View Full Version : Много е ВАЖНО,моля помогнете!!!
oriflame123
09-08-2011, 12:17
ЗДравейте да ви разкажа проблема ми, едно мом4е се познавахме в първи клас бяхме заедно от тм нататък не сме се виждали, и изведнъж преди 3 дена си писахме ии той ми прати снимки, аз от преди го харесвах, и много исках да се видим, :oops: оба4е има грамаден проблем той живее в лондон :( и го моля да дойде тук в бг той е бил доо преди 4 дена ама не си писахме тогава :( той идва всяко лято тук, как да накарам майками да ме пусне поне заа няколкло ден ав лондонн за зимната примерно, :D много искам , на 15 съм :x
dimitar_ak
09-08-2011, 12:27
Кой ще плати пребиваването ти в лондон?
bebeemalko
09-08-2011, 12:28
И очакваш да те пусне сама в Лондон на 15??? При някой който познаваш вследствие на 1 година заедно в даскало и то в 1 клас :shock: :shock: Я се осъзнай :D
brainlessrockbaby7
09-08-2011, 12:28
Ще е трудна работа щом си на 15. Едва ли ще те пусне, но ако имаш някакви роднини в чужбина може да стане нещо..Едва ли ти помогнахх с нещоо ноо...все пакк Успехх дано се видитее :-) :)
oriflame123
09-08-2011, 12:40
Ще е трудна работа щом си на 15. Едва ли ще те пусне, но ако имаш някакви роднини в чужбина може да стане нещо..Едва ли ти помогнахх с нещоо ноо...все пакк Успехх дано се видитее :-) :)
da помогна ми и то доста :) наистина имам братов4ед на 13.. но това няма зна4ение де аз нали ще ходя при леля ми :lol: ама за превоза до там няма да плащам аз ама ако се наложи :) ще направя това което мога 8-)
someonerandom
09-08-2011, 12:54
Да,няма да плащаш ти,а вашите.
С други думи искаш да ти платят пътя до Лондон и обратно,което общо е няколкостотин евро,+ пари за там,за да можеш да изкараш няколко дни с някакво момче,с което не сте се виждали от 8 години?
Да не говорим за мнението ми относно само 15-годишно момиче разхождащо се из град в чужбина,от който си няма представа.
oriflame123
09-08-2011, 13:06
Да,няма да плащаш ти,а вашите.
С други думи искаш да ти платят пътя до Лондон и обратно,което общо е няколкостотин евро,+ пари за там,за да можеш да изкараш няколко дни с някакво момче,с което не сте се виждали от 8 години?
Да не говорим за мнението ми относно само 15-годишно момиче разхождащо се из град в чужбина,от който си няма представа.
a всъщност не го правя само заради мом4ето там има толкова много забележителности и искам да ги разгледам и просто общо взето една екскурзийка, може пък нащте да ми платят превоза 600 лева а аз да си взема за хар4ене не 4е хар4а много .... :P
someonerandom
09-08-2011, 13:09
Ти имаш ли някакви твои спестявания?
oriflame123
09-08-2011, 14:06
imam не сам много ,но сега зпо4ваме у4илище аз работя към фирма орифлейм всеки си поръ4ва доста неща от там, ще спестя и от джобните, и към 200-300 лева на месец :D
gugenceto2
09-08-2011, 14:15
Големи спестявания ще и трябват :) :) А иначе не можеш ли да търпиш до другото лято за да го видиш.Можеш да им намекнеш-
Мамоо искам да отида в Лондон.Има много интересни неща там-забележителности хубави магазини.....
-Ъ?
:D :D :D
oriflame123
09-08-2011, 14:51
Големи спестявания ще и трябват :) :) А иначе не можеш ли да търпиш до другото лято за да го видиш.Можеш да им намекнеш-
Мамоо искам да отида в Лондон.Има много интересни неща там-забележителности хубави магазини.....
-Ъ?
:D :D :D
emi намеквам и тя е горе долу съгласна но няма да ме пусне сама, и знаете ли какво измислихн да пътувам с екскурзия до лондон, едно моми4е се нави да дойде с мен!! ама другата гоисдна април тогава априлслката ваканция и мама каза еми има доста време до тогава и ще помисли :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
sasha_90
09-08-2011, 14:59
Много си ми интересна.Появява се твой стар познат,когото си харесвала и веднага решаваш да тръгнеш за Лондон...Изобщо ли не помисли,че си едва на 15 т.е. непълнолетна.Как очакваш вашите да те пуснат,особено пък заради момче?Не си прави празни илюзии.
