Влез

View Full Version : Подготвяте ли се за училище

fuckme
09-09-2011, 11:38
Остана ни по-малко от седмица, затова предлагам тук всеки да сподели как се подготвя - какви дрехи, чанти, тетрадки и др. си е купил, откъде, какви са цените, също козметика и гримове, които ще ползвате през годината - може да обменяме опит и идеи :-)

FreshJuice
09-09-2011, 11:41
Ами аз съм с чантата от минала година, защото се оказа мн здрава :grin:

Иначе си взех жилетка, кецове, и боти... днес ще си купувам шарено шалче :grin:
По нататък ще си взема някакви блузки
За козметика ще си вземам спирала(на Мейбълин колосалната :D ) , защото свърши ... по принцип си имам от лятото други гримове ама аз и без това не се гримирам много за училище :D

Wwwooow
09-09-2011, 11:47
Не и не мисля да се подготвям.. Толкова не ми се ходи,че.. нямам желание за нищо

syllables
09-09-2011, 11:50
Не и не мисля да се подготвям.. Толкова не ми се ходи,че.. нямам желание за нищо

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

thegreenzombie
09-09-2011, 11:53
не виждам смисъла в по-специалните подготовки... просто не го виждам :D

fuckme
09-09-2011, 11:59
не говоря за по-спицеални подготовки...но все пак идва есента зимата, трябва да се купуват нови дрехи, чанти за училище... за това е темата :)

SmilezZz
09-09-2011, 12:27
Така. Почти съм готова с пазаруването за училище. Купих си една чанта от центъра ,много хубавичка - кефи ме ,за 14,50 лв. През рамо ,но може да се ползва и за едното рамо. 8-) Купила съм си дънки (26 лв.) , един суитчър (12,50) ,сега смятам да си купя още един. Искам да си купя някаква тениска или блуза за 15 септември ,но ще видим. Понеделник ще ходя за още дрехи. Тетрадки още не съм си купила. Най-вероятно на 15 или след това. Учебници си купих още на 30 юни. 8-) Козметика - взех си две спирали за обем ,един черен молив и парфюми ,естествено. Сега само за тези се сещам.

DeviL_AsS
09-09-2011, 12:27
Амии аз си купих тениски и чанта,като ходих на море,остава да си купя дънки,някакви обувки,може също още някаква чанта,някакъв сЛичер или жилетка :)
Козметика специално за училище не си купувам,но оня ден си взех балсам за устни на Нивеа,щото беше на промоция.
Тетрадки си купих от Кауфланд,бяха много евтини и в големи количества и долу/горе съм готова за даскало :)

eminemfenka
09-09-2011, 12:32
Ами взех си две чанти една тип куфарче и една кожена . Имам още около 5-6 нови дамски чанти и вероятно това ще са за цялата година. :D

За есента се подготвих с боти, едни маратонки спортно-елегантен тип и едни между гуменки и маратонки и няколко потника.

Взех си и 2 чифта дънки,както и един шлифер и шал. Остават ми нещо жилетка/горнище блузка и потник.

..

От миналата година , и пролетта имам останали потници, боти, няколко чивта маратонки,шалове,още един шлифер и жилетка. Та общо взето мисля,че съм се запасила.

Относно козметиката,за сега ми трябват 4 лака за нокти,набелязала съм си цветове, един лак за коса,молив за очи и протектор.. Тия дни ще ходя да си набавя всичко,което остана и приключвам. Следващото ми пазаруване смятам да включва само палто,ботуши и няк'ви дънки може би.. :D иии зимен шалл

lisi4ety
09-09-2011, 12:33
Е да се подготвям, да се подготвям - колко да се подготвям? :D
Купила съм 2 чифта дънки, имам някви тениски и блузи с 3-4 ръкав, имам си яке, блейзър и чанта.
Само още 4-5 тетрадки трябва да си купя, че това винаги ми е проблем ;D
Учебниците ще гледам като започне годината.

sapphire5
09-09-2011, 12:36
кво има за подготвяне.. :Д

всех си един бележник и толкова.. :-o

nolovexxx
09-09-2011, 12:41
Аз ще съм със старата чанта..
Иначе си купих бяла риза и черни дънки за униформата, анцунг и още една риза и едно такова подобно горно:

http://idolator.com/wp-content/uploads/2010/06/Selena-Gomez-And-The-Scene-Round-And-Round-music-video.jpg :-P :-P :-P

