Влез

View Full Version : първо впечатление

CR0W
09-11-2011, 17:30
Такaм,такaм,такaм.....такaм.Здр авейте.Искам да ви помоля за съвет.

Сега ще бъда 8 клас и с бъдещите ми съyченици се намерихме в фб и си уговорихме среща няколко дни преди 15 септември.Разгледах снимките и информацията им и 1 момиче ми направи силно впечатление.Няма да описвам колко е сладка и т.н.Та...исках да ми дадете съвет как да и направя добро впечатление и да се отлича от другите.И не само на нея,а на всички като цяло,защото не ме бива с доброто първо впечатление.
:)

MuRocLaW
09-11-2011, 17:34
Кажи и
аз имам яхти и пари

Moerder
09-11-2011, 17:36
Ами то са много нещата, имам цяла книга по темата

Пиши на ЛС, ако искаш повече инфо

someonerandom
09-11-2011, 17:40
Кажи и
аз имам яхти и пари
И коли и коли!! 8-)
Иначе,като се има предвид,че никой никого не познава,едва ли ще е трудно.Облечи се добре(не се изтупвай като за сватба,просто сложи чисти дрехи,които харесваш)изкъпи се-аве приведи се във вид.Щом отидеш там,не се дръж като идиот,обаче и недей да мълчиш през цялото време-просто бъди весел и доволен от живота 8-)

anonymous708973
09-11-2011, 17:49
Не бъде нервен, защото няма да направиш добро първо впечатление. Бъди позитивен, седни до нея, постарай се да си наблизо, без да досаждаш и не бързай да я каниш да излизате.

antifashionshit
09-11-2011, 18:01
пусни някоя шега, та поне да ви е весело

Me4encety
09-11-2011, 18:17
Не бъде нервен, защото няма да направиш добро първо впечатление. Бъди позитивен, седни до нея, постарай се да си наблизо, без да досаждаш и не бързай да я каниш да излизате.

AnotherDay
09-11-2011, 18:21
гледаш ли новините?
един пич по тях даде съвет - в стая, пълна с мъже дето зарибяват едно момиче най-големи шансове има този, който стои далеч от нея.

sasha_90
09-11-2011, 18:37
Би й привлякъл вниманието,ако имате общи интереси,но наистина.Ако тя обича нещо,не я лъжи,в случай,че ти не го харесваш това нещо.Не се дръж високомерно.Достатъчно е да се държиш нормално,но внимавай.Недей да псуваш,да се лигавиш-това би я отблъснало.Имай чувство за хумор и й прави комплименти,тя ще го оцени.

anonymous708973
09-11-2011, 18:54
гледаш ли новините?
един пич по тях даде съвет - в стая, пълна с мъже дето зарибяват едно момиче най-големи шансове има този, който стои далеч от нея.

Като малките деца:
- Ти как показваш на Емито (примерно), че я харесваш.
- Игнорирам я.

Има нотка вярност, но така казано, ще объркаш момчето.
Идеята е да си играете на топло и студено :) Настъпваш малко, оставяш я да направи своя ход и така нататък, после пак си ти. Като игра на дама.

t1nk3rb3ll
09-11-2011, 19:24
Еми, ако усетиш, че си й интересен също (ако мога така да се изразя), е лесно. Просто се дръж естествено-не се прави на некъв мачо, ама не се и свивай. Както ти казаха, пусни и някой майтап-хем да е забавно, хем ще можеш да изпъкнеш ако случайно се спече ситуацията :D

SonataArctica
09-11-2011, 19:32
Бъди себе си.