LordVoldemort
09-08-2011, 15:48
Бе питай майка си бе!Как няма да те пусне?Та ти вече си на 15 ! Не си виждала момчето само 7-8 години,какво толкова ? Все пак ,ей го къде е Лондон .. не е и скъпо .. питай я ще те пусне .Вземи и някоя приятелка на 12-13 .. и нея ще я пуснат без проблем 100% така че ,няма проблеми .. ще те пуснат,говори с майка си!
Tи наистина ли си на 15 ? Начина по който се изразяваш, не отговаря много на годините ти. Както и да е.
Мисля, че вмомента витаеш, някъде из облаците и малко преувеличаваш с тази '' любов '' , към въпросното момче. А и, ти хубаво ще отидеш, ако успееш да организираш всичко, както трябва / за което, малко се съмнявам /, но, питала ли си се, дали той те харесва ? Ако се окаже, че на момчето, просто му е хубаво да си пише с теб, когато му е скучно и не те има за нищо повече, от някаква си, далечна позната ?
Струва ми се, че ще се върнеш от Лондон разочарована, но, както и да е. Твое си е решението.
LordVoldemort
09-08-2011, 16:18
Момиче,ти глупава ли си?Пиши на кирилица първото което е и второто си адски ама адски зле .. с една приятелка ще ходите в Лондон за да видите някъв лигльо ,дето си го виждала последно в първи клас и от 2 дена си пишете така ли ?Ти тъпа ли си или се правиш на тъпа?Това е поредната тема-ебавка 100% ..С няква нейна приятелка се били навили да ходят в Лондон ..
И аз съм се навил да ходя на филмови фестивали в Холивуд .. така че да питам майка ми и да тръгвам другата седмица а ? Навил съм се бе!
autista88
09-08-2011, 16:20
*Няма такъв Facepalm*
Colouring
09-08-2011, 16:21
Отиди,отиди,то така става. :lol:
autista88
09-08-2011, 16:23
Питай майка ти, тя като каже "НЕ" и ти питай - "Не може ли да почерпя нещо?" и вадиш 20 кинта. :oops:
oriflame123
09-08-2011, 16:27
Момиче,ти глупава ли си?Пиши на кирилица първото което е и второто си адски ама адски зле .. с една приятелка ще ходите в Лондон за да видите някъв лигльо ,дето си го виждала последно в първи клас и от 2 дена си пишете така ли ?Ти тъпа ли си или се правиш на тъпа?Това е поредната тема-ебавка 100% ..С няква нейна приятелка се били навили да ходят в Лондон ..
И аз съм се навил да ходя на филмови фестивали в Холивуд .. така че да питам майка ми и да тръгвам другата седмица а ? Навил съм се бе!
моля да не коментираш тая тема ... поради някфи МНОГО ПРОСТИ при4ини
ина4е да напи6а това което изтрих, аз съм ходила когато бях на 14 до москвва пак така екскурзия от някоя известна авио група,там закуска и т.н. :-P
autista88
09-08-2011, 16:30
:lol:
Ходила до МосквЪ и вече е много голяма.
Ми качи се на балон и обиколи света за 80 дни, кой те спира?
Хаха, да не и коментирал темата, поради '' някфи много прости при4ини. '' ..
Не, ти сериозно ли си на 15 ?
И, след като си пуснала тема тук, би трябвало, да си наясно, че всеки е с различно мнение и, че можеш да очакваш всякакви коментари.
Освен това, момчето/момичето, беше много право.
Не се излагай, с такива глупави теми и коментари, ами си настигни годините, в които се съмнявам.
TroublenotMaker
09-09-2011, 09:56
А бе ти нормална ли си?
Няма ли кой да ти спука сапунения мехур?
Две непълнолетни ше скокнат до Лондон щот си нямат друга работа....А бе ти нормална ли си??? #-o
AutomatiC
09-09-2011, 10:11
сигурна ли си , че все още не си в 1-ви клас ?? :shock:
Много е важно каза :lol: :lol: :lol: БЕЗ КОМЕНТАР, уникално загубена си, на 15 с детски акъл ти до автобуса/самолета няма да можеш да стигнеш, английски не знаеш..Просто не знам как имаш смелост да напишеш МНОГО ВАЖНО бляяябля и да не очакваш да те оплюят.. тъпа тема :?