View Full Version : Проблем със съучениците
Leticcia
09-15-2011, 13:11
Такам..Аз съм нова в класа, вече от 3 години, но още не мога да свикна с тях.Има един побойник, който скубе всички момичета (и не само) , налага им психически (понякога и физически) тормоз, а защото съм нова (другите са били заедно с него от 1 клас) той тормози предимно мен.Колко петиции за изгонването му се подписваха, колко наказания, но без резултат. Тормозените се оплакват, но никой не предприема нищо.Днес е 15...Не искам да се местя в друг клас.Какво да правя? :shock:
Говори с него или му стисни здравата топките (все едно си мъж убиец) и да видим какво ще стане :D
Leticcia
09-15-2011, 13:19
:D :D :D
Не е смешно , Moerder си е права . Аз имах такъв бивш съученик , бях писала в друга тема за него. Аз отидох по-късно в тоя клас и то се почна с торомозенето . Обаче аз всеки ден се бих с него , а той беше по - висок от мен с две глави и с мускули и тн.. 8-) Пълнех си раницата с всички учебници и бой ... Или пък с тухли . Ако питат - (това си е истина) той е започнал , аз пръсто съм се защитавала , и така той си ходеше син .... :D :razz:
Leticcia
09-15-2011, 13:32
той тоя е даже със психични отклонения, а иначе е не 2, а 4 глави над мен и е поне 80 кг :shock:
didenceeto
09-15-2011, 13:54
Какво да ти кажа. Имам един такъв в класа. Повечето момичета страдат от него, но аз приемам нещата като на шега и не се закача като не го забелязвам. :)
Удря, дърпа, щипе ..... каквото и да е, изолирай го и ще постигнеш голям резултат. Като види, че не си му интересен, няма да те закача. :) Ако ти каже нещо се прави че не забелязваш или пък кажи <Какво каза ли нещо, не те чух> като ти повтори се развикай силно <Говори по-високо> ще се засрами. :)
Надвивай го с думи!
Leticcia
09-15-2011, 13:57
Какво да ти кажа. Имам един такъв в класа. Повечето момичета страдат от него, но аз приемам нещата като на шега и не се закача като не го забелязвам. :)
Удря, дърпа, щипе ..... каквото и да е, изолирай го и ще постигнеш голям резултат. Като види, че не си му интересен, няма да те закача. :) Ако ти каже нещо се прави че не забелязваш или пък кажи <Какво каза ли нещо, не те чух> като ти повтори се развикай силно <Говори по-високо> ще се засрами. :)
Надвивай го с думи! :)
SmilezZz
09-15-2011, 14:06
Надвивай го с думи! Съгласна съм..
Ако ли пък не - взимаш по - голям познат , приятел , роднина и отивате да говорите с него.
sweetcherrygloss455
09-15-2011, 18:31
Не си струва да си сменяш класа заради някакъв пикльо! Кажи на вашите или на класна, директорка. Ако вече си го правила и не е проработило, един хубав побой ще го оправи :lol: :lol:
NqkfaNikakva21
09-16-2011, 07:40
Ако ли пък не - взимаш по - голям познат , приятел , роднина и отивате да говорите с него.
Аз пък не съм съгласна
с малоумен можеш ли да се разбереш с думи? Май не
ако си мълчи има вариант да загрубее още повече
ако имаш здрави приятели, един бой няма да му дойде зле
Аз пък не съм съгласна
с малоумен можеш ли да се разбереш с думи? Май не
ако си мълчи има вариант да загрубее още повече
ако имаш здрави приятели, един бой няма да му дойде зле
И аз това я посъветвах в другата и тема, не може все да нямаш някой по-здрав приятел или роднина, близък и тн..
NqkfaNikakva21
09-16-2011, 08:25
няма да направи зле, ако ни послуша :smt051
WTF? :О как момче ще скубе момичетата и ще им налага физически тормоз :Х тоя не е добре няма ли момчета, които да бие, че е тръгнал с момичетата да се разправя.. според мен си е само за бой тоя
Ммм накарай го да те хареса,ти си момиче,а той момче...
Leticcia
09-16-2011, 15:44
това със т-те сктана :shock: днеска тръгна да ме удря, аз станах и го сритах, повече не ме закачи :-D :grin:
Greennight
09-16-2011, 16:29
Уоу.Толкова ли нямате момчета дето да се застъпят.Аз ако имам в класа такъв комплексар,дето бие момичета ще го набия :-o
badsector
09-16-2011, 16:45
това със т-те сктана :shock: днеска тръгна да ме удря, аз станах и го сритах, повече не ме закачи :-D :grin:
Аз ти казах. Следващия път се съберете повече мацки и го наритайте здраво, да го запомни за цял живот.