Влез

View Full Version : Какво да правя...как да си я върна...има ли надежда?

smsix
09-08-2011, 13:30
Историята която искам да ви разкажа е дълга,затова ще гледам да обясня ситуацията накратко.Аз съм момче на 21г. тя е на 19г.Били сме заедно 3пъти като сега беше последния 3-ти...Накратко...1-вия път като бяхме заедно тя беше на 16 аз на 18 струваше ми се малка,нещата въряха,но много по детски и прекратих аз отношенията ни!2-рия път когато бяхме заедно беше след година...тогава обаче тя ме задушаваше зверски и не издържах на напрежението...и скъсахме пак по мое решение.Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...Последно се събрахме тази година през януари..тя тъкмо беше започнала връзка с едно момче не бяха от много време заедно някъде месец,два!Пак започнахме да се виждаме и аз разбрах от общи приятели че тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче и както личеше още не ме беше забравила!След месец през който само се виждахме тя усети накаде тръгват нещата и ми каза че не може да има връзка с мен,че ме е забравила и е продължила напред!Но след кратко време започна да ме търси,скъса с момчето и искаше да сме заедно.Аз разбира се това и чаках и приказката трая 7месеца.Тогава обаче се появи братовчедка и от Испания,която идва на 2 години по ведъж...и всичко се преобърна!Тя започна да ме пренебрегва и на 3тия ден от както братовчедка и се беше върнала тя ме скъса а се бяха виждали предишната вечер за 1ви път!Каза ми че не може да е с мен не ме обича вече,няма шанс да се оправиме...след 5 тежки за мен часа ми писа дали може да се видим?Казах и ок и се оправихме..за 3дни после пак същата песен държеше се с мен като с парцал,човек който и досажда не и пукаше!И така тя продължаваше да ме зарязва за да излиза с братовчедка си и след няколко дни ми се извиняваше че не ме била потърсила.Предпоследния случай е важен и затова и ще го напиша.Тя искаше раздяла при положение че предишните пъти и казвах ако искаш да се разделим просто ми кажи..но тя ми отговаряше че просто иска да бъде сама...била объркана.Тогава аз не я оставих...каза ми да я оставя,защо не съм искал да я оставя,аз и отговорих че вярвам в нас и мисля че всичко ще се оправи.Остана с мен..започна да се държи както преди,но и това изтрая седмица!Тръгваики си от работа не ми се обадила защото мислела че спя,казах и ок по-късно да се чуем?Тя отвърна добре и това беше.След 3 часа и звъня не ми дига телефона...пиша и смс пак нищо!Накрая я намерих в "Facebook" и тя си седи там и започна да ме храни как не съм се спрял не знам си какво..аз побесях и я питах дали нещо не се е случило,тя ми каза с две думи да я оставя намира.Отидох до тях карах я 1час да слезе...и накрая слезе с досада едва ли не и ми каза че не може повече да сме заедно!След 2 дни се видяхме тя се разплака каза ми че съм и липсвал и че не може да каже че не ме обича обчала ме,но не както преди!Видях я само още веднъж в който тя беше като зло куче..нямало шанс за нас повече...през сълзи ми изкрещя че не ме обича че не и липсвам!И оттогава нищо бяга от контакти с мен!Започнала е да се вижда пак с бившия и май са заедно!До мен достигна и снимка която ясно показва как докато е била с мен и ми обясняваше че не иска да ходя с нея когато се вижда с братовчедка и те двете са отишли при бившия на моята приятелка и това го е криела от мен!Тя повтаря как трябва да я забравя и че не е за мен че съжалявала за това което ми е сторила!Много се извинявам за дългата история,но всичко е много важно за мен!Много я обичам и не искам да я за забравям!Ако някой има идея какво да направя освен да не я притискам нека сподели!Много ви моля за съвет опитвам от 2 седмици да спра да мисля за нея но не се получава,липсва ми страшно много!