Купих си и тетрадки, учебници още не :D

SmilezZz
09-09-2011, 12:42
всех си един бележник и толкова.. :-o Опс. Аз най - важното съм го пропуснала. 8-)

sapphire5
09-09-2011, 12:53
всех си един бележник и толкова.. :-o Опс. Аз най - важното съм го пропуснала. 8-)

ахахха 8-)

dream1707
09-09-2011, 12:53
Като изключим тетрадките и учебниците, които съм взела ;д

Трябва да си взема нова чанта и обувки... Иначе си взех няколко блузки, тениски, две ризи, един шал от тия не зимните, а другите ;д... едни дънки .. честно казано не знам какво още имам толкова да взимам ;д

HolyShit
09-09-2011, 12:57
Само една раница на Nike ще си купа и някоя маратонка puma/nike и некви панталони/дънки , най-много до 200-250лв , сиромах човек съм , не нападайте 8-)

linzer
09-09-2011, 13:12
Взела съм си:
-бележник
-тетрадки имам МНОГО :D от миналата година
-една приятелка ми даде няколко учебника
-кухих си блузи,2 чифта спортно-елегантни обувки

Може би ще карам с чантата от миналата година,но все още си мисля да си купя някоя такъв тип -

http://www.klamerbg.com/userfiles/productimages/product_757.jpg

Остава да си купя дънки и учебници :D

pressiana
09-09-2011, 13:57
1/ купих си чанта, кецове, дънки, блуза ..засега
2/ взех си 7-8 тетрадки ..няма да ми стигнат, ама после ще купувам още
3/ ходих на профилактичен

Трябва да си взема може би яке, 2-3 жилетки, поне 1 блуза, още едни дънки, обувки.. колко съм скромна. 8-)

Miichelle
09-09-2011, 14:02
ъъ.. още нищо :lol:

fuckme
09-09-2011, 14:08
може да пускате и снимки ако не ви мързи :lol: аз трябва да си взема поне едни дънки и кецове, имам няколко чанти, яке имам а тетрадки и учебници още нз :lol:

danibebi
09-09-2011, 14:10
Утре отивам на пазар. След това ще пиша, за да кажа какво съм си взела. :)

anonymous708973
09-09-2011, 14:19
Ще си купувам черна дамска чанта за даскало, но ще ми трябва и кафява.
Имам черно кожено яко, с което ще съм есента, преди да започнат големите студове. Имам си и черно-бяло горно нещо... като пончо, пък мама ми плете кафяво пончо :Д
Ще си търся черни панталони/дънки. Набелязала съм си и един пуловер от Кенвело в много странен жълт цвят - попринцип мразя жълто, но това е сууупер як цвят. Трябват ми и няколко блузки с дълъг ръкав или нещо такова и кафяви обувки за есента на всяка цена!

Мама вчера ми е взела тетрадки 8-) Учебници - след 16-ти. :lol:

mimsitu
09-09-2011, 14:23
с чанта от миналата година съм, защото е здрава и много си я харесвам, но си търса кафяви обувки за нея, а в моя скапан град нямааа :? и за сега само дънки съм си взела :P

SilverPoint
09-09-2011, 14:24
Остана ни по-малко от седмица, затова предлагам тук всеки да сподели как се подготвя - какви дрехи, чанти, тетрадки и др. си е купил, откъде, какви са цените, също козметика и гримове, които ще ползвате през годината - може да обменяме опит и идеи :-)

Нови дрешки - панталонки, кецове, обувки, блузи, дънки ... Яке от миналата година, раница също :) Тетрадки взимаме на 15ти, защото незнам по кой предмет колко ще ми трябват и т.н. Иначе химикалки, несесери, лепила, ножици и т.н. ще отидем 2/3 дена преди 15ти с майка ми да вземем. Гримове - НЕ! А за учебни тетрадки ходя в някоя книжарница, от там ги взимам ... Иначе имам едно сборниче по математика та се подготвям малко, защото да си призная съм забравила всичко :-D Еми за това се сещам :-)

MoonPie
09-09-2011, 14:44
Аз все още имам чувството, че почти нищо не съм си взела. За сега съм си купила (или по-скоро татко ми е взел :D) чанта, анцуг и кецове. Трябва да си намеря някакви нормални дънки, които да не се късат за няколко седмици. Яке няма да си вземам - ще карам с това от миналата година. Освен това трябва да си взема и няколко блузи или тениски, които да са по-есенни. Няма да е лошо да си взема и някакви удобни обувки, че тези от миналата година на нищо не приличат вече...
Тетрадки вече си взех - 10 големи и 8 малки o.O Сега като ги гледам толкова се чудя как съм смятала колко ще ми трябват. Някои учебници ги имам, други не, но предпочитам да видя дали няма да има някакви странни смени на учители в училището ми, преди да взема нещо, което няма да ми трябва. О! И бележник трябва да си взема.
За грим никога не съм пазарувала специално за училище о.О Аз почти не слагам там, така че...
А колкото до цени:
~ чанта - 10 лв
~ анцуг - 33 лв
~ кецове - 18 лв
~ За тетрадките не мога да кажа точно, но за мен и сестра ми общо излязоха 25 и малко отгоре.

fakesmiles
09-09-2011, 14:46
взела съм си 10 тетрадки,имам малко и от миналата година
ще си взема точно 4 учебника,другите няма да ми трябват
дрехи малко по-малко почнах да купувам за есента
купих си боти,но най-вероятно ще взема и ботуши по-нататъка
взех си и малко нова козметика,но имам за купуване фон дьо тен и спирала
амиии май това е 8-)

tanch3t093
09-09-2011, 14:49
ъъ.. още нищо :lol:
+++

DesireToFire
09-09-2011, 14:53
Така. Почти съм готова с пазаруването за училище. Купих си една чанта от центъра ,много хубавичка - кефи ме ,за 14,50 лв. През рамо ,но може да се ползва и за едното рамо. 8-) Купила съм си дънки (26 лв.) , един суитчър (12,50) ,сега смятам да си купя още един. Искам да си купя някаква тениска или блуза за 15 септември ,но ще видим. Понеделник ще ходя за още дрехи. Тетрадки още не съм си купила. Най-вероятно на 15 или след това. Учебници си купих още на 30 юни. 8-) Козметика - взех си две спирали за обем ,един черен молив и парфюми ,естествено. Сега само за тези се сещам.
Тъй като виждам че си от Русе би ли ми обяснила къде точно продават чанти на центъра (подходящи за училище де), че от колко време никъде нищо не намирам (не че съм се и разтърсила много де).

losxakatotqx
09-09-2011, 14:58
Едни дънки , анцунг кецове инъче имам 2 чифта обувки , кецове 2 чанти и още 1 анцунг от миналата година и поне за този месец не мисля да си купувам нищо друго . А и купих си тетрадки :D

FuCKkK13
09-09-2011, 15:49
учебници - след 15ти най-вероятно,тетрадки - също !.. бележник сиг. на 15ти ще си купя... за сега от дрехите съм си взела : пантофки и туника... набелязала съм си един суичър и мисля на 14ти да си го взема.. трябва да си купя поне 2 чифта дънки. един чифт широки кецове и или тесни кецове ,или маратонки - за нормативите по физическо... 5-6 блузки с дълъг ракав... яке зимно по-късно ще си взимам... палто си имам... ботуши и боти също по-късно ще си взимам ... гримове -ходя без грим по принцип, а и си имам... само термозащитен спрей трябва да си взема, но този още и до половината не е,така че и това ще е по-късно.. чанта - задължително ! и това се сещам за сега :-D

nepowtorima
09-09-2011, 15:51
Сиви дънки с тиранти (45лв.), тъмно-сини дънки(42лв.) светло сини дънки (39лв.) бяла риза (25лв.) Суичер (т.е. по-дебела блуза с качулка) - бял цвят (50лв.) 1 сива блуза (25лв.) 1 черна блуза (18лв.) 1 сива тениска (10лв.) 1 черна тениска (10лв.) 1 тюркоазена тениска (10лв.) 1 черни кецове (80лв.) 1 телесен шал (17лв.) 1 бяло есенно яке (55лв.) 1 черен суичер на бели сърчица (25лв.) 1 телесна рокля (25лв.) 1 телесен елек (40лв.) 1 син елек (40лв.) тва се сещам.. тоя месец каквото съм си взела..
чанта няма да си купувам, защото е маркова и здрава.. и ми харесва! Все още тетрадки не съм си взимала!! :)

