View Full Version : Обезкосмяване
muhtesemfan
09-09-2011, 08:43
Здравейте,хора!Знам,че е поредната тъпа тема,но наистина искам съвет!Реших да се обезкосмявам,"там долу",но със самобръсначката,ме е страх да се порежа,а с кола маска-няма как,наще не ми дават,а за козметик-и дума да няма,тъй като живея в малък град,и няма козметик :) На 12 съм,знам че е рано,но ще ходя на плаж,и не мисля че е приятно да се появяват някакви косъмчета :-o Посъветвах се с нашите,а те ми казаха,че съм била много малка и ми е рано,но ако съм искала да ставам ку*ва,да съм се бръснела,много бързо съм се осъзнала :x -такива,глупости ми напълниха главата :-x :-x Съвет??
sapphire5
09-09-2011, 08:46
оф не слушай вашите какво ти говорят.. и НЕ на 12 не е рано.
Може да пробваш с депилиращ крем...на мен лично не ми харесват, но щом те е страх със самобръсначка /а няма от какво :-o / , и живееш в малък град..
muhtesemfan
09-09-2011, 08:50
оф не слушаи вашите какво ти говорят.. и НЕ на 12 не е рано.
Може да пробваш с депилиращ крем...на мен лично не ми харесват, но щом те е страх със самобръсначка /а няма от какво :-o / , и живееш в малък град..
А,какво представлява депилиращия крем,след това кжичката става ли гладка? :)
sapphire5
09-09-2011, 08:55
депилиращия крем = самобръсначка.. :)
еми... да става гладко, но не издържа много време, за съжаление.
muhtesemfan
09-09-2011, 08:56
Благодаря :-) :-)
muhtesemfan
09-09-2011, 08:59
А,коя марка крем,би ми препоръчала? :)
sapphire5
09-09-2011, 09:38
А,коя марка крем,би ми препоръчала? :)
еми аз не съм много, много наясно с тези кремове, но на мен лично любимата ми марка е veet въобще за всичко. :) ако искаш проучи малко в Google. Успех. иии не слушай вашите, че не ти дават да ги махаш..няма да ходиш с косми я.. ;/
MuRocLaW
09-09-2011, 10:03
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lbso0t8z9G1qzgc1go1_250.gif
annonimnna
09-09-2011, 14:39
За какво изобщо им казваш на вашите?!
Като си решила-прави каквото ще правиш и това е.
Иначе да-крема не е лош вариант, амааа не знам, лично на мен не ми допада. :)
офтопик ! Родителите ти са постъпили мноого тъпо... После ще има що не ни каза.
SmilezZz
09-09-2011, 16:49
Като си решила, че имаш нужда - давай ,родителите ти нямат право да ти се бъркат. Пък и пред свършен факт нищо не могат да направят. Най-ефикасно е с кола - маска ,възможно е да има болка ,но не е болка за умиране. Крем - депилатор има същия ефект като на самобръсначката. Но ако си решила с нея - препоръчвам ти един на Ellea.
Да използвам темата и да попитам. Използвам самобръсначка, но гадното е че след това излизат гадни пъпчици.. С какво да ги мажа, че да не излизат? Или няма такъв шанс?
А да и за дупето какво използвате.. :oops: :oops:
Да използвам темата и да попитам. Използвам самобръсначка, но гадното е че след това излизат гадни пъпчици.. С какво да ги мажа, че да не излизат? Или няма такъв шанс?
А да и за дупето какво използвате.. :oops: :oops:
За пъпчиците се мажи с крем, примeрно 'Здраве' след като се избръснеш. По темата: Ако го караш със самобръсначка внимателно, няма от какво да се притесняваш. Просто давай полека и не натискай много. Няма да се порежеш. Ако тази идея не ти допада, наистина най-добре е депилиращият крем. Намазваш се с него, чакаш 5 минутки и се измиваш. Косъмчетата падат. Аз ти препоръчвам Veet като марка. Но ще излязат нови косъмчета след най-много 3 дни. Кола маската е най-добра идея. Може да си я правиш и сама вкъщи с летнички, няма нужда от козметик. Ти решаваш.
Въпрос на личен избор е, какво ще правиш с тялото си. :)