View Full Version : Защо се случва така
Хора помогнете ми... Защо се случва така? Приятел съм с едно момче сигурно от първи клас. (НАЙ - добър приятел) Почти всеки ден излизахме навън и се забавлявахме, както и с още момчета, но двамата си бяхме най - добри приятели... Тази година (сега ще бъда 8 клас) отидохме на море (лагер от даскалото) и там се сприятелихме с едни други момчета от нашето даскало, но те просто бяха в другите паралелки. (През цялата година дори не сме общували с тях, бяхме на здрасти, здрасти) И сега като се върнахме започнахме да излизаме. Аз, моето "фр" и момчетата от лагера, но (аре да го кръстим Гошо, че ми писна с тва фр и т.н.) Та гошо започна да ги кани у тях да излизат и т.н. Аз също излизам с тях и гошо едновременно, но някак си той видя тия новите и тотално ме заеба, днеска ги е поканил всичките у тях и ние си пишем в скайп на една обща дискусия и щяхме да излизаме днес в 4, обаче аз гледам в скайп той писал: аре в 2 ви чакам. И аз му викам нали 4 щяхме да излизаме и той ми отговори: Ми ние с момчетата (каза им имената) ще ходим у дома... Аз излязох от линия и се чудя какво става... Бати как ме за*ба, какъв приятел е ? От 7 години сме най - добри приятели и сега за половин месец всичко се примени... Адски ми е криво и ви моля за съвет какво да правя ? Не, че не мога да си намеря компания и приятели просто друго е да излезеш с най - добрия си приятел... И това със заебаването далеч не се е случвало веднъж...
SmilezZz
09-12-2011, 10:29
Поговори с него. Щом сте добри приятели , не би трябвало да те притеснява да го питаш директно какво се е променило. Ако не се оправят нещата-просто ще трябва да се примириш и да си намериш други "приятели" и компания , а и трябва да свикнеш с това.
МИ не знам... Как да му кажа нещо от сорта: Ти защо не ме покани и т.н. Някак нахално е... Странно ми се вижда и ми е интересно защо го прави ? Не съм му направил нищо, не съм го убидил и т.н. Все пак ти благодаря... Ще изчакам още малко, за да видя как ще се подредят нещата... Някак си искам да си представи какво ли ще му е на него ако така се случи, но му знам характера и едва ли ще го направи...
МИ не знам... Как да му кажа нещо от сорта: Ти защо не ме покани и т.н. Някак нахално е... Странно ми се вижда и ми е интересно защо го прави ? Не съм му направил нищо, не съм го убидил и т.н. Все пак ти благодаря... Ще изчакам още малко, за да видя как ще се подредят нещата... Някак си искам да си представи какво ли ще му е на него ако така се случи, но му знам характера и едва ли ще го направи...
Е няма да му казваш "Защо не ме извика" :D Питай го просто дали нещо се е променило :) Кажи му, че се чувстваш пренебрегнат :)
SmilezZz
09-12-2011, 10:50
МИ не знам... Как да му кажа нещо от сорта: Ти защо не ме покани и т.н. Някак нахално е... Странно ми се вижда и ми е интересно защо го прави ? Не съм му направил нищо, не съм го убидил и т.н. Все пак ти благодаря... Ще изчакам още малко, за да видя как ще се подредят нещата... Някак си искам да си представи какво ли ще му е на него ако така се случи, но му знам характера и едва ли ще го направи... Питай го защо се е променил , защо вече се държите като просто познати ? Какво е станало ?
joanittka
09-12-2011, 10:57
Говори с него ... Просто му кажи всичко това, което мислиш .. Припомни му някои моменти от преди години .. Питай го как за толкова малко време е намерил хора, които да заместят най- добрия му приятел .. :roll: