IzrudaBoss
09-13-2011, 22:05
Вчера Докато циклих паркета чисто гол , както се бях надупил и оная работа ми се мандахерцаше налево и надесно изведнъж котаката ми одра по чепа. От стреса подскочих и си цапнах главата в тръбата за парното. От удара съм загубил съзнание. След като дойдох на себе си видях ,че двама парамедици от спешното ме носят на носилка по стълбите в блока и им разказах какво е станало и те от смях ме изтърваха и си счупих ръката. В болницата пък като си бърсах гъза , хартията се проби и по пръста ми останаха лайненца. Реших да си изтръскам ръката , но замахнах прекалено силно и се щибнах много яко. Сега нито ръцете мога да си позлвам поне чикия да си набия освен това не мога да еба понеже чепа ми е надран от тъпата ми котка. А кажете как да си укротя либидото ? Много ми се ебе , а не мога да се облекча. Баси гадното , дайте съвет , моля ви ! :(
П.П Съжелявам , че този въпрос не е за раздела , но бихте ли ми казали някакъв ефикасен цяр против запек , че от два дена напиням , напиням, ама не ще да излезе.
Благодаря на висчки които ще се отзоват със съвети!
П.П Съжелявам , че този въпрос не е за раздела , но бихте ли ми казали някакъв ефикасен цяр против запек , че от два дена напиням , напиням, ама не ще да излезе.
Благодаря на висчки които ще се отзоват със съвети!