Leonore
09-08-2011, 13:40
Не знам, как го прочетох цялото ...
Струва ми се, че отначало е искала да ти го върне, за предишните два пъти, в които си я зарязал, само че, накрая се е объркала ужасно много и не е знаела вече, какво иска да прави, и какво прави.
Изяснете си нещата насаме и просто решете, дали искате да сте заедно, наистина, или не.

arsenalllbaby
09-08-2011, 13:45
Първите 2 пъти ти си скъсал с нея и си я наранил, щом 3 години не поглеждала друг.. Сега тя теб. Еми както се казва "Колелото се върти. Днес страдам аз, утре - ти!". Не те знам какво ще правиш. Ако първия път не беше късал с нея, "защото била малка", сега нямаше да сте в това положение. : ))

Поговорете си като възрастни и сами си решете.

djipsito
09-08-2011, 13:51
Бих казала, че човек претръпва. В смисъл... 2 пъти си я рязал преди, минало е толкова време, чувствата й не са същите. Може би си спомня и й липсва онова време, може би й се иска всичко да е както преди. Още повече сега като знае, че я искаш повече. Проблема е, че тя не се чувства по същия начин и сигурно за тва е толкова объркана.

Нещо като... "липсваш ми като те няма, ама като си при мен ми е досадно и не искам да те виждам..." някакъв такъв женски филм.
За съжаление не знам рецептата за успех.

jghgh
09-08-2011, 13:51
Може да е натрупала злоба към теб и сега да си го връща.
През тия години където е страдала и прочие е трупала гняв и сега дори да те харесва, лошите чувства опорочават любовта ви и я объркват. Чуди се дали да прости и да ти се отдаде напълно (емоционално). Според мен съмненията, гневът, злобата я човъркат и разяждат отношенията ви.
Стига се дотам, че дори да те харесва, не е със същата сила, защото реваншизмът й убива любовта, а и след толкова раздели няма как всичко да е същото. Може би ти няма и доверие и това допълнително разяжда любовта ви.

Някакви такива филми.

smsix
09-08-2011, 13:52
Ами опитвах се,точно това да направя,но тя не иска и да чуе не иска да се вижда с мен и колкото повече настоявах толкова повече ми се дразнеше!

smsix
09-08-2011, 13:56
Сега последния път беше най ама най-прекрасната връзка която сме имали!Много бяхме щасливи,но братовчедката май и е разбъркала главата!Казвала ми е и за момчето докато още не бяхме заедно че няма чуства към него и просто се разбирали,тогава какво прави сега при него?

error92
09-08-2011, 13:58
На тебе се пада честта, да я накараш да се видите и да проведете един много сериозен разговор...преди това се стегни малко, не трябва да изглеждаш като парцал :o

Пък иначе ако мислиш да я забравиш, единствения универсален метод е времето, метод щракане с пръсти не съм чувал да има (или поне да е от полза, иначе ако си надъхан пробвай ) :D

Leonore
09-08-2011, 13:59
Просто е объркана и не знае, кое е правилното решение, което трябва да вземе, за да не се прецака, както преди. Ако, наистина си сигурен, че искащ да си с нея, трябва да и го докажеш по начин, който да загърби омразата, която изпитва към теб вмомента. Говори с нея. Дори и да ти се развика, я остави да си излее гнева. Няма да е зле, да и кажеш и едно '' Извинявай. ''

smsix
09-08-2011, 14:00
Бих казала, че човек претръпва. В смисъл... 2 пъти си я рязал преди, минало е толкова време, чувствата й не са същите. Може би си спомня и й липсва онова време, може би й се иска всичко да е както преди. Още повече сега като знае, че я искаш повече. Проблема е, че тя не се чувства по същия начин и сигурно за тва е толкова объркана.

