PDA

View Full Version : Преди кафето.

SisiStrange
09-11-2011, 07:01
Любопитно ми е вашите родители държат ли се по-различно преди да си изпият първото кафе за деня? Под по-различно имам в предвид по нервни, раздразнени и докачливи?
Пиша тази темичка, защото моята майка буквално не мога да я трая събота и неделя преди да си изпие кафето. Попринцип много я обичам и сме приятелки, споделяме си и тн., но точно рано сутрин преди въпросното заветно кафе, я удря някакъв бяс, започва да вика по мен за абсолютни глупости, да ме обвинява в разни изсмукани от пръстите престъпления, да тряска врати и прочие. После си пие кафето и си става пак нормална.
При вас има ли нещо такова?

alzheimer
09-11-2011, 07:09
Даа, моята майка е същата. Само като се събуди и почваме да се караме, но след като си изпие кафето е миличка :D И аз сигурно съм така преди да си изпия кафето..Незнам.

Sh@d0w
09-11-2011, 07:35
При моята е точно обратното.През цялото време си е миличка,може да се говори нормално с нея,но изпие ли си кафето и почва да тряска и да чете конско.

Отдавна съм свикнал,видя ли я да пие кафе не и се мяркам за известно време.Влияе и лошо на нервите явно.

cookie_master
09-11-2011, 07:41
Аз не виждам разлика преди и след :D

SisiStrange
09-11-2011, 07:44
Явно на всеки си влияе различно.
Аз не съм по-раздразнена преди да си пия кафето. А може би просто не се усещам. :D

Ето и сега: до преди половин час беше мега докачлива, аз се барикадирах в стаята ми, изпи си кафето и изведнъж мина на mode "Love is in the air :smt020 " :D

SmilezZz
09-11-2011, 08:41
Е , при мама не е чак толкова зле положението , де. Ама преди кафето наистина си е раздразнителна , докато след кафето не.

ivcheto0o
09-11-2011, 10:05
Майка ми преди да си изпие кафето е доооста заспала и разсеяна.Не бих казала че е раздразнителна,тя преди кафето адекватен разговор не може да води :lol:

someonerandom
09-11-2011, 10:24
Майка ми преди да си изпие кафето е доооста заспала и разсеяна.Не бих казала че е раздразнителна,тя преди кафето адекватен разговор не може да води :lol:
Баща ми е същият.Сутринта ако ме кара на работа и в колата направо си водя монолог 8-)

bloodyF
09-11-2011, 10:33
баща ми не пие кафе, но сутрин е доста раздразнителен :o :o :o
майка ми пие кафе и докато не седне на терасата с чаша кафе и цигара ме подлудява-нервна,раздразнителна,крещ яща по хората..ама става рано, а аз късно и рядко се засичаме..

SonataArctica
09-11-2011, 10:36
Няма такова нещо.
Но когато аз не си изпия кафето съм леко докачлив.

kitty02
09-11-2011, 20:17
Не..И по-добре :-D [/b]

xoxi
09-11-2011, 20:57
В нашето семейство всички сме в различно настроение рано сутрин.
Аз сутрин съм супер нервна и раздразнителна, викам, карам се, тряскам врати и т.н. Никой не ме закача.
Аз не смея да изляза от стаята си преди майка ми да си е изпила кафето (ако вече ми е минало сутрешното раздразнение, ако не е минало става лошо). Тя гледа злобно, дразни се на всичко, върти очи като я заговориш..
Баща ми пък от своя страна сутрин е много весел и го избива на бъзици и веселба. Обаче като се разсъни и настроението му се разваля малко. 8-)

aLeXx4
09-11-2011, 21:05
мне .. няма разлика 8-) 8)

09-11-2011, 21:07
Не знам но мисла че е нормзално. Аз сутрин съм мн нервна :D и не искам никой да ме закача нито да ме пита квото да е
след няколко часа се оправям :D

SisiStrange
09-11-2011, 21:07
Хубаво е да знам, че не съм сама. :D

letmetellyou
09-12-2011, 07:07
Всъщност не. Мама просто е в пъти по- заспала и не знае какво говори :D

BrainlessROCKBABY
09-12-2011, 07:10
Даа, моята майка е същата. Само като се събуди и почваме да се караме, но след като си изпие кафето е миличка :D И аз сигурно съм така преди да си изпия кафето..Не знам.