PDA

View Full Version : взимат част от живота ни :@

smile4ety
09-13-2011, 20:47
проблема е, че аз и няколко момичета ходим на танци от 5 години и повече и за нас стана като начин на живот. И кмета на града е решил, че ще ни вземе мястото за танцуване [залата за релетиции] :-x и ние нямаме какво да направим... мислим да съберем подписка от целия град с която да се защитим... но ако това не проработи какво бихме могли да направим? Имате ли по-добри идеи :( :( :( :( ?

LostInYourEyes
09-13-2011, 21:19
преебана ни е държавата :o и ме съмнява бунта да проработи ...освен ако не искате да покажете на кмета че не го бива :D вие имате опит запишете се на друго място разбира се не е задължително стила да е същия пробвайте нещо ново ...хип хоп, модерен балет, класически, спортни танци ...някой друг спорт може би? на театрално и да играете в разни пиеси ако искате може да пробвате с пеене макар че там става по сложно .... има избор...това става ако не сте в мн малък град и имате тия екстри ...ако питаш мен.. с каквото и да се захванете ново ако сте си заедно ще ви е добре.. намерете нещо в същата област (танци) тъй като вече имате опит ...ако е нещо ново и коренно различно ще ви е трудно :? опира до желание и организация.. успех 8-)

Bumer
09-13-2011, 21:31
Аз бих придал гласност на случая.Обърнете се към някоя телевизия,най-лесно е господари на ефира.Идеята с подписката е добра направете я.Целта е този човек да влезе в медиите,точно сега анти реклама няма да иска заради изборите.Ако няма надежди вкарайте го в медиите веднага ще измисли нещо предизборно.Айде успех ;)

Govnyo
09-13-2011, 22:16
в тази тема наблюдаваме как група пикли на между 12 и 15 години се готвят да подемат въоръжен преврат срещу изявен политик

само в интернет

fenasf
09-14-2011, 10:38
в тази тема наблюдаваме как група пикли на между 12 и 15 години се готвят да подемат въоръжен преврат срещу изявен политик

само в интернет

http://imgur.com/tCp90.gif

smile4ety
09-14-2011, 11:18
Аз бих придал гласност на случая.Обърнете се към някоя телевизия,най-лесно е господари на ефира.Идеята с подписката е добра направете я.Целта е този човек да влезе в медиите,точно сега анти реклама няма да иска заради изборите.Ако няма надежди вкарайте го в медиите веднага ще измисли нещо предизборно.Айде успех ;)

ми града е малък и не знам дали би опряло чак до медиите :(

само в интернет

на тези "пикли" това им е живота : ]