Нещо като... "липсваш ми като те няма, ама като си при мен ми е досадно и не искам да те виждам..." някакъв такъв женски филм.
За съжаление не знам рецептата за успех.
Колкото до чуствата и те бяха по-силни от преди,но това докато се появи испанката и започнаха и кризите й!

sasha_90
09-08-2011, 14:04
Веднъж не се е получило,защото била малка,вторият отново,но поради друга причина.Добре,прекратил си нещата и вторият път,но защо си позволил всичко да се потрети?Запомни-веднъж нещо не се ли получи,после колкото и да повтаряш, грешката ще става по-голяма.
Вече си разбрал какво мисля за отношенията ви.Безсмислено е да повтарям как нямате бъдеще.

smsix
09-08-2011, 14:06
Просто е объркана и не знае, кое е правилното решение, което трябва да вземе, за да не се прецака, както преди. Ако, наистина сис игурен, че искащ да си с нея, трябва да и го докажеш по начин, който да загърби омразата, която изпитва към теб вмомента. Говори с нея. Дори и да ти се развика, я остави да си излее гнева. Няма да е зле, да и кажеш и едно '' Извинявай, ''
Казах го хиляди пъти!Говорих и с майка и..през първите дни и е било гадно(точно като ми каза че и липсвам),но след това ми каза че вече си е добре спокойна била и така нататък...тя спря да ме напада пред приятели в социалните мрежи,но и нищо повече!Известен период преди да ме скъса и правех само изненади от които много се радваше!!!Постоянно и казвах колко много значи за мен и колко я обичам аз съм такъв,че внимание никога не и е липсвало!Но започна да ми се нервира че ходя при майка и да я разбирам как е и спрях да го правя!Единственото което получих от нея тези дни беше едно "Не съм бременна :)" и това беше защото малко преди да се разделим стана беля и имаше съмнения...

katii
09-08-2011, 14:16
Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...

тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче

Пфф с извинение, ама си отвратителен! Може ли поне 1 път да не и вдигнеш телефона и да и обясниш нормално нещата и да я успокоиш малко ?? Но не, чак майка и трябва да ти звъни! Все пак до скоро сте били всичко един за друг, а на следващия ден все едно не се познавате и се държиш като пълен нещастник, това е адски тъпо.. к'вото и да е направила, колкото и да те е задушавала не мисля че е редно да се държиш така с нея при положение че до преди ден сте били толкова близки. Не я оправдавам за това което е направила по-късно.. Големи хора сте братче, а се държите като деца. И двамата не знаете какво искате! Щом сте тръгвали и разделяли толкова много пъти, нещата ще се повтарят дори и да се съберете отново.

smsix
09-08-2011, 14:21
Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...

тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче

Пфф с извинение, ама си отвратителен! Може ли поне 1 път да не и вдигнеш телефона и да и обясниш нормално нещата и да я успокоиш малко ?? Но не, чак майка и трябва да ти звъни! Все пак до скоро сте били всичко един за друг, а на следващия ден все едно не се познавате и се държиш като пълен нещастник, това е адски тъпо.. к'вото и да е направила, колкото и да те е задушавала не мисля че е редно да се държиш така с нея при положение че до преди ден сте били толкова близки. Не я оправдавам за това което е направила по-късно.. Големи хора сте братче, а се държите като деца. И двамата не знаете какво искате! Щом сте тръгвали и разделяли толкова много пъти, нещата ще се повтарят дори и да се съберете отново.
Права си и хиляди пъти съм съжалявал за тогава!!!Мислех си че ще изкупя всичко с любов,но съм се залъгвал!Аз отлично знам какво искам,но...

smsix
09-08-2011, 14:34
И още нещо което мисля за много важно!Каза ми че съм същия като баща й!Майка и е имала подобна история с баща й който е бил адски ревнив като мен и просто в задушавал майка й от ревност!Този проблем го оправих от моя страна...първия път като ме скъса ми каза че е заради ревността и и казах че ще се променя и го направих за нея...спрях да я ревнувам,спрях и да го показвам дори и да го чуствах!Тя видя промяната,и ми каза че я вижда,но след време ми каза.."Хората не се променят" и въпреки че го виждаше не ми даде реално шанса да и го покажа с времето!Последните и думи бяха че каквото и да правя съм като баща й!А майка и ми беше споделила че ако тя открие него в мене просто няма шанс за нас!Опитвах се да я обедя че сме различни хора,но ...