Kalliaa
09-09-2011, 15:57
Oo ами взех си две чанти, много потници и тениски, блузка за 15ти, едно нови тъмни дънки, суитчер, ще си купувам яке, взех си един шал.. тетрадки имам, фдт ми трябва о.о амм учебниците ще си ги взема като почнем годината.. а бележник не мога да си взема, защото моето училище има собствени специални бележници и са бели и са яки, ииии учителите ни ги дават 8-)

имам още да пазарувам ._.

Honest
09-09-2011, 15:57
Ох, ние сме с униформи. Включват бяла риза, вратовръзка, пуловер, черна пола или черен панталон. Ми купих си тия неща без вратовръзката.
Взех си и маратонки, обувки, 2 сутиена и 2 чифта боксерки. :P
Иначе си купих и тетрадки, а учебници - след 15-ти. :)

brutaLxxbunny
09-09-2011, 17:31
Взех си нова чанта,че старата стана на * .Тетрадки,бележник,някакви химикалки...т'ва е.

Colouring
09-09-2011, 17:40
Взех си тетрадки и другите ученически пособия-химикали,моливи,гуми и т.н.Остава ми само да си взема бележник и някоя и друга тетрадка,че май ще ми трябват още 1-2.
Учебниците и те в началото на годината.
Не съм сигурна дали да се снимам тая година.Миналата си направих снимки,ама тоя беше много некадърен и ме направи жълта.Снимките са ужасни,обаче честно казано не ми пука кой знае колко.. май пак ще слагам от тях и няма да се снимам и да харча излишни пари за това.
Ще си карам с двете чанти от миналата година.Здрави и удобни са.Евентуално за втория срок ще си взема друга.
Дрехи си купих:
-маратонки
-два чифта дънки:тъмно сини и черни
-нещо като анурак
-тънко пуловерче
-туника с ръкави до лакътя
-една у-н-и-к-а-л-н-а бяла вълнена къса жилетка.. знам,че е рано,защото тя е за зимата,но съм влюбена в нея!
Май това са ми дрехите.
Сега си търся есенно кожено яке.Първоначално исках сако,но никъде не мога да намеря и се отчаях вече!
И така..с нещата за училище съм готова,но за самото училище-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

8-)

eli98
09-09-2011, 17:57
Ами трябва да си купя 2 чифта дънки
Едните искам да са светло сини а другите нз
Трябва да си купя маратонки
Купих си един суичър,но ме мързи да го снимам :D
Купих си и тренчкот,но ме мързи да го снимам може утре да сложа снимка :D
Имам и едно кожено яке беше за 34 лв. 8-)
А пък ще съм със старата чанта после ще я снимам
А за тетрадки още е рано :D

Okeeey1
09-09-2011, 19:31
За сега : едни тъмно сини дънки,чанта /дамска/,един суитчър,бележник и мноооооооого тетрадки.Трябват ми няколко блузки и да това е! :D

MissChocolate
09-09-2011, 19:42
Ние сме с униформи, така че с облеклото всичко е по-лесно. Иначе си купих два чифта дънки миналата седмица. Харесах си и едни обувки, маркови уж .. на Паоло Ботичели .. имат доста големи намаления .. та си ги купих, ноо после осъзнах каква огромна грешка съм направила .. въобще, ама въобще не са удобни .. както и да е .. утре отивам на лов за още поне един чифт дънки и се надявам да имам повече късмет с обувките .. адски съм претенциозна, когато става дума за тях.
Не съм мислила още за анурак или нещо такова, но има време .. Имам 2 якета за есента и 1 за зимата .. не смятам да се занимавам с такива покупки чак. 8-)
Боти и ботуши - не знам .. имам си доста и са си здрави още. С кецовете и маратонките положението е същото. Няма смисъл да се пилеят пари.
Имам 2 чанти за училище .. едната от които ми е чисто нова и ми е подарък ..
Иначе учебници още не съм купувала, бележник също .. тези неща ще ги уреждам след 15ти ..

MidnightTornado
09-09-2011, 19:44
Учебници все още нямам.. тетрадки имам от миналата година.. химикали и други глупости в процеса на обучение ше купувам..

Днес си взех бележник. Онзи ден дънки, суитчър и кецове.. Остана ми някоя блуза с дълъг ръкав ,защото времето ще се разваля. Също така търся и подходяща раница. Досега съм носила чанти през рамо, мешки и т.н. но ми писна и тази година реших да си купя раница. ^^

DirtyGirl
09-09-2011, 20:30

MegiBoOm
09-09-2011, 20:32
Аз съм с униформа. :booooomb:

Иначе съм си взела много неща, ама.....

DirtyGirl
09-09-2011, 20:36

Тия униформи са много кофти, ние нямам и по-добре!

millmii
09-09-2011, 21:29

Тия униформи са много кофти, ние нямам и по-добре!

Ние пък имаме, но аз не я носа .. дори не съм си я купила, а са задължителни от миналата година .. 8-)

slynchicety98
09-09-2011, 21:33
А да попитам тези които са си взели бележници - същите като миналата година ли са , смисъл цвят? :-D

bloodyF
09-09-2011, 21:37
-чанта през рамо-30 лева
-маратонки-38 лева
-тетрадки-14 лева
-гривна-11 лева
-учебник по физика-4 лева

това са ми последните покупки, основно за училище 8-)
остават панталонче (ако ми изплатят пари от учебници), бележник, учебници по математика, философия, история, биология...химикали като се местихме преди 2 месеца открих адски много, сигурно са поне 50, тати ми донесе автоматичен молив и гуми си имам...ризи и шалчета за даскало имам, няма да купувам засега..а и бележник ми трябва ,и да се снимам

awesomesheepy
09-09-2011, 21:47
Аз съм си купила бележник,и към 7-8 тетрадки,като за начало.Моливи,химикали-също.Учебници си купих,само 2 ми остават,но след като кажат.
Взела съм си анурак,суичър,анцунг,кларк ве,кецове,блуза с дълъг ръкав,сиви дънки,обувки.
Трябва да си купя още: Тъмни дънки и жилетка.
За есенно яке ще си карам с черно,кожено.
Взех си и раница..и чанта.
И това общо взето ^^

09-10-2011, 00:21
Още не съм си купувала тетрадки.. нито химикалки имам ;d

Дрехи също нямам.харесах си една блузка черна с розови работи по нея и с нея ще хода :oops:

s0phie
09-10-2011, 05:00
Ооооо... аз нищо :D 8) аз ще пазарувам на 13 или 14 .... за кво ми е да бързам.. все пак е за у-ще... а тва УБИВА желанието ми... обожавам пазара, но като се сетя, че като излезна за дрехи трябва да си купувам и тетрадки и др глупости ми се доповръща.... Но все пак.. ще си купя.. боти, маратонки, д. чанта, дънки, блузи, ОБЕЦИИИ, а за яке.. мм ще карам с есенното което си купих април месец.. носих го едва 1 месец... след това ще си купувам зимно яке..., но за сега е това... сиг ще си харесам още нещо но не се знае... този месец няма да пазарувам много.. както се вижда от по-горе, но това е, защото ми обзавеждат новата стая и няма начин! Та това е от мен сладури :-)

bloodfrozen
09-10-2011, 09:00
Ох, имам нужда от толкова много неща, а съм ограничена откъм финанси.
Задължително трябва да се сдобия с нови обувки, чифт дънки, маратонки и 1-2 есенни блузки.
Харесах си и едно симпатично якенце. И ботички. И бял панталон. Ще видим дали ще мога да си позволя да си ги купя.
Ще изкарам и тази година със старата чанта, оказа се доста издържлива.
Тетрадки ще накупувам, когато разбера изискванията на учителите. Имам само част от учебниците. А, да, и бележник имам. 8-)

mlakniwe2
09-10-2011, 09:10
Освен една ризка друго нищо не съм си купил, тетрадки и учебници няма смисъл, чак към края на септември ще ни кажат дали ни тряят тетрадки и учебници, само ме притеснява,че ще ставам рано, а съм само 1-ва смяна и за 12-та година ще ходя на даскало и така и не свикнах да ставам рано-напрао страшно ми се спииииии

