View Full Version : Въпрос
Gerityyy08
09-13-2011, 06:58
Здравейте, преди време бях пускала тема, за това, че не ме боля след първия път и така на татък. В последствие, когато отново следващите пъти го правихме ме боля. Искам да попитам има ли нещо, което да ми помогне с тази болка, или просто трябва да я изтърпя. Искам да споделя за своето разочарование. Приятелят ми, който много обичам и много време сме заедно, искаше да пробва на задна с мен, не анално. Толкова ме заболя,че дори се разплаках и до някъде го разочаровах и не го показа. Прекъснахме всичко и дойде да ме успокоява и да ме гушка. Това, защото ми е от първите пъти ли е тази болка, или просто съм много тясна за него....? :? Сори за тъпата тема
И от двете неща може да е.
Бих те посъветвала да се видиш с гинеколог, но сигурно си малка и те е срам от мама и тати, че си подкарала секса. Затова нямаш особен избор, освен да стиснеш зъби и да чакаш болката да попремине. До тогава кажи на приятеля си да бъде много нежен и да се постарае хубаво да те възбуди и овлажни, преди да ... нахлуе, айде така да го кажем.
Първите няколко пъти обикновено са трудни. Ще се оправиш.
mariqangelova
09-16-2011, 21:35
Лекар гинеколог ти трябва :)
DragonLady
09-16-2011, 21:40
Що пък непременно да и трябва лекар ...
Нормално е първите няколко пъти да има болка. Кажи на приятелят си да е по нежен и внимателен с теб, а не темпо тип конна езда. Преди да проникне в теб да те възбуди достатъчно, така че да си добра навлажнена. От твоя страна недей да си мислиш " пак ще ме боли " и тн. психическата настройка също оказва влияние. Отпусни се и се отдай на момента. А ако работата отиде много на зле, пробвайте с лубрикант. Успех ;)
mariqangelova
09-16-2011, 21:44
В последствие, когато отново следващите пъти го правихме ме боля.
ето защо! :)
DragonLady
09-16-2011, 21:48
Първите няколко пъти е нормално, да я боли. Може и да не е била достатъчно овлажнена отдолу и затова да я е боляло.
DiabolicalSoul
09-16-2011, 22:03
абе може ли да е обратното. не да си тясна за него, а просто да не е доотворил квото е имало да отваря първите пъти???
Gerityyy08
09-17-2011, 05:57
абе може ли да е обратното. не да си тясна за него, а просто да не е доотворил квото е имало да отваря първите пъти???
Достатъчно добре си се е справил. И вече не ме боли. Мерси на всички за отговорите :)
Ако си ти на снимката, съм склонен дори да не праивм секс, а само с устичка :P
иначе по темата не мога да бъда компетентен, вероятно щото още си малка и си по-тясна и те боли, а и той ако те ръга като бригадир ...
овлажняваш ли се достатъчно преди да започнете?Отпускаш ли се напълно? Възбуждаш ли се .. това е много важно, да мине всичко както трябва. Може да използвате лубрикант, той малко от малко помага..
Gerityyy08
09-17-2011, 10:43
Ако си ти на снимката, съм склонен дори да не праивм секс, а само с устичка :P
иначе по темата не мога да бъда компетентен, вероятно щото още си малка и си по-тясна и те боли, а и той ако те ръга като бригадир ... Аз съм на снимката да ии мерси на всички за коментарите mi6inka ще го имам в предвид :-)
bubblef93
09-18-2011, 06:17
Що пък непременно да и трябва лекар ...
Нормално е първите няколко пъти да има болка. Кажи на приятелят си да е по нежен и внимателен с теб, а не темпо тип конна езда. Преди да проникне в теб да те възбуди достатъчно, така че да си добра навлажнена. От твоя страна недей да си мислиш " пак ще ме боли " и тн. психическата настройка също оказва влияние. Отпусни се и се отдай на момента. А ако работата отиде много на зле, пробвайте с лубрикант. Успех ;)
+1