PDA

View Full Version : Най-щурото нещо което сте правили някога

sisasisa
09-10-2011, 16:55
Предлагам да пишем кой от кой по щури неща е правил неприемливи за обществото и няма да повтори никога. Абсолютна свобода

Sh@d0w
09-10-2011, 17:00
Колко неща сме правили,ако почна да изреждам всички 8-)

Най-скорошното от преди 3 дена,направихме го зад един блок,като гледахме да сме скрити,но от улицата наблизо си се виждаше и мисля че бая хора които минаха от там ни видяха.

Who cares 8)

SisiStrange
09-10-2011, 17:02
Засега любимото ми е как се бяхме разгонили на една пейка близо до метрото и се набутахме в храстите зад един блок, смъкнах си дънките и правихме секс на кучешката, въпреки, че от 2 страни се виждахме. Даже три страни, ако броим бабичката, която си простираше на балкона на първи етаж. :D

Claymore
09-10-2011, 17:17
С гаджето се бяхме качили на Альоша, натискахме се в едно отдалечено място там ииииии той се съблече по бельо разкрачи ме на една скала и започнахме нещо като секс с дрехи, когато се появи едно семейство с 2 малки деца .......................................... :-D

фейспалм.жпг

kremen4eto
09-10-2011, 17:23
^ Да има риск - ОК, ама да си ме гледат и да продължавам да го правя - ??? (не го разбирам).

В близост до селото ми има едни скалички. Към 5-6 пъти сме го правили там, обаче последния път се изтипосахме най-отгоре точно и то уж тъмно, обаче имаше ярка луна и някакъв овчар ни видя. После разбрахме, че е бащата на една приятелка. Сега ме е срам да го гледам човека :D

То всъщност сигурно много от нещата вече няма да направим, щото сме сериозни с моя вече бая време и си спим в общо легло когато сме заедно и няма да тръгнем да обикаляме поляни и стълбища и т.н.

Веднъж сме в едно изоставено училище на село. На едно парапетче съм се облегнала и той си ме чука на задна. По едно време почна едно въртене, едно чекнене - на задна, на предна, краката горе, долу, настрани, кой отгоре, кой отдолу, аз цялата мокра и всичко около мен ... и накрая решихме да се качим прави на тоя парапет, а то високо доста. Ако паднем, ще счупим нещо 100%. И тъкмо се качваме чисто голи и една кола влиза в двора на училището. Добре, че бяхме бързи, грабнахме дрехите и скочихме в сградата през прозореца. :D

Extremescream
09-10-2011, 17:24
Беше май месец, беше топло, бях с дълга пола, една полянка в Южен парк следобяд. Някакви баби минаваха, разни други хора. А него колко го беше срам след това, стана червен като рак, а аз му се хилих най-чистосърдечно. :D

SisiStrange
09-10-2011, 17:40
Беше май месец, беше топло, бях с дълга пола, една полянка в Южен парк следобяд. Някакви баби минаваха, разни други хора. А него колко го беше срам след това, стана червен като рак, а аз му се хилих най-чистосърдечно. :D
:D Странно, че не сме се засякли. На нас първия ни път беше в Южен парк в края на май месец. Следобяд. :D

krem4et0
09-10-2011, 19:08
Моля по-полека със спама!

dream1707
09-10-2011, 19:41
Секс - не.
Иначе скоро се сещам, как се бяхме понапили и бяхме легнали на задната седалка на колата на най-добрия му приятел и се натискахме ...