Sintya
09-10-2011, 09:17
Никога не си купувам тетрадки... или майка ми или баба ми ми носят от някъде. Карала съм дори понякога с 2 - 3 и съм имала хубави оценки ;)
Тази година ще съм 12 клас, така че бележник ще си купя скоро, пък за дрешките и тн редовно си пазарувам...

iiordanova
09-10-2011, 09:23
Купила съм си само тетрадки,бележник,моливи и разни такива неща. Учебниците сигурно около 15-ти ще си купувам.
Дрехи и обувки не съм си купувала още. А трябва,защото имам само летни дрехи и обувки. Чанта,ако си харесам ще си купя и това е. И палто ми трябва. Ох,ох.. много неща ми трябват. 8-)

cigarettekisses
09-10-2011, 09:40
Още не.
Мисля всичко в последния момент да свърша и да се порадвам доколкото мога на последните няколко дни :/

Audiophile
09-10-2011, 15:50
Купил съм си един парфюм точно, ама тва няма нищо общо с даскалото.

Нямам никво желание да почваме, така че и подготовката е под сяк'ва критика..

darrie
09-10-2011, 16:12
Аз си купих доста неща и като се замисля колко още ми трябват..

- 2 чифта дънки
- чанта <3
- несесерче (най-обикновено, розово от Кауфланд за 1.50 8-) )
- химикали, моливи, острилка, коректор, маркери, тетрадки, бележник
- гланц 8-)
- шампоан & балсам за коса

Последните 2 нямат общо ама аз да ви се похваля. 8-)
Искам да си купя нов парфюм, черни ръкави и някоя друга блузка.
Кецове и кожено яке си взех пролетта и не смятам да затварям пари за нови.

gummybear
09-10-2011, 16:22
Аз почти нищо не съм пазарила..сигурно след 15-ти.Ама не мога да си намеря хубава чанта през рамо или нещо подобно

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Djuff
09-10-2011, 18:27
Изобщо нямам чувството че тръгвам на училище след 4 дни и една химикалчица не съм си купила, разбираш ли ;д.

Razor93
09-10-2011, 19:33
Аз вчера обиколих хубавите магазини и се охарчих доста, а половината ми дрехи в момента са от миналата година. :D Купих си две-три ризи, едни дънки, анцуг, боксерки, обувки и нова раница. От миналата година имам три якета (едно есенно и две зимни), както и няколко блузи и дънки, така че май съм приключил с пазаруването. А, пропуснах "най-важното", купих и няколко тетрадки естествено. 8-)

Biskfitka
09-11-2011, 20:11
За чанта изобщо не знам ...в 9ти клас си купих от естествена кожа на Hello Kitty :Д но само тогава я носих,не знам дали я искам вече ;д от 10ти пък имам някаква ''лачена'' ;д ,но и тя не ми е удобна ;д ...ако си намеря ще си взема някаква по-хубава,ако не мога с торбичка (понякога ;д ) и то само ако е много красива! :D Или с дамската чанта,то и без това тая година почти нищо няма да носим ;д ...
Учебници-купих си 3 тетрадки и 3 учебника ,два химикала и бележник ;д и учебника по География си я същия като от миналата година,та дадох за учебници и тетрадки 25-6лв. ако сметнем и снимка за бележника точно 30 :D
Дрехи си имам ..баща ми ми подари едни дънки,купих си от тия силиконовите обувчици ;д ...ще си купя някакво есенно яке и 3-4 блузки и някакви боти/ботушки с по-ниско токче... :D
Козметика си имам-само фдт. трябва да си взема,че имам един от лятото ,а е по-тъмен :D

psych0
09-11-2011, 20:25
само учебници съм си взела и тетрадки..
утре ще излизаме с майка по магазините за дрехи, после и за малко козметика. Ще правя и снимки за бележника..

кога мина тая ваканция, хич не я усетих.. :(

pressiana
09-11-2011, 20:38
Ох да, снимки за бележника. Каквато съм "фотогенична", ужас..
Утре ще ходя по магазини да си взема няколко неща, които нямат нищо общо с училище, но ще си взема и един бележник. От днес пък имам 7-8 тетрадки и 3 химикала.

