Влез

View Full Version : Секс на плажа/ в морето

Dev1992
09-12-2011, 19:39
Здравейте. Имам няколко въпроса. Известно ми е, че когато съм неразположена, мога да пия хапчета (КалциумФосфо Це), които да намалят и постепенно да спрат кръвотечението (тъй като ще ходя на море.) Заминавам на 16.09, а би трябвало да ми дойде между 14ти и 17ти. Та въпроса ми, ако спра кръвотечението с хапчета и по това време, по което е трябвало да ми идва правя секс без презерватив, не е възможно забременяване, нали? Тъй като няма да бъда в овулация. Питам, защото възнамерявам да го правя в морето... а там няма как да стане с презерватив. И става дума за прекъснат полов акт.

Другия въпрос е: Какво е вашето мнение за секса в морето или на плажа? Благодаря, ще чакам най-вече kalpazanka да се изкаже по първия въпрос. :)

granger
09-12-2011, 19:44
Ох,ох,ох , не си разбъзиквай цикъла бе моме!Не можем да ти кажем кога ще ти дойде, все още не сме врачки (ако има все пак някоя да се изкаже по въпроса)Ако правиш секс С презерватив няма да забременееш,освен ако не се скъса примерно...Другото, секс-а в морето не е за предпочитане, не е особено чисто , а и не знам дали усещането за вода там вътре ще е хубаво! Според мен не е ОК в морето !Пък на плажа си прай квото щеш! Само да не ви хванат.

09-12-2011, 21:21
ЛЕЛЕЕ! Айде пий проклетите хапчета и другия месец като ти закъснее се върни да ни ревеш "ама бременна ли съм".
За какво си играете с организма си, сами си се дърпате при гинеколога!

DragonLady
09-12-2011, 21:24
Заради едното море да си разбутвате организма с разни хормонални хапчета ... е това за мен си е тъпотия и простотия ...
Секс в морето - > инфекция! Защо? - Мислиш ли, че морето е особено чисто? А знаеш ли, че във водата се съдържа сол?

badsector
09-12-2011, 21:37
Точно голямото количество сол във водата избива бактериите в морето. Проблемът е че водата измива и смазката и освен ако не си свикнала да те трамбоват с виброплоча, то ще се протъркаш. И все пак също има вероятност от предаване на полови болести, така че внимавай с кого ще го правиш.

09-12-2011, 21:39
Точно голямото количество сол във водата избива бактериите в морето. Проблемът е че водата измива и смазката и освен ако не си свикнала да те трамбоват с виброплоча, то ще се протъркаш. И все пак също има вероятност от предаване на полови болести, така че внимавай с кого ще го правиш.
Както и бременност. Невъзможно е да наденеш презерватив под водата, а ако успееш ще се спука или изхлузи. А водата може да помогне на сперматозоидите да стигнат до матката.
Освен това, ако решиш да го правиш под водата запомни, че водораслите и хората, които са пикали в нея не им пука за твойте органи.

kalpazanka
09-13-2011, 14:39
Драсти :) Дано не бързаш за отговора :D Сега сериозно- не пий хапове за намаляне/спиране, защото ще си объркаш регулацията на цикъла и ще си късаш нервите защо закъснява/защо е с променен цвят/защо се скъсва да те боли. Отделно цикълът ти може да ти стане нередовен и да посягаш към хапове да го предизвикваш, което пак е злина заради едното море.
Като знаеш кога би трябвало да ти дойде, защо не съобрази датите? :)

Dev1992
09-13-2011, 19:41
Не се съобразих понеже не зависи от мен. :( Иначе, струва ми се, най-добре да ви послушам за секса в морето... и без него ще минем. Макар че, нали знаете, искахме някакво разнообразие, нещо романтично и т.н. Но по-одбре да се заложи на сигурното. Благодаря за отговорите. :-)