Влез

View Full Version : Объркана..

lekksy97
09-10-2011, 11:11
Искам да споделя за нещо, което се случи и просто не знам как да постъпя.. Вече седмици съм в нова компания, но има едно момче с което си пишем, виждаме се там, говорим си и някак се привързах.. Той сподели на една моя приятелка,че съм му симпатична,, но той скоро приключи една връзка с момиче, което съм сигурна, че няма да забрави.. Та приятелката ми също му каза, че и аз мисля ,че той е симпатяга,,, но аз исках повече да го опозная, защото харектера му е много труден и направо не знам какво иска.. няколко дни подред ходим с него и други приятели на реката.. На третия път обаче нещата се задълбочиха, почти през цялото време се държахме за ръце и той ме прегръщаше, но аз не му отвръщах на прегръдките, просто защото не искам да си мисли, че се бутам, както го правят много други... На вечерта вече излязохме,но не само 2мата и той на моменти пак ме гушкаше.. После заедно си затръгвахме и тогава той нито ме гушна нито ме хвана за ръката.. Вечерта видях, че си е написал на скайпа :* и дори се направи обвързан, но не мисля, че аз имам нещо общо въпреки всичко, защото започна да коментира снимки на бившата си и да й праща :*<3,, и просто не знам да се опитвам ли или да го оставя и ако пак ме хване за ръката или гушне да се отдръпна.. Написах тази тема, защото искам съвет и цял ден съм скапана.. Ако ще пишете гадни коментари по- добре запазете ги за себе си!!Мерси за вниманието!<!! :?

notlike
09-10-2011, 11:17
Работата е.. хммм... интересна. Никога, ама НИКОГА не избягвай съзнателно подобни действия. Това си е жив знак за отрязване... нормално е момчето да се притесни и отдръпне. Поне аз така бих се почувствал, не го знам него що за стока е.

SmilezZz
09-10-2011, 11:21
Не се прави чак на толкова недостъпна. Момчето може да си е помислило ,че нямаш симпатии към него и просто да се е отдръпнал. Какво да направиш ? Не знам , може би си продължавайте да пишете и да си говорите. Знам ли. :-o

Vilsy
09-10-2011, 11:38
Поеми и ти малко инициатива,не се дърпай толква..а за коментарите ..може да го прави за да види дали ще реагираш и дали ще те подразни

Co0kieGirl
09-10-2011, 11:46
Хем ти е симпатичен,хем се дърпаш.Вярно предпазлива си,амаа сигурно не му е много яко така явно да го режеш.Ама пък и той що ги пише тия сърица на бившата..Ако искаш питай го дали се е събрал с бившата или лееко го подпитай.

martito2
09-10-2011, 12:27
Поговорете - питай го дали се е събрал с бившата, дали има някакви чуства към теб .. ако те е срам помоли приятелка да го подпита :) Ако пак те прегърне му отвърни, защото ако не го направиш момчетата си мислят, че не си заинтересована, все пак като не му отвръщаш това си е вид отрязване .. КЪСМЕТ! :)

lekksy97
09-10-2011, 19:17
Мерси за съветите!!.. А днес разбрах обаче, че е тръгнал с бившата си и ми стана много гадно и пак бяХ с него и приятели и той започна да ме гъделичка и ме гушна.. но просто не знам какво да си мисля... :хх

roseleaf94
09-10-2011, 19:55
Самият той не знае какво иска. :o

FuCKkK13
09-10-2011, 20:01
Работата е.. хммм... интересна. Никога, ама НИКОГА не избягвай съзнателно подобни действия. Това си е жив знак за отрязване... нормално е момчето да се притесни и отдръпне. Поне аз така бих се почувствал, не го знам него що за стока е. +1.. щом сте близки и си пишете защо не го попиташ за кой е ? ..
а иначе щом е тръгнал с бившата си...хм.. тръгва с друга прегръща теб.. нещо ми намирисва на мъжка **** с извинение.... ами за сега се отдръпни.. ако ти пише в скайп и т.н. му пиши.. няма нищо лошо, но не му давай да те прегръща.. ако скъсат и продължи да те прегръща и т.н. не му се дърпай толкова :) ..и без това момчето май не знае какво иска.. а така само му усложняваш нещата .. айде успех :)

martito2
09-11-2011, 07:36
ЕЕ, той вече не знае какво иска... Прегръща теб, ходи с нея, по-добре не се занимавай - не си струва! :)

danchetto
11-09-2011, 19:49
м..ади ..не се занимавай с него ..той се възползва когато това момиче го няма в момента .. ти сама казваш че няма да забрави това момиче (бившата) ..за това си намери нов приятел за да го накараш поне малко да започне да чувства това чувство РЕВНОСТ ..за да разбере какво иска .. :)

Moderated by http://prikachi.com/images/523/4025523w.gif

Кирилцата е задължителна.

valdesbg
11-09-2011, 20:10
Ем... и аз да съм и аз ще загубя интерес към теб.... тва с "недостъпната" никога не е печеливша стратегия... не знам що го играете.

Ходи му обясни че си се кифлила и от там ще се разберете.

А и как реши че бившата му има нещо общи или той ти прави напук?

danchetto
11-09-2011, 21:35
познавам момчето..на всички момичета се бута ..прави така че да се влюбят в него и накрая казва : АЗ ОБИЧАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО (това момичето ,,бившата му "..вече сигурно 3-4 пъти късаха и се сдобраваха ..и той постоянно плачеше ...дори си счупи телефона ..аз бях там когато тя го отреза за пореден път ) имам чувството ,че когато .,,флиртува с някое момиче си представа ,че това момиче е (бившата му) ..аа да ии сега ходят ! и незнам колко време ще се задържи връзката им ..

robles
11-09-2011, 21:41
Много сте ми интересни тука повечето. Значи, момичето знае, че тоя не знае кво иска и вие я съветвате да НЕ МУ СЕ ПРАВИ НА НЕДОСТЪПНА ? А какво да прави, да му се мята в обятията и да го кара да се чувства велик ли ? Аз не мисля, че я харесва наистина...

Бях в подобна ситуация наскоро... не се занимавай ;)

danchetto
11-09-2011, 22:04
robles: не я харесва ,защото това момче скъса с момичето ,Точно тогава Лекси се появи в наща група и той понеже искаше да направи така че бившата му да ревнува ,каза че ще тръгне с Лекси .Лекси имаше напразни надежди ..когато ,,бившата" чу ,че момчето и лекси ще тръгнат ..прояви ревност и му писа по скайпа ,че искат отново да тръгнат .. ДЕМЕК ЛЕКСИ БЕШЕ САМО ИГРАЧКАТА !! изобщо не я е харесвал...;xx
иначе за другото дето си написала robles е истина ..ПРАВИ СЕ НА ВЕЛИК !

radybt
11-09-2011, 22:16
От сега ти казвам, момчето не е стока... ти какво искаш, да тръгне с теб, и да те гушка с нея ли?! Остави го... няма смисъл да се оставяш да бъдеш заместител...

mynichka
11-10-2011, 14:48
Просто не знае какво иска, теб или бившата му.

valdesbg
11-10-2011, 16:06
То е ясно че пича не е стока, и авторката може да го играе непукист и незаинтересовано по тая причина. Което за мен е очевадно, не знам дали за нея е.

Идеята беше че недостъпната никога не е печеливша стратегия. Като допълнение.

robles
11-10-2011, 18:41
Идеята беше че недостъпната никога не е печеливша стратегия. Като допълнение.

Някой път е. Не и когато преди тва момичето е показвало заинтересованост обаче.