П.П ... интересното е, че колата е кабрио ;д .. и по едно време дофтасаха компанията с която бяхме ;дд

DragonLady
09-10-2011, 21:03
Не е секс, ама пак беше дивотия.
С бившият ми бяхме в един от почивните домове на МВР в комплекс Тилия ( близо до Варна ), бяхме си взели от барчето питиета и си играехме карти. По едно време зарязахме картите и започнахме да се целуваме. Целувките прераснаха в обарване през дрехи, под дрехи, под бельо. Накрая, дори, той вкара пръст в мен и започна да го движи и сигурно, ако не бяхме чули, че някой идва щеше да си ме докара и до оргазъм :oops: :oops: :oops: И когато хората отминаха продължахме :D А риска да ни хванат си беше голям, но какво да се прави, това ми дига на мене адреналина :D

badsector
09-10-2011, 21:18
На едно запиване ни изгониха от нек'во заведение и ние се изпикахме на входната врата. После изкоренихме нек'во дръвче отпред и отидохме да чупим булфоните на ректората.
Веднъж в Русе се напихме с една колежка в нек'во готино заведение и после изнасяхме серенада на един друг колега.
Редовно пафкахме пред охранителните камери пред колежа в студентски.
Сега се сещам в 6-ти клас бяхме на нек'ва хижа и се спуснах на бегом по няк'во дере. Спънах се и финиширах по лице в реката.
Веднъж се бяхме хванали с нек'ъв, че ще отида с къси панталонки на училище през зимата. Спечелих.
Тръгнах с приятелката си.
На първо четене това изниква.

jumpers
09-10-2011, 22:30
На едно запиване ни изгониха от нек'во заведение и ние се изпикахме на входната врата. После изкоренихме нек'во дръвче отпред и отидохме да чупим булфоните на ректората.
Веднъж в Русе се напихме с една колежка в нек'во готино заведение и после изнасяхме серенада на един друг колега.
Сега се сещам в 6-ти клас бяхме на нек'ва хижа и се спуснах на бегом по няк'во дере. Спънах се и финиширах по лице в реката.
Веднъж се бяхме хванали с нек'ъв, че ще отида с къси панталонки на училище през зимата. Спечелих.

И ти ли си от Русе :D Колко гафове стават там с мене постоянно (предимно на центъра пред съдебната) :razz:

macromicro
09-10-2011, 22:53
Накарах една приятелка да ми врътне свирка на виенското колело.Бяхме само двамата в купето и тъкмо бяхме стигнали най високото.Тя не спря докато не стигнахме до края(и в двата смисъла).Аз имам голям страх от високо и това ми подейства освежаващо.Май някой от другите купета ни видя,защото чух хихикане.Като слязохме бързо изчезнахме.Бяхме и леко пийнали.Страхотен спомен :P

macromicro
09-10-2011, 23:40
Свирки на 4-ма.После ми беше малко трудно да говоря... :oops:Палаво момиче.Звучи вълнуващо,трябва и аз да пробвам.

jumpers
09-10-2011, 23:43
Свирки на 4-ма.После ми беше малко трудно да говоря... :oops:

Ти си се съдрала ма, ебахти лудото момиче :shock:

Antixrist
09-11-2011, 21:52

Чак ми се струва че се правиш вече. :booooomb:

kolio93
09-13-2011, 14:35
Миналото лято отивам на моренце и да видя мойта. Тя работеше там. Вечерта отиваме да пийм. Дойде и нейната колежка от съседния магазин.Нарязваме се ама яко. Отиваме на плаж. с нас е и сестра ми. Оная вика ади да се къпем голи ние не знаем де се намираме. Ади. Сестра ми срам.Тя на 15 по малка само по прашка и сутиен. Купон. С мойта мн се дървехме загорели и отидохме на страни да се облекчим. после дойде и друга двойка влюбени. Аве отикахме така до зори.Не ни пукаше от нищо

