PDA

View Full Version : Не харесвам връстниците си!

Iwenna
09-12-2011, 11:46
Здравейте,бих желала да Ви споделя мнението си!Благодаря предварително на тези,които отделиха време да прочетат!

Не харесвам връстниците си!Причините са няколко,ще дам пример от училище и извън него.Като цяло имам чувството,че са под моето ниво (разбира се,което не е така).Държат се,като деца,сега ще кажете,че ти пък много си голяма.Не,не съм,но се държа по-зряло,по-отговорна съм към нещата,които трябва да свърша.Доста от тях са несериозни,недорасли.И просто не ги харесвам и това е!(Разбира се,има и такива,които харесвам,но повечето ми приятели са по-големи от мен).
В училище,говоря за моят клас,не мисля,че не е нормално в 9 клас,вече 10, през междучасията да се дразниш с останлите( най-често момче с момиче),да взимаш чужди неща,да се гониш,да се боричкаш,това го правят децата в началните класове,а не в гимназията!Сега,ще кажете ,ами по-добре ли е да пушиш.Не,не е,но предпочитам да съм в компанията,която пушат да говоря с тях,защото има за какво,отколкото да седя в стаята и да дишам прахта,която вдигат.
Извън училище,рядко излизам с връстниците си!Защо,да излизам с тях,като по улицата се държат,като животни(блъскат се, тикат се ).Говорят,само по едно тема,училище.Те не могат да седнат на кафе и да говорят по различни теми.Единственото,което правят е да обсъждат съучениците или учителите.С по-големите,може да не се включвам толкова в разговорите им,но ми е по-приятно!
П.С. Надявам се да сте разбрали,това което написах.Също така,се извинявам,ако съм допуснала грешки! :)

joanittka
09-12-2011, 11:54
Според мен и двете компании не са подходящи. Наистина не е хубаво да се държат така на тази възраст. Но не по - добре е и да си в компания с пушачи . :)

gummybear
09-12-2011, 11:59
Такъв е животът.. :?

bebeemalko
09-12-2011, 12:10
Имам чувството че аз съм го писала и възрастта даже отговаря! Еми гледай да ги игнорираш такива ''животни'' друго не заслужават :lol:

NoMore
09-12-2011, 12:10
Ами не се събирай с връстниците си като не ги харесват? Какъв е проблема някой да те е задължил? Пък и какво лошо има като се забавляват така? Де факто всички сме си деца до 18 години и не мисля, че има лошо да си изживеят детството ако така им харесва. После живота те грабва и искаш или не искаш ставаш сериозен...

SonataArctica
09-12-2011, 12:20
И аз не харесвам мн. неща ама не се оплаквам.
Има и други възрастови групи.

Bladedancerr
09-12-2011, 13:07
За жалост това е правилото но има и изключения.Не се шашкай не си сама..

awerw
09-12-2011, 13:33
Не харесваш съучениците си! Не всички твои връстници са такива. И аз мисля г/д по твоя начин.

TVDQueen
09-12-2011, 15:07
Не можеш да ги промениш дори и да искаш.Всеки човек се развива индивидуално.Те явно все още изживяват детството си, а ти предпочиташ да си по-сериозна.Намери си приятели, които са на твоето мнение или по-големи просто.Например може един на твоята възраст да е сериозен като теб, но може и един 20-годишен още да скача в локвите, така че.. :)

EffinSick
09-12-2011, 15:42
Ремзие, ти ли си ма?

badsector
09-12-2011, 17:13
Не се притеснявай, скоро ще те забележи някой батко и ще ти го сложи да те утеши и да се почувстваш голяма :)

fenaNiki
09-12-2011, 18:43
Напълно съм съгласен с теб, но защо на 2 пъти си измисли наши (на четящите) алтернативни риторични отговори и въпроси?

musicbaby
09-12-2011, 18:57
игнорирай ги

anonymous708973
09-12-2011, 19:18
Не се притеснявай, скоро ще те забележи някой батко и ще ти го сложи да те утеши и да се почувстваш голяма :)

Ненужно груб си.
Много добре разбирам какво иска да каже авторката.

И аз не харесвам мн. неща ама не се оплаквам.
Има и други възрастови групи.

Точно.

mlakniwe2
09-12-2011, 19:21
И аз съм така разсъждавам по зряло и от нашият клас се държат като деца въпреки, че ся ще сме 12 клас, но тва сиг е някъв закъснял пубертет :-o

anonymous708973
09-12-2011, 19:22
Кво закъснял, братче, те са така от детската градина..