View Full Version : Нощен крем
Момичетаа кажете ми някой ефикасен, нощен крем за премахване на лунички, тъмни петна.. по възможност да е до 6лв. Благодаря предварително :-)
http://apteka.framar.bg/30003199/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD-50-%D0%B3%D1%80- някой ползвал ли го е ? има ли ефект ? и още едно въпросче след колко време може да се види ефект/заличаване ?
Луничките не се махат. Така ли не го разбрахте.
Хубав крем за 6 лв не вярвам да има, но на Балеа не са лоши продуктите. Зависи от твоята кожа. Някои пък от Балеа не са доволни. Пробваш и разбираш, кое ти върши работа.
Хубав крем за 6 лв не вярвам да има, но на Балеа не са лоши продуктите. Зависи от твоята кожа. Някои пък от Балеа не са доволни. Пробваш и разбираш, кое ти върши работа.
за прикриване имах предвид ..
Защо пък да не се махат ?? :?
SmilezZz
09-11-2011, 17:14
Защо пък да не се махат ?? :? Защото не се махат. А избелващите процедури се вършат главно през зимния сезон.
за прикриване имах предвид ..
И защо мислиш, че нощния крем ще ги прикрие? За прикриването им използвай хубав фон дьо тен. :)
DesireToFire
09-11-2011, 19:28
Като нощен крем, който ми харесва, мога да ти препоръчам този на Есенс. Взех го от чужбина за около 2 евро. Води се някаква екстензивна терапия или от сорта 8-) Не знам, но много ми харесва, една приятелка, която го пробва, също остана очарована.