dobri4ko2
09-15-2011, 18:43
Абе не е секс случка ама пак става.Когато бяхме малки с брачеда ми си играехме на село на улицата.И ние нали си играем на стълбичка и идват някакви каки и ги заговорихме, става така привечер и сме седнали на пейката пред къщи и по едно време се появява кучето ми :shock: (което впрочем нещо се беше изгубило) и те питат:Т'фа тфоето куче ли е ?И аз нали горд викам да бе моето е :P . После викат как се казва и аз Ронио се казва обаче едната не знам нещо на много-острумна ли се правеше (а не беше) вика Роми се кава така ли ?И така до 12 през 15 минути ми го казваше и аз постоянно и повтарях, че е РОНИО :-x . На другия ден се виждаме с брачеда и обсъждаме колко са изостанали момиченцата ама кода се прави трябва да им обръщаме внимание. Докато си играехме сладко сладко пак дойдоха и оная бавноразвиващата вика к'фо прай Ромито бе ?
И аз викам: Ми сигурно за теб си мисли ( а той междо другото хич не я хареса).След това пак вика ех туй Роми бе! При което аз не издържах вече прибрах се за малко и излязах с една кофа вода (20л) и тръгнах да се качвам на покрива при което тая слабоумната ме запита : За к;'фо се качваш там бе аз съм тука.?Викам и: бе аз тука ши са кача да полея цветята, баба ме помоли не мога да и откажа.Качвам са чупих 4 керемиди
и през цялото време я псувах на ум и накрая като стигнах над нея И 20л "хладка" вода така я залях, че тая почна да вика майка си :razz: :razz: .И докато се хилих като ненормален взех, че паднах ама си СТРУВАШЕ!В последствие разбрах, че е внучка на тогавашния кмет на селото 8-)

s0nn3
09-15-2011, 19:23
Секс в снега, януари месец, на плажа. :D Около нас двуметрови преспи, а ние се оправяме в едната без да ни пука...а всичко започна от замерване със сняг :-D Няма да обяснявам колко пласта дрехи трябваше да свалим(и то само за да може да стане, без да се събличаме целите) и за гнойната ангина след това.Наистина много щур спомен си беше това!!

Eclipsercho
09-15-2011, 20:40
Абе не е секс случка ама пак става.Когато бяхме малки с брачеда ми си играехме на село на улицата.И ние нали си играем на стълбичка и идват някакви каки и ги заговорихме, става така привечер и сме седнали на пейката пред къщи и по едно време се появява кучето ми :shock: (което впрочем нещо се беше изгубило) и те питат:Т'фа тфоето куче ли е ?И аз нали горд викам да бе моето е :P . После викат как се казва и аз Ронио се казва обаче едната не знам нещо на много-острумна ли се правеше (а не беше) вика Роми се кава така ли ?И така до 12 през 15 минути ми го казваше и аз постоянно и повтарях, че е РОНИО :-x . На другия ден се виждаме с брачеда и обсъждаме колко са изостанали момиченцата ама кода се прави трябва да им обръщаме внимание. Докато си играехме сладко сладко пак дойдоха и оная бавноразвиващата вика к'фо прай Ромито бе ?
И аз викам: Ми сигурно за теб си мисли ( а той междо другото хич не я хареса).След това пак вика ех туй Роми бе! При което аз не издържах вече прибрах се за малко и излязах с една кофа вода (20л) и тръгнах да се качвам на покрива при което тая слабоумната ме запита : За к;'фо се качваш там бе аз съм тука.?Викам и: бе аз тука ши са кача да полея цветята, баба ме помоли не мога да и откажа.Качвам са чупих 4 керемиди
и през цялото време я псувах на ум и накрая като стигнах над нея И 20л "хладка" вода така я залях, че тая почна да вика майка си :razz: :razz: .И докато се хилих като ненормален взех, че паднах ама си СТРУВАШЕ!В последствие разбрах, че е внучка на тогавашния кмет на селото 8-)

Коя беше частта със секса?

ccdesigns
09-16-2011, 09:06
Предлагам да пишем кой от кой по щури неща е правил неприемливи за обществото и няма да повтори никога. Абсолютна свобода

^Еclips

За това се и учудих, че е пусната тука...

Eclipsercho
09-16-2011, 11:05
Еми раздела е секс и всички мнения бяха свързани с него.. Изведнъж, няк'ъв пише за идиотщини от детството му.. :razz:

dobri4ko2
09-16-2011, 11:13
E брат я ми кажи ти тука каде виждаш секс случка, заради този пост и аз не писах секс случка.Говоря на Eclipsercho ? Ako беше направил забалежка на него и аз нямаше да пиша.

