. :)
Зависи на колко години си, т.е. колко ти е акъла в главата. Трябва да си наясно, че правите само секс, да не влагаш никакви чувства (нещо много трудно за една жена). Да знаеш, че той е човек просто за секс и нищо друго, както и ти си такава за него. Един ден да не ревнеш, че те използвал ... или пък, че ти дал неоправдани надежди. Всичко може да е просто в твойта главица.
Имала съм такива отношения. Влюбих се след около 2 месеца, след около 6 месеца въпроси и интриги и въртене (и секс де :D ) той реши да опита с мен. Беше много трудно, но сме щастливи вече повече от година и половина.
Какво ще се случи при вас никой не може да каже. Успех и умната. :)
Мнението ми, повярвай ми, не искаш да го прочетеш.
Такова приятелче не съм имала.
Прецакват се- в темите, които съм чела, все единият си е изпатил- било заради собственическо чувство, било заради любовно такова. А и това понятие "приятелче" е лицемерно.
+
Винаги има чувства!Представи си ,че по някое време той се хване сериозно с друго момиче и те заебе. Няма ли да се почувстваш употребена?!Не съм имала такъв "приятел" ,а и не желая :)
dimitar_ak
09-08-2011, 12:01
Т'ва можем да го правим ние-мъжете. Точно,защото ни е през к*ра за емоционалната връзка. При вас момичетата, обаче е малко по-различно. Ако си достатъчно голям циник в живота , не виждам проблем. Ако си падаш,обаче по романтика , блудкави истории и т.н. - по-добре недей! Да не стане накрая "влюбена съм , ама на него не му дреме, 'щото му омръзнах" :D
Грешиш. Мъжете само си мислят, че го могат. Представи си, че си имаш такава приятелка само за секс и правиш секс само с нея. В момента, в който тя почне да те пренебрегва защото е започнала да се среща за същото и с друг ти ще проявиш собственическо чувство.
TheGuardian01
09-08-2011, 12:04
Грешиш. Мъжете само си мислят, че го могат. Представи си, че си имаш такава приятелка само за секс и правиш секс само с нея. В момента, в който тя почне да те пренебрегва защото е започнала да се среща за същото и с друг ти ще проявиш собственическо чувство.
Имал съм такава приятелка и повярвай ми, въобще не ме интересуваше, к'во прави докато не сме заедно. След като ме заразя, защото тя не можеше повече така- само секс , без чувства, ми беше все тая. Просто преминах към следващата. Точно зат'ва и казах- трябва наистина да е наясно със себе си и да е достатъчно цинична, за да го прави т'ва нещо. Много малко хора го могат... :)
xAddicteDx
09-08-2011, 12:08
да, напълно разбирам, че си е риск.. кво да ви кажа, хем ми се иска, хем не ми стиска 8-)
TheGuardian01
09-08-2011, 12:11
да, напълно разбирам, че си е риск.. кво да ви кажа, хем ми се иска, хем не ми стиска 8-)
Ти на колко си , той на колко е?
Пука ли ти особено много с кого ,к'во правиш или го раздаваш айляк в живота. Мъчи ли те съвест, заради грешни постъпки? Колко сексуални партнъора си имала дотук ? :-)
Cvetii95
09-08-2011, 12:15
Темата ми напомня за филма Просто Секс / No Strings Attached :D :D :D
xAddicteDx
09-08-2011, 12:18
Ти на колко си , той на колко е? Aз 17, той - 18
Пука ли ти особено много с кого ,к'во правиш или го раздаваш айляк в живота. Абе, вече не ми пука, щом обмислям нещо такова, но не винаги съм била така. Просто не искам да се обвързвам емоционално по никакъв начин. М ъчи ли те съвест, заради грешни постъпки? Е, зависи от естеството на постъпката.. В това отношение-не. Колко сексуални партнъора си имала дотук ? :-) Трима
Extremescream
09-08-2011, 12:19
Имала съм такова приятелче, дори се чудя как се получи така, че още сме приятели. Просто секс, никакви чувства, в един момент спряхме, защото той се влюби в едно момиче. До днес си излизаме като приятели и ни е съвсем добре. Май сме някакво изключение.
Но като цяло мисля, че в почти всички случай се прецакват. Единият се влюбва или има собственическо чувство, все нещо ще се намери, което да преебе приятелството.
xAddicteDx
09-08-2011, 12:21
не съм го гледала, моят филм е по действителен случай 8-)
TheGuardian01
09-08-2011, 12:28
не съм го гледала, моят филм е по действителен случай 8-)
На 17, била си с трима, вече не ти пука особено - не виждам проблем да пробвате. Проблемът ще дойде, ако много ви хареса и на двамата, тогава ще зачестите и ще се привържете доста един към друг. :-)
Моят съвет- опитай , пък след т'ва ще си прецениш сама, струва ли си . Ако е добре- продължавате. Ако не се получава - спирате и толкова , без филми,драми и сълзи :) . 'Айде успех и да кажеш след т'ва как беше 8-) :-P :D :D :D
roseleaf94
09-08-2011, 13:18
Мисля, че ти стана ясно какво да правиш, но все пак и аз ще си дам мнението и то е:
Не съм сигурна, че трябва да го направиш това. Първоначално като ти прочетох темата и си казах ``защо не``, но после на един от коментарите написа, че преди не си била такава. Което значи, че има макар и малка вероятност да се появят чувства в този ``просто секс``. :)
Помисли хубаво, защото после ще е късно.
Да ,имам и мога да ти кажа ,че това за мен е чудесно ,хем излизам,не ме ревнуват ,нямам ангажименти и т н ,хем правя страхотен секс :) Е ако се появят чувства ,вс се прецаква, особенно ако е едностранна!
Да,аз съм имала такъв приятел.Дори не се чувахме и ,нито пък си пишехме само когато ни скимне,че искаме секс се виждахме.И през цялото време аз се занимавах и с други момчета както и той с други момиченца.По принцип нямахме общи приятели и на улицата бяхме само на усмивки и здравей,а засечем ли се случайно в някой заведение или дискотека същата работа..Аз си танцувам и си ходя при другите момчета като на него въобще не му прави впечатление и дори не му обръщах внимание.И на другия ден когато му се доебе пак ме търси, виждаме в късните часове и така.Сериозна връзка никога сме нямали нито пък сме били добри приятели,но пък бях свикнала много с него в леглото. 8-) :) :)
anonymous708973
09-08-2011, 17:48
Попринцип аз с човек, който не ми харесва по някакъв начин, няма да си легна. Ако щете вярвайте, ако е надут, ми пречи. Ако е глупав, ми пречи. Ако има косми в ушите (втф?!), ми пречи.
Затова и вероятността да започна да изпитвам нещо е голяма. Принципно не е проблем, защото се привързвам лесно... но ще си втълпя, че това "нещо" е голяма работа и в един момент то ще стане.
Едва ли ме разбрахте 8-) Определено ще се пробва някой ден, макар и да знам, че не съм за това.
Аз много харесвам този тип отношения. Имала съм няколко "приятелчета" за секс и си прекарвахме страхотно. Един от тях в началото се опита да си прояви собственическото чувство, ама бързо му показах, че такова право няма и изкарахме 6 месеца така. Проблемът в този тип връзки е, че почти винаги у единия партньор се появяват чувства, в моя случай, не бях аз тази, която се влюби. Просто се разберете още отначало, че си е само за секса и така ще си остане., В крайна сметка човек не винаги търси сериозни отношения...
Не е хубаво,да имаш такъв тип отношения с някой и да прецакват се нещата накрая.. Знам го от личен опит.. Един единствен път съм правила секс за една вечер,без да имам чувства към този човек,след това той ме търсеше,аз го избягвах.. след като той започна да ме избягва,аз започнах да го търся.. започнахме да се виждаме и лека по лека чувствата ми се задълбочиха и страдах.. така че по добре недей :)
MilkyWay23
09-08-2011, 22:17
Да, имала съм такова "приятелче". И двамата бяхме наясно, че отношенията ни са само такива, въпреки че не сме го обсъждали. Дори си говорихме кой с кого е излизал на срещи, кой харесва и т.н. Нито на мен. нито на него му е пречило, но просто в един момент спряхме да се виждаме и чуваме и така. Не сме се карали, имахме много ангажименти и така се стекоха обстоятелствата.
Така че ако искаш да имаш такова "приятелче" трябва да си много наясно, че става въпрос само за секс и за нищо друго.
bybit0o0
09-08-2011, 22:27
Oдобрявам този тип отношения,стига да си сигурна,че този човек не ти харесва по характер,не би искала да прекарваш времето си извън леглото с него и го искаш чисто сексуално. (;
xAddicteDx
09-08-2011, 22:28
напълно наясно съм. абе, ще опитам пък каквото стане, поне ще съм пробвала :)
Имала съм такова приятелче, дори се чудя как се получи така, че още сме приятели. Просто секс, никакви чувства, в един момент спряхме, защото той се влюби в едно момиче. До днес си излизаме като приятели и ни е съвсем добре. Май сме някакво изключение.
