Влез

View Full Version : Болка и проблем.

letinova
09-09-2011, 13:14
Водя полов живот от близо 2 месеца.. Първият път много боля, което си е нормално де, но ме притеснява, че от тогава всеки път ме боли в началото, а после като почне да се движи в мен започва леко да пари.
Първоначално мислех, че ще е така първите няколко пъти, но продължава да е така, не знам..
Преди около седмица имах цистит ако това е от значение. А когато ходих на гинеколог ми казаха, че имам някаква бактерия, която е нормално да е във влагалището, но при мен е в повече..
Ще се радвам да чуя мненията ви. :-)

evilsoul92
09-09-2011, 13:25
1. Циститът ти е от страшно голямо значение!!! При положение, че се е проявил, просто спираш секса и провеждаш рутинното лечение (и аз имам такива проблеми, затова ти го казвам така, надявам се да ме разбереш)... Едва когато отмине паренето и се чувстваш добре, прави секс колкото искаш.
2. Предполагам, че ползваш презерватив - от него също може да се получи някакво триене, което да доведе до парене, дори трайно протриване, когато лубрикантът се отмие от повърхността му. А протриеш ли се, нормално е да ти пари и да ти е кофти и на следващия и по-следващия ден, докато ти мине, което отново няма да се случи, ако не се спреш! :D

П.П.: Което далеч не означава, че толерирам секса без презерватив особено при хората с малко опит в областта! Да нямаме недоразумения... ;) Просто казвам! :D

Pay4win
09-09-2011, 13:30
да не би да не се овлажняваш достатъчно?

letinova
09-09-2011, 13:37
От значение е, но след като се прояви преди 1 седмица, не мисля, че това е основната причина за болката.. Така или иначе сега близо месец няма да имам възможност да го правя, което може би ще помогне малко.
2 поредни дни не е продължавало протриването :)
Просто пари на момента, а и понякога и след него.. ии да, ползвам презерватив. Може да е защото не се овлажнявам достатъчно, но последният път и лубрикант ползвахме и беше малко по-добре, но не достатъчно..

evilsoul92
09-09-2011, 13:40
Като последен вариант е възможно и щастливецът да ти е причинил някаква елементарна инфекция... Колкото и глупаво да звучи, така си е! А що се отнася до цистита - той може да е в резултат на паренето и болката... Зависи какво точно се случва там вътре! :lol:

Pay4win
09-09-2011, 13:44
Като последен вариант е възможно и щастливецът да ти е причинил някаква елементарна инфекция... :lol:не бих казал последен, защото паренето и най-вече болката са основни симптоми за "изгорел с 30 лв за уролог/гинеколог/

letinova
09-09-2011, 17:58
Мхм, когато всеки път го правим с презерватив? :) но да, всичко е възможно.
Пих 10 дена антибиотик за цистита и за сега нямам други проблеми.
Забравих да кажа, че при мастурбация колкото и да си играя с клитора, не изпитвам удоволствие.. а след това ми е доста неудобно, когато си обуя гащите. Мисля, че това е защото преди мастурбирах винаги под душа, така де без ръце и сега просто не мога да изпитам удоволствие от този вид стимулация :?