Eclipsercho
09-16-2011, 17:56
А я прочети ВСИЧКИ останали постове?

Нещо ти куца логиката.

dobri4ko2
09-16-2011, 19:37
ОФ ае зае*и не ми се спори, темата ме кефи да не правим излишен спам.

mariqangelova
09-16-2011, 21:14

:shock: :shock: :shock:

everythingisrelative
09-16-2011, 22:32
намазах си ташаците с коректор...после като почна да се стяга ми се разказа играта... :-o

ама човек трябва да опита от всичко така че не съжелявам...можеби малко :oops:

iv4ety97
09-20-2011, 20:16
Преди 2 часа с гаджето ми го правихме зад едно училище,хората си минаваха на нас въобще не ми пукаше,впрочем това ми беше първия път... :D :D :-D :lol:

NightGuardian
09-20-2011, 21:19
Не е много щуро , но все пак

цяла вечер у тях , цяла вечер без да спим. Правихме го , после във ваната си се цопкаме , после пак и така. :oops:

На сутринта ми на прави закуска и пак се опитахме , но нямах сили. :-D

edit : Друго се сетих , което някои смятат за щуро е ,че съм го правел с момиче , докато нашите са си в къщи и то не веднъж. :-D

fenkaaa
09-20-2011, 22:33
С приятелят ми имам много откачени такива,но тези отскоро за които се сещам са .. секс в бараката с дървата и във външна тоалетна :D

SonyaPld
09-21-2011, 20:14
Свирки след анален :oops:

Eclipsercho
09-21-2011, 21:10

Облиза си лайненцата.. :oops:

annonimnna
09-21-2011, 21:12

О, Боже. Иууууууууууууууу... :lol: :lol: :lol:

09-22-2011, 08:45

След тов сигурно ги и глътна, да минат профилактично още веднъж :lol: Тва е отвратително...

fenkaaa
09-22-2011, 10:14

Ух,аре стига бе .. :razz:

TheX
09-23-2011, 09:41

http://media.tumblr.com/tumblr_lqrub1W7Ds1qe3fl9.jpg

Katiina
09-24-2011, 20:59
Интересна тема!!!

Правила съм доста неща... например 69 с момиче ..

DragonLady
09-24-2011, 21:08

Е това вече е гнусно :-& :smt078 :smt078 :smt078

FuCKkK13
09-24-2011, 21:13

Облиза си лайненцата.. :oops: :shock: ужасни сте :?

09-24-2011, 21:16

Облиза си лайненцата.. :oops: :shock: ужасни сте :?
ми..така си е..

OompaLoompa
09-24-2011, 21:33

:shock: :shock:

ludiqtzubar96
09-24-2011, 22:02
edit : Друго се сетих , което някои смятат за щуро е ,че съм го правел с момиче , докато нашите са си в къщи и то не веднъж. :-D
Добре пич,как можещ да го правиш,докато вашите са там? :D Аз ако го направя 100% ще ме хванат и баща ми ще ме гаври едно 10 години напред,а майка ми ще ме гледа на кръв 3 години някъде! :D

09-24-2011, 22:06
Добре пич,как можещ да го правиш,докато вашите са там? :D Аз ако го направя 100% ще ме хванат и баща ми ще ме гаври едно 10 години напред,а майка ми ще ме гледа на кръв 3 години някъде! :D
ММ..аз съм го правила докато наще са в нас, докато техните са си в тях, докато техните са си в тях и имат гости ии докато баба ми и дядо ми са си в нас :D Бързо, лесно, тихо..

spexx
09-27-2011, 20:38

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

xinfamous
09-27-2011, 23:23
Като ви гледам критерийте за 'щуро' и ми се присмива. Тва секс на открито,секс докато наще са вкъщи и т.н. става редовно! :)

една ми духаше на една училищна ограда посред бял ден 8-)