Leonore
09-08-2011, 14:47
Прекалено много драма, ако питаш мен. Останах с впечатлението, че приятелката ти е лесно ранима. Другото, което е - имате много неизяснени неща помежду си. Излезте някъде и си ги изяснете, по съвсем нормален начин, вместо да търсиш съвети тук. Ако тя продължава в същия дух и ти видиш, че явно, каквото и да направиш, няма да се получи нищо, я остави. Света няма да се свърши.
Просто, всичко, което прочетох до сега, ми се струва доста глупаво на моменти. Особенно частта с баща й. Това, че и ти си постъпвал по същия начин, когато е ставало въпрос за еди си какво, не означава , че ще бъдеш като него..
Както казах, малко прекалявате с драмата. Вземи нещата в свои ръце, направи това, което смяташ за правилно, а, ако не стане нищо, след време, все ще го превъзмогнете.

smsix
09-08-2011, 15:00
Прекалено много драма, ако питаш мен. Останах с впечатлението, че приятелката ти е лесно ранима. Другото, което е - имате много неизяснени неща помежду си. Излезте някъде и си ги изяснете, по съвсем нормален начин, вместо да търсиш съвети тук. Ако тя продължава в същия дух и ти видиш, че явно, каквото и да направиш, няма да се получи нищо, я остави. Света няма да се свърши.
Просто, всичко, което прочетох до сега, ми се струва доста глупаво на моменти. Особенно частта с баща й. Това, че и ти си постъпвал по същия начин, когато е ставало въпрос за еди си какво, не означава , че ще бъдеш като него..
Както казах, малко прекалявате с драмата. Вземи нещата в свои ръце, направи това, което смяташ за правилно, а, ако не стане нищо, след време, все ще го превъзмогнете.
Проблема е че каквото и да кажа или направя я дразни и не иска и да чуе че проблеми не се решават като не се говори за тях...Пък и това че почти сигурно пак е с бившия й който заряза за да се съберем,не знам какво да си мисля вече!Знам че си права,но не знам как да я накарам да се видим...

Leonore
09-08-2011, 15:25
Нищо не ти пречи, да отидеш до у тях. Или да поизлъжеш за нещо, за да се видите. Нали знаеш - в любовта и войната всичко е позволено.
След като, толкова много искаш да сте заедно и нещата да се оправят, все ще намериш начин.
Но, наиситна, от това което ще си кажете, когато се видите / ако се видите /, зависят много неща. Накрая, може да се окаже и, че не изпитва нищо към теб, вече. Не можеш да си сигурен, какво и се върти в главата.
Така че, ще ти кажа само, да бъдеш малко нахален, много обедителен и да и покажеш, че наистина държиш на нея. Няма смисъл от толкова мислене. Просто действай.

smsix
09-08-2011, 15:55
Нищо не ти пречи, да отидеш до у тях. Или да поизлъжеш за нещо, за да се видите. Нали знаеш - в любовта и войната всичко е позволено.
След като, толкова много искаш да сте заедно и нещата да се оправят, все ще намериш начин.
Но, наиситна, от това което ще си кажете, когато се видите / ако се видите /, зависят много неща. Накрая, може да се окаже и, че не изпитва нищо към теб, вече. Не можеш да си сигурен, какво и се върти в главата.
Така че, ще ти кажа само, да бъдеш малко нахален, много обедителен и да и покажеш, че наистина държиш на нея. Няма смисъл от толкова мислене. Просто действай.
Така е ама и не искам да я натискам много,защото сме разделени от 20-тина дена и в началото бях много настоятелен исках постоянно да се видим да поговорим,но получавах само отговор "няма за какво да се виждаме" и "Спри се!Забрави ме !" такива неща...когато говорих с майка и тя ми каза не я притискай ако тя пойска да се видите,тя ще те потърси,ама това така и не се случва засега!Преди седмица може би исках да говоря с нея за нещо много важно,но тя абсолютно никакъв отговор.После ме изтри от Скайп,Фейсбук,но след 2дена през които обаче и бях оставил покана за приятелство тя я прие,но и нищо не ми писа...Вчера и предложих пак да се видим че искам да поговорим за нещо и че имам да и кажа някои неща и та ми отвърна както преди "Няма за какво да се виждаме сори"

