View Full Version : един въпрос
manuelab
09-09-2011, 23:27
с приятеля ми правихме секс днес, проблема е, че презерватива се скъса.. въпроса ми е има ли вероятност да съм бременна, след като вчера ми свърши менструацията..? :?
баси кви са тия презервативи бе? вие ли сте сакати и не можете да ги слагате? найлонови пликове ли ползвате?! ка пък на мене нито веднъж не ми се скъса?!
пресметни си овулацията и си прецени дали има шанс...
manuelab
09-09-2011, 23:31
овулацията ми се пада в края на септември.. това значи ли, че трябва да съм спокойна.. :? :?
овулацията ми се пада в края на септември.. това значи ли, че трябва да съм спокойна.. :? :?
мии..да?
manuelab
09-09-2011, 23:35
надявам се...
с приятеля ми правихме секс днес, проблема е, че презерватива се скъса.. въпроса ми е има ли вероятност да съм бременна, след като вчера ми свърши менструацията..? :?
НЕ си бременна, научете се да си слагате презервативите!!!
mechtaq_za_teb
09-10-2011, 08:05
Той свърши ли в теб?
Вероятността да си бременна е почти нулева. За всеки случай изчакай и направи тест.
stefinkaa7
09-10-2011, 08:49
НЕ си бременна, научете се да си слагате презервативите!!!
!! :x
Scarface91
09-10-2011, 08:50
не си бременна - и не упреквайте за презервативите , аз не ползвам , но когато съм ползвал от 10 презерватива успявам да сложа 3 ... тва е положението късат се ...
^ ХаХа късали се те :D Като не знаеш как се слагат ще ти се късат! Спокойно,не се притеснявай както казаха,не мисля че си бременна! За едно успокение- тест и край на дертовете!
mariqangelova
09-16-2011, 21:42
Не си бременна :D