View Full Version : Притеснявам се ...
Аз съм момче на 14 има едно момиче на 15 което иска да правим секс. И двамата сме детствени и чесно да ви кажа притеснявам се от много неща.
Страх ме е да не я нараня чудя се 14 сантиметра достатъчни ли за и сякакви такива глупости и ми е чудно дали да го направим ??
:-o
Моля без подигравки тва не е ебавка и благодаря за отговорите ..
Всъщност знаете ли тая тема е тупа отивам да опрая момичет0 хД
:grin: :grin:
Ама ти сигорен ли си,че момичето иска? :D :-D
Тъй де,ми..като искате.Гледай по-внимателен да си и не,не ти е малък за възраста.
Ама ти сигорен ли си,че момичето иска? :D :-D
Тъй де,ми..като искате.Гледай по-внимателен да си и не,не ти е малък за възраста.Ами да сигурен съм че иска нали тя ми предложи ..
:D
SonataArctica
09-12-2011, 15:38
трол
Щом сте още деТствени изчакай малко. Поне момичето да не съжалява, че си я отворил ти. :razz: :razz: :razz:
Малко е тъпичко да правиш секс на тези години, честно. С въпросното момиче ще се разделите след не по - късно от година. Няма смисъл да си губиш девствеността така. Но ти си решаваш.
П.С. Не забравяй, че лесно може да си направиш някоя травма на тези години.
трол
Еии лилипут нещастен кой ти иска мнението бе гном .. :smt019
Малко е тъпичко да правиш секс на тези години, честно. С въпросното момиче ще се разделите след не по - късно от година. Няма смисъл да си губиш девствеността така. Но ти си решаваш.
П.С. Не забравяй, че лесно може да си направиш някоя травма на тези години.
Ммм .. благодаря ти !!
:grin:
SisiStrange
09-12-2011, 15:46
Думата "гном" е комплимент в моите очи! Айде ти живей в края на дъгата и строй гъби с хубава изолация, а накрая някви тъпи смърфове да ти крадат бизнеса!? :-x
Думата "гном" е комплимент в моите очи! Айде ти живей в края на дъгата и строй гъби с хубава изолация, а накрая някви тъпи смърфове да ти крадат бизнеса!? :-x :razz:
Късай й химена с твоята сабя
SonataArctica
09-12-2011, 15:49
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_% D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB
Думата "гном" е комплимент в моите очи! Айде ти живей в края на дъгата и строй гъби с хубава изолация, а накрая някви тъпи смърфове да ти крадат бизнеса!? :-x
:lol: :lol: :lol: :-o
добре тогава да живеят смурфоветe :-P
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_% D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB
Добре ти къде видя аз да равя това ''Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения в онлайн дискусионни форуми'' ''с основна цел да предизвика emoziонален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.'' момичето едва ли не ме чака на леглото а ти ми говориш за глупости .. :?
Ми бягай да я плющиш като те чака.На разгонен пубер му се предлага по-голяма,той се чуди!Тебе кво ти има бе?
Всъщност знаете ли тая тема е тъпа отивам да оправя момичет0 хД
:grin: