View Full Version : ПОМОЩ !!
playlife00
09-10-2011, 19:01
Една моя приятелка харесва едно момче.То се държи по-дръпнато с момичетата,но не и с мен.Постоянно се базика,удря ме(на шега..нещо като закачка) смеем се.Тя си помисли,че той ме харесва.Пък и аз го харесвам,но малко.Не искам да и казвам..тя ще се побърка.Плакала е вчера..защото той званял постоянно на мен и ме бил прегръщал(това 2рото е пълна глупост..той не ме е прегръща..).Днес ме пита дали го харесвам..казах и не..тоест я излъгах.Преди това ми каза,че знае...че не съм такава..и няма да тръгна с него..как да я разобедя,че той ме харесва.И ако наистина ме харесва (едва ли..пълен абсурд)какво да правя ? :( :( :( Сори..ако има грешки.. :)
Fiction7577
09-10-2011, 19:12
Ми ако те харесва, избирай. Приятелката си или въпросното момче. Сама си определи принципите и това кой от двамата ще поставиш на първо място за себе си.
Ясно е, че ако тръгнете със него, тя ще е много наранена, по мое мнение не се забърквай в нещо повече от приятелство с младежа.
Ако пък предпочиташ момчето пред приятелката си, зарибявай се с него и направи всичко възможно да сте заедно, но предпочетеш ли този вариант, не трябва да ти пука за момичето.
ur choice.
playlife00
09-10-2011, 19:27
Да..не мисля да тръгвам с него,но как да я накарам да спре да мисли,че той ме харесва..той не ме харесва като повече от фр..звъни на мен просто..защото се събираме да играем белот,но тя се си мисли,че ме харесва ;/
SmilezZz
09-10-2011, 19:40
Откъде пък си сигурна , че не те харесва ? Както и да е. Ако той те харесва и ти него - не виждам къде е проблема. Вярно е ,че ще й стане гадно ,обаче нали ти е приятелка - трябва да се радва ,че сте щастливи заедно. Още по - малко , че той харесва теб , не нея. Но както и да е. Как да я разубедиш ? Поговори с нея , макар че си мисля,че ще ти е трудно да я разубедиш.
playlife00
09-10-2011, 19:52
Говорих..и нищо не стана..тя пак ревнува..и постоянно ми казва,че ще плаче и започва да се комплексира..за това сега сигурно ще каже на една приятелка на момчето..да го пита кой харесва,но не е сигурно..пък и не искам да рискувам да каже мен..просто много ме товари..не го обичам чак,за да плача като съм с него,но наистина го харесвам..иде ми да и тегля една наистина..като почне мисля само за него..имам пъпки грозна съм дебела съм..не знам какво да правя..не искам и аз да и правя гадно..успокоявам я,но много товари :( :(
предвид факта че съдейки по махленското естество на спора и двете сте малки пикли можеш просто да изчакаш, поради пубертетната ви простотия след две седмици никой няма да помни нищо за този епохален еротичен гамбит
с други думи ако не се изплющиш с него в следващите две седмици приятелката ти ще загуби интерес
предварително приемам благодарностите ти
playlife00
09-10-2011, 20:10
Хахааха..две седмици..минаха повече от две..а тя още ми надува главата,а това..че ме харесвал е едва от вчера..което ще рече,че месец най-малко още :-x :-x :-x :-x
autista88
09-10-2011, 20:18
предвид факта че съдейки по махленското естество на спора и двете сте малки пикли можеш просто да изчакаш, поради пубертетната ви простотия след две седмици никой няма да помни нищо за този епохален еротичен гамбит
с други думи ако не се изплющиш с него в следващите две седмици приятелката ти ще загуби интерес
:shock:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Хахааха..две седмици..минаха повече от две..а тя още ми надува главата,а това..че ме харесвал е едва от вчера..което ще рече,че месец най-малко още :-x :-x :-x :-x
така или иначе звучи като някаква колосална простотия, която и трите ъгъла на тоя ерзац любовен триъгълник са си изсмукали от гъзовете, за да преливат от пусто в празно в някое овоняно на евтини цигари и гел за коса училищно кафене
не се пищисвай за дрисли и младежи дето още не са им паднали ташаците
autista88
09-10-2011, 20:30
така или иначе звучи като някаква колосална простотия, която и трите ъгъла на тоя ерзац любовен триъгълник са си изсмукали от гъзовете, за да преливат от пусто в празно в някое овоняно на евтини цигари и гел за коса училищно кафене
:lol:
ПРЕЗИДЕНТ!
playlife00
09-10-2011, 20:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
musicbaby
09-10-2011, 21:02
приятелката или тоз
Извинявай, Говньо.... оферти за брак приемаш ли?? :D :D Имам солидна зестра :D
явно момчето те харесва..обясни му,че твойта приятелка го харесва и няма шанс с теб..и ще спре да се занимава с тебе..
ако е над два вола, лозе до Рогачево с изглед към Албена, Опел Астра и три везани кърпички от бабата си добре дошла в моя Интернет харем
ако е над два вола, лозе до Рогачево с изглед към Албена, Опел Астра и три везани кърпички от бабата си добре дошла в моя Интернет харем
Много повече предлагам.... вече се чувствам взета 8-)
differenTgiirL
09-10-2011, 22:58
Вероятно не те харесва, така че не виждам какво имаш му мислишш..
playlife00
09-11-2011, 10:27
Вероятно не те харесва, така че не виждам какво имаш му мислишш..
Еми точно..той не ме харесва,а тя не спира да ми говори,че ме харесвал..как плакала заради това..чувствам се виновна без да съм направила нищо :-x :-x