Leonore
09-08-2011, 16:12
Ок. Замислял ли си се, че вече, може да се е отказала от теб и да не иска, да сте повече от познати, или приятели ?
На практика, вие сте се събирали и разделяли три пъти. На нея, може да и е писнало и да си е казала, че счупеното, колкото и пъти да го сглобяваш и залепяш, няма да е същото, а това нея, не я устройва.
Явно ... всъщност - не. Със сигурност, си е казала, че иска да започне на ново, като се има впредвид, преди, колко е била объркана.
Остави я. Тя сама ти казва, че не иска да говори с теб и то, по - най простия и прав начин. След като е така, значи, наистина, не иска да сте заедно, или поне за сега.

smsix
09-08-2011, 16:18
Ок. Замисля ли си се, че вече, може да се е отказала от теб и да не иска, да сте повече от познати, или приятели ?
На практика, вие сте се събирали и разделяли три пъти. На нея може да и е писнало и да си е казала, че счупеното, колкото и пъти да го зглобяваш и залепяш, няма да е същото, а това нея, не я устройва.
Явно ... всъщност - не. Със сигурност, си е казала, че иска да започне на ново, като се има впредвид, преди, колко е била объркана.
Остави я. Тя сама ти казва, че не иска да говори с теб и то по - най простия и прав начин. След като е така, значи, наистина, не иска да сте заедно, вече.
Разбира се че съм се замислял над това,но просто не исках да повярвам :( защо тогава единия ден ми казва че съм и липсвал не каза нищо за събиране и аз си замълчах,но и тогава ме целуна прегърна и ревеше много!А на следващия ден вече беше твърда като камък и не можах нищо да и кажа или направя!Точните и думи бяха,че може и да съжалява и след време да иска да се съберем,но не се знаело как ще съм аз и как ще е тя!Питах я дали ще се чуваме и виждаме от време на време тя отговори да!На следващия ден вече каза че не може и че повече никога няма да ми вдигне телефона!Всичко това ме обърка много!Това се случи на 3-тия ден от раздялата...А и си мисля че човек не може да се откаже така твърдо от 9месечна връзка само за няколко часа!Казвала ми е и преди,че това че съдбата ни събира въпреки всичко трябва да означава нещо и за двама ни...дано е така :(

Leonore
09-08-2011, 16:26
Oпитва се да те забрави и да бъде с теб, само приятелка. Явно, не е сигурна във връзката ви, когато сте заедно и не ти има много голямо доверие. Остави я, сама да реши какво иска. Не и се меси. В крайна сметка, ако се окаже, че не иска да сте заедно и вече не изпитв същите чувства, ти каквото и да правиш, няма да стане нищо.

smsix
09-08-2011, 16:29
Oпитва се да те забрави и да бъде с теб, само приятелка. Явно, не е сигурна във връзката ви, когато сте заедно и не ти има много голямо доверие. Остави я, сама да реши какво иска. Не и се меси. В крайна сметка, ако се окаже, че не иска да сте заедно и вече не изпитв същите чувства, ти каквото и да правиш, няма да стане нищо.
Така и ще направя...пък в случай че наистина е щаслива с момчето с което вероятно се е събрала...аз нищо не мога да направя

Leonore
09-08-2011, 16:45
Съгласна съм с решението ти. Най - сетне, след толкова писане. : д

umri
09-08-2011, 22:10
1-вия път като бяхме заедно тя беше на 16 аз на 18 струваше ми се малка,нещата въряха,но много по детски и прекратих аз отношенията ни!

Всичко след написаното нататък е било грешка. Щом веднъж не се е получило и сте скъсали, няма смисъл.