MedSestrata
09-27-2011, 23:38

е не Ххахахахахахахахах

ccdesigns
09-27-2011, 23:40

Облизала си ги е, па си ги е и изпапкала, да смаже малко машината.

malkalm
11-15-2011, 16:37
Ами както си стоях в нас и си бих чикии изведнаж чух че някой идва и аз мисля че е заключено (обаче сам гол) и излизам в коридора и гледам личната ми лекарка ватре и ме гледа фанах са аз за пишката и стоя бих си още 1 чекия и на бегом си отидох до стаята :D :D :D :D

robles
11-15-2011, 22:14

Май 2ма-3ма са разбрали темата... Освен ако никога повече не мислите да правите секс на обществено място, примерно или все неща, които (изглежда и се подразбира) бихте повторили...

BrokenKnight
11-16-2011, 07:09
зад нас до едно стадионче , на предния капак на една тунингована красавица на едно приятелче :D аьхьх ама беше 3 часа през ноща .. :D

гледам, че и други са писали съвсем обикновенни случки, та и аз в кюпа :lol:

IseeDEADbodies
11-16-2011, 09:32
В сексуален аспект не са толкова много, да не кажа, че даже са малко. Но ако става дума като цяло, 70% от тях ме е срам да ги напиша... а има к'во да се напише :oops:

JbBj
11-16-2011, 12:45

Тия ако не са некой дебел и дърт чикиджия, си режем левото мъдо

gabsit000
11-16-2011, 14:09
с момчето което ходех тогава и компанията бяхме излезнали и вечерта бяхме отишли да седнем на една площадка,то имаше много пейки там и другите седнаха нали,а ние с моя приятел на отсрещната и от целувки и прегръдки ръката му се озова в моите панталони и стана доста итересно,а беше оживено и hора си минаваха,но надали са видяли с подробности все пак беше тъмно... :D

Titirito
11-16-2011, 21:06
общежитие, завързана за легло, с човек когото не обичам - не искам да го повтарям...

IseeDEADbodies
11-16-2011, 21:35
^ Мазо Садо ? :razz:

blahblaah
11-16-2011, 21:59
първоначално ще прозвучи като клише, тва лято с един приятел правихме секс на спасителния пост ... през деня :-D

sokol02
11-17-2011, 00:42
Реших че тряя пробвам лепилото за плочки щот може да действа като... и така докато го изнасилвах чувам некой се прибира и аз бегом към стаята и случайно си го залепих за стената... но лошото не беше от майка ми то стана като стегна лепилото...

LookAtMeNow
11-17-2011, 13:56

Намали филмите момче!

step_up_right
11-17-2011, 16:09
мииииии не е секс случка ама бяхме на риба и останахме за през ноща и както сме си и двамата разюздени бяхме навлечени и без друго ама аз се хващам да му правя свирка и след 5мин. забелязвам че минават некви 17-18 годишни,после той ми разказва че са се загледали и са се похилвали и аз ни в клин ни в ръкав-хвана ме срам ама... другия път за по обществено беше пак на риболов и се задоволявахме с пръстчета и някакви мъже си минаваха ама ние... но аз съм си новак...те първа ще пробвам шантави неща :Д

MihaelaMM
11-17-2011, 19:37

:D :D :D

Muaythaifighter
11-17-2011, 19:57

то ти личи

RoCkSpOt
11-17-2011, 22:30

:shock: :shock: :shock:

Типична проститудка ! 8)

marto98
11-17-2011, 23:35
Цензура

Sh@d0w

weezyfuckinbaby
11-18-2011, 09:26

Май трябваше да си изям сандвича преди да влезна тука и да прочета... просто.. :(

svinqvtrastika
11-18-2011, 23:47
Мастурбирах с нож.С острието навътре.

mobys
11-19-2011, 05:56
Интересно, но не ми се е случвало скоро нещо такова 8)

slunchoy
11-21-2011, 18:25

Има ли нещо,което да не си правила по време на секс.Сигурно не. :D