Но като цяло мисля, че в почти всички случай се прецакват. Единият се влюбва или има собственическо чувство, все нещо ще се намери, което да преебе приятелството.И ние явно сме от изключенията :-D Имала съм такава неангажираща връзка и не съжалявам изобщо, защото бяхме приятели, после решихме, че и двамата се харесваме и започнахме.. по едно време спряхме, защото уж имаше приятелка.. ама пак си общувахме и искаше да си продължим да се виждаме, но не се съгласих и си хванах и аз гадже... в момента още продължаваме да си пишем и да си бъдем приятели. Но иначе мисля, че ако няма никакво отношение към теб и не се познавате много, ти ще си прецаканата накрая..
Аз бих те посъветвала да гледаш филма Friends with Benefitshttp://www.imdb.com/title/tt1632708/ там ще откриеш отговора :) не се шегувам гледаи го ! :P
FeelMyPain
09-08-2011, 22:55
Имал съм, но момичето започна да се влюбва, въпреки че твърдеше обратното и се наложи да прекратя физически контакт с нея.Иначе все още се чуваме от време на време.
Не съм имала такъв приятел и не ми и трябва. Привързвам се лесно, пък и този тип секс ще ме накара да се чувствам използвана и употребена. Като съм необвързана, по-добре без секс.
Gr0zDan0v
09-09-2011, 08:31
Май ти е дошъл в повече филма ''По приятелски'' ... :? :? Яко си се вкарала... вземи се стегни малко 8)
Преди около 3 месеца приключих сериозна връзка и малко след това започнах да се занимавам с едно момче, обаче се усетих навреме, че не ми се захваща пак с обвързвания и работи пък и въпросното момченце е бая несериозно. 8-) Всичко свърши преди да е започнало и така до преди няколко дни, когато случайно пак се видяхме на едно купонче и..такам. Работата е там, че и двамата сме загорелички и се разбрахме, че тъй като не искаме връзка може да се виждаме, когато и на двамата ни е удобно, правим квото правим и после всеки по живо по здраво, без влагане на чувства, ревности и сички такива неща, присъщи на обвързването. Въпроса ми е какво ви е мнението за този тип отношения? Имали ли сте 'приятелче за секс'? Мислите ли, че в крайна сметка винаги се прецакват нещата, защото единият от двамата се влюбва и започва да иска нещо повече и каквото още се сетите.. :)
Че то тва си е най-яко е :) Вечерта се вършеете под завивките, а на сутринта сте си пак приятели, все 1 вечерта не е съществувала.
Ми имало е такива случай при мен, не са били ежедневни, но се е случвало да паднат задръжките иии .. :)
djipsito
09-09-2011, 10:05
И аз съм имала такава връзка, за 1 година, аз се занимавах само с него, той само с мен и почти можеше да се каже, че сме двойка. Сред приятели и навън не се целувахме, не се прегръщахме, държахме се като приятели. Така де, ние бяхме приятели и то много добри. Всеки ден общувахме, споделяхме и т.н. Беше ми хубаво, ама исках нещо повече, въпреки че от самото начало знаех, че той не иска връзка. И така реших да спрем да се виждаме, беше ми трудно да го забравя, ама не съжалявам. Сега пак си пишем от време на време и повече той ме търси и ми казва, че му липсвам ама... аз нещо нямам желание да се връщам назад ;р
Зависи в какъв период си, аз с него бях в такъв, че исках връзка, исках нещо сериозно и за тва се влюбих. Ама след него не исках да се обвързвам емоционално, а и не можех, защото още го обичах и се опитах да имам втора подобна връзка с друг, която продължи 2 седмици, защото усещах, че пича почва да ме харесва и да си набива някви филми, хем бяхме говорили в началото как стоят нещата. И с него спрях да се занимавам, за да не стават филми.
Така че прецени си ситуацията, ако още ти е на сърце някой друг, не вярвам да се влюбиш в този, или поне докато не мине стабилно време. Ама всеки човек е различен и приема нещата различно.. Щом ти се иска, пусни се по течението.
dontblameme
09-09-2011, 10:33
единствена > пинкпантер 8)
Ако не почнете да излизате по кафета заедно или просто да се поразходите,а само секс няма какво да стане.
Аз бях започнала такава връзка,но излизахме,бяхме заедно и почнахме да се харесваме и обичаме.
juventinch0
10-06-2011, 16:09
идеалн0т0 за един мъж секс без обвързване ;д
whiteterror
10-06-2011, 20:00
Къде се намират такива приятелки за секс, да си намеря и аз такава... :oops:
Ако трябва да съм честна,от година имам само такъв тип отношения"приятели с превилегии" и мога да кажа, че до сега нито веднъж не се е получавал гафа "Влюбен/а съм в теб!".
Строго индивидуално е, така че действай. Ако стане нещо-майната му. Плюеш и режеш докато е още лигаво. :)