LoveHurT
09-11-2011, 21:03
само от към страна на дрехи

Supernaturalfan
09-11-2011, 23:26
Ами имам само няколко тетрадки, раница от миналата година, несесери коолкото щеш :D Химикали нямам, моливи нямам (все се изгубват някъде или не пишат -_-'') бележник нямам (ооф трябва да се снимам а хич не съм фотогенична). Ще се снабдя с някакви дрешки, кецове, обеци, гривни, баджове и суитчър от ''На тъмно''

anonymous708973
09-12-2011, 05:55
Писала ли съм тук? Както и да е.
Откъм дрехи има мнооого какво да се желае.

Вече имам тетрадки за целия китайски народ + 3 химикала.
Ще си взема още химикали, защото ги губя като невидяла + 2-3 автоматични молива, коректор-лента.

Чантата ми за училище ще си я купя днес-утре. Ще е черна дамска чанта, но ще ми трябва и кафява (нея по-нататък). Учебници няма как да си купя по-рано от другия уикенд. Ще се снимам за бележник, след като отида на козметичка за веждите :ДД

neeDaBosS
09-12-2011, 06:21
Купила съм си няколко чифта дънки,балеринки,блузки и туники с дълъг ръкав,кожено яке..суичер,анурак също.Няколко сутиена си взех..
Трябва да си взема дамска чанта за даскало,ботички и.. тетрадки и бележник :lol: ох и снимки за бележника :x

lisi4ety
09-12-2011, 06:21
Суупер. Вчера си взех 5 тетрадки голям формат, 2 блузи ииии отново забравих бележника 8-)
А трябва и да се снимам, че си ходя със снимката от 9 клас хахахах

ValLoveYa
09-12-2011, 06:34
Остана ми само да се снимам, да си взема бележник и учебници

SorrowEyes
09-12-2011, 07:38

09-12-2011, 10:04
:cry: :cry:

lifelesscorpse
09-12-2011, 10:43
Оф.. Дори нямам бележник още. И един химикал не съм си купила... :lol:
Нищо! Утре поне бележник ще си взема ;) А учебниците... Тях ще разбера сигурно след 2 седмици...

Bonbonchencetyy
09-12-2011, 11:22
Досега съм си купила:
-още една чанта за през рамо
-розов сак със списание Грация(понякога мога да ходя и с него ;Д)
-2 чифта дънки и един панталон;
-около 50 тетрадки,половината по 60 листа,другата-по 40
-анцуг (розово горнище и черно долнище) и тениска за физическо
-няколко химикала
-2-3 папки
-3 скицника
-2 несесера

Днес трябва да изляза за бележник и да отида да се снимам.Учебниците ще ни ги дадат на 16-ти септември.

Josefinne
09-12-2011, 11:45
Абе, доста отдавна вече не ходя на училище, но все пак ходя на някакво място, където се преподава и за тази цел:
1) уча за един смотан изпит, който ме домързя да взема миналата година :(
2) купих си нетбук, с който мисля да водя записки на упражненията ( 485 лв с ДДС и застраховка ):
http://www.pennysdaybook.com/wp-content/uploads/2010/02/HP-Mini-210-Red-1024x747.jpg
2) Нови обувки на ток (50 лв )
http://img.wholesale-dress.net//images/201108/201108051508002108.jpg ( нещо подобно, но каишката отпред е по-дебела , ест. кожа)
3) Тениска от Фокс ( 10 лв ), черна шапка от Теранова ( 20 лв ) http://www.terranovastyle.com/wcsstore/TSTCatalogAssetStore/images/catalog/product/SAC00003450015876_1_PRODUCT.jpg
4) Дънки Тайли + колан + рокля = 35 лв, доколкото помня ( хванах яката разпродажба)

fuckme
09-12-2011, 17:50
аз пък днес си купих сини обувки от lacoste и се снимах. утре сигурно ще потърся дънки :lol:

Tiin
09-12-2011, 17:57
Купих си всичко освен бележник,маратонки и помагалата от у-ще

granger
09-12-2011, 18:03
Ох,купих си някоя друга тетрада-има си доста от миналата година, учебници,като кажат ще купувам, купих си и бележник и сладки ,шаренки химикалченца,но засега -това!

musiic
09-12-2011, 18:13
За сега си взех 4 блузки, 3 тениски, дънки, 2 жилетки, кожено яке, долнише анцуг, голяма черна кожена чанта, черни кожени балеринки. За взимане останаха само тетрадки, учебници и такива училищни пособия. :D