Влез

View Full Version : Ключ.

JustPerfection
09-09-2011, 18:03
Ключ.

LadyDi
09-09-2011, 18:12
Не. Няма такава опция.

JustPerfection
09-09-2011, 18:13
'mkay..мерси за отговора !
тегли на темата мариза !

LadyDi
09-09-2011, 18:16
Подписът ти е недопустимо голям.
Моля те да го оправиш :)

JustPerfection
09-09-2011, 18:19
по-добре ?

LordVoldemort
09-09-2011, 18:38
разбира се ,че можеш да станеш .. трябва по цял ден да спамиш безсмислени глупости в раздел 'кофата' и да се подмазваш на модераторите,да пускаш смешни темички за тях и най-важното,не забравяй да посещаваш раздела за снимки като казваш на всички ,колко са красиви за да изглеждаш доооста приятелски настроен.Няма значение от колко време си тук и на колко хора си помогнал,важното е да спамиш безсмислици в раздел 'кофата' и това е..Или примерно ако си момиче ,можеш да обработваш 'мачока' около седмица ,две .. да пратиш 2-3 снимчици ,по -разголени разбира се и си готов:) надявам се да съм ти помогнал.Гарантирам ти ранк!
Дори можеш да видиш!В кофата 50% от хората са с рангове,по другите раздели има 1-2 .. :)

JustPerfection
09-09-2011, 18:44
разбира се ,че можеш да станеш .. трябва по цял ден да спамиш безсмислени глупости в раздел 'кофата' и да се подмазваш на модераторите,да пускаш смешни темички за тях и най-важното,не забравяй да посещаваш раздела за снимки като казваш на всички ,колко са красиви за да изглеждаш доооста приятелски настроен.Няма значение от колко време си тук и на колко хора си помогнал,важното е да спамиш безсмислици в раздел 'кофата' и това е..Или примерно ако си момиче ,можеш да обработваш 'мачока' около седмица ,две .. да пратиш 2-3 снимчици ,по -разголени разбира се и си готов:) надявам се да съм ти помогнал.Гарантирам ти ранк!
Дори можеш да видиш!В кофата 50% от хората са с рангове,по другите раздели има 1-2 .. :)

Момък съм,мисля да си спестя тоя епос за друг живот :lol:
Мерси за head's up-а.

LadyDi
09-09-2011, 20:31
LordVoldemort, усещам нежна завист в теб.

JustPerfection, все още е голям.

LordVoldemort
09-09-2011, 20:41
За 1 ранк?Стига.Няма да падна толкова ниско.Просто казвам как стават нещата.Дори и на вас ви отне да погледнете темите в този раздел 1-2 дни и не защото сте нямали възможност,а защото сте същите лигльовци дето само в кофата си висите .. не,няма завист,просто ми е смешно,как половината кофа получава ранкове,пък други потребители не.то не че е голяма философия,но все пак.

LadyDi
09-09-2011, 20:45
Получава ранГ този, който сме преценили. Без значение дали е от Кофата или не. End of discussion.

И лигавите потребители, изискват лигави модове. Think about it :)

Thrombocyte
09-09-2011, 21:40
За 1 ранк?Стига.Няма да падна толкова ниско.Просто казвам как стават нещата.Дори и на вас ви отне да погледнете темите в този раздел 1-2 дни и не защото сте нямали възможност,а защото сте същите лигльовци дето само в кофата си висите .. не,няма завист,просто ми е смешно,как половината кофа получава ранкове,пък други потребители не.то не че е голяма философия,но все пак.
В кофата има хора, а не добитък по-нисш от прибиваващите в другите раздели.

Lucho
09-10-2011, 09:38

Нормално е, все пак живеем в България. Тук по правило нищо никога, никъде не е наред, защо очакваш точно в teenproblem да е...

Също така, да не отварям нова тема и пак ще сигнализирам, че лицата, които се занимават със статиите в сайта просто не могат да си изпълняват задълженията. Подлъгват целия портал, като поставят неверни, неточни или заблуждаващи заглавия, като например "Поредната влакова катастрофа взе жертва", а трябва да бъде "Поредната катастрофа между влак и микробус, преминал прелез на червено", защото от първото заглавие пак се цели нарочно насаждане на самият факт, че има катастрофа с влак и жертви.

Като толкова пишете против влаковете, защо не писахте снощи за катастрофиралият автобус на Grup+ по линията В. Търново - Разград с ранени хора ? Или щом е автобус не трябва да се пише, обаче щом е влак и прегреят спирачките, трябва да се вдига олелия до небето.

Честно казано не знам дали Teenproblem пише политически статии, или просто редакторите не могат да си вършат качествено работата.

И още един съвет към въпросните редактори: Като не можете да отразявате събития правилно, достоверно и точно, то поне копирайте новините от Dnes.bg. Пак ще са малко по-верни.

JustPerfection
09-10-2011, 09:41
Получава ранГ този, който сме преценили. Без значение дали е от Кофата или не. End of discussion.

ПОДПИСА,ПО-ДОБРЕ ??..
виждал съм хора с един ферман подпис никой нищо им не казва,вече като видя некой такъв щи казвам да го караш да го съкрати,иначе пак си праскам 5-6 банера.

SmilezZz
09-10-2011, 11:17
А много ми е интересно как пък преценявате кой е "достоен" за един ранг ? Хах.

JustPerfection
09-10-2011, 11:17
А много ми е интересно как пък преценявате кой е "достоен" за един ранг ? Хах.
same

machoka
09-10-2011, 11:51
Подписът ти отново е недопустимо голям и широк едновременно. Редуцирай го, моля.

LadyDi
09-10-2011, 14:29

ПОДПИСА,ПО-ДОБРЕ ??..
виждал съм хора с един ферман подпис никой нищо им не казва,вече като видя некой такъв щи казвам да го караш да го съкрати,иначе пак си праскам 5-6 банера.
сигнализирай
и ако си праснеш 5-6 банера, ще видиш подпис на куково лято
много мразя някой да заплашва, особено когато сам си е окъкал положението
оправи си подписа - последен път

SmilezZz, преценяваме чисто субективно. Доволна?

JustPerfection
09-10-2011, 14:38

ПОДПИСА,ПО-ДОБРЕ ??..
сигнализирай
и ако си праснеш 5-6 банера, ще видиш подпис на куково лято
много мразя някой да заплашва, особено когато сам си е окъкал положението
оправи си подписа - последен път

SmilezZz, преценяваме чисто субективно. Доволна?

Мисля че подписът ми е в адекватен и регулиран размер.
Ако не сте на същото мнение,правете квото душа ви иска.
Гледам хора с подписи колко една пета от страниците,fuck da police,2pac и прочие,които и са със сменен ранг,явно и с връзки.
Както казах,свалих от подписа си 3 банера,мисля че 1 е напълно нормален. :)

machoka
09-10-2011, 15:01
аз пък не мисля така.

JustPerfection
09-10-2011, 15:55
аз пък не мисля така.
сега подписът ми харесва ли ти ?
как мислиш ?

machoka
09-10-2011, 16:09
Понеже най-обичам отворените тарикати, получаваш бан.

machoka
09-10-2011, 16:18
Приключихме темата.