View Full Version : Как да й го кажа
HiGuysWhatsUp
09-10-2011, 18:05
Много е просто-имам 1 приятелка която хич не харесвам като такава, но не знам как да й кажа, за да не се обиди :o Предложения ??
sunrise2443
09-10-2011, 18:13
Ъъъъ... приятелка каква по-точно?? Такава, която иска да ти стане гадже, или такава, която просто не харесваш като човек ..?
Colouring
09-10-2011, 18:55
Да не е оная,на която не искаше да й ходиш на РД-то?Всъщност това няма значение де..
Първото и най-важно нещо - защо точно не я харесваш?Никой няма да знае какъв съвет да ти даде,ако не кажеш дали изобщо има основателна причина,поради която искаш да се отдръпнеш от нея.Ако те е предала,примерно,или само се прави на "приятелка",а всъщност ти прави мръсно зад гърба-няма абсолютно нищо за казване.Страниш от такива хора и това е.
Давай за бройката да не ти пука :D знаеш ли аз с колко крокодили съм спал :D ,но първо съм си подложил ( пиячка :D )и на сутринта и казваш аре aufidersen и да не няма.. :D така ще ти каже само прооооооосссстак :D и ще си тръгне
е спал съм с 2 крокодила ако треа да съм честен :D,но тогава бях на зоррррррр :D
SmilezZz
09-10-2011, 21:34
За каква приятелка иде реч ? И защо не ти харесва или по - точно кое не ти харесва ?
differenTgiirL
09-10-2011, 23:48
Не ти е приятна и търсиш съвет как да я отрежеш..? Би ли ни светнала каква е причината ?
влез у тях докато спи и й намажи стената с лайна
differenTgiirL
09-11-2011, 00:19
влез у тях докато спи и й намажи стената с лайна
:lol: :lol:
Звучи отвратително, но яко отмъщение ;д
Всички имаме такива.
- Едни не ги отразяват.
- Други ги зарязват и не си говорят с тях.
- Трети се правят на приятели с тях.