PDA

View Full Version : Вътрешна пъпка

amada
09-15-2011, 14:50
Някакъв лек против вътрешни пъпки ? Нали знаете как се подува кожата и става като втори нос .. Търся нещо, което го има в къщи, защото не живея в голяв град и много неща ги няма ... :С

malka_sladkka
09-15-2011, 15:43
За подкожна пъпка ли става въпрос?

ledenakrasota
09-15-2011, 16:00
Цинкова маз! И за всякакъв тип белези от акне и зачервявания. Изглажда и кожата. :)

lqlq89
09-15-2011, 16:10
Цинкова маз! И за всякакъв тип белези от акне и зачервявания. Изглажда и кожата. :)
Би ли казала как се мажеш точно, само върху пъпките ли или..?

amada
09-15-2011, 16:34

Yes. Трябва ми някаква подръчна рецепта за днес, за утре ще отида в аптека .. ПС: Утре на училище не искам да съм с ТОВА нещо ..

Runaway11
09-15-2011, 17:33
НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ЦИНКОВА МАС ЗА ПОДКОЖНИТЕ!!!! ПО ПРИНЦИП НЕ Я ПОЛЗВАЙТЕ ЗА НИКАКВИ!

Трябва да мине от само себе си! Не експерементирай - става по-зле! :? :? :? :? :?

ledenakrasota
09-15-2011, 17:37
НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ЦИНКОВА МАС ЗА ПОДКОЖНИТЕ!!!! ПО ПРИНЦИП НЕ Я ПОЛЗВАЙТЕ ЗА НИКАКВИ!

Трябва да мине от само себе си! Не експерементирай - става по-зле! :? :? :? :? :?

И как така става по-зле?

Вместо да се подува и да боли, това е единственото нещо, което помага въобще за такъв вид пъпки. Може до има и други продукти, но се радвам , че го използвам.

lqlq89, миеш си лицето и го подсушаваш. Никакви мокри участъци! Можеш само върху пъпката и е много важно да не е чоплена. Можеш 2 пъти на ден. На мен ми се махат подкожните пъпки още на 2-3-тия ден. :)

malka_sladkka
09-15-2011, 19:35

Yes. Трябва ми някаква подръчна рецепта за днес, за утре ще отида в аптека .. ПС: Утре на училище не искам да съм с ТОВА нещо ..

На мен излезне ли ми такова нещо много трудно изчезва после :( И не мисля, че каквото и да било мазило ще има някакъв голям ефект... Имах доста преди и бяха малки ходих на козметик и ми ги изчисти, ама за 1 вечер не знам какво да ти препоръчам :?

millmii
09-15-2011, 21:30
Уфф .. имам същия проблем в момента. Имам няколко такива подкожни пъпки. Просто са ужасни и не мога да ги изстискам- хем те не искат, хем мене ме боли наистина много :-x Чудя се ако първо ги спукам с игла или поне пробия пъпката и после изстискам дали ще се получи .. Някой пробвал ли е така ? (Но все пак чакам и вие да си дадете препоръките) :)

sunshine01
09-15-2011, 21:39
Уфф .. имам същия проблем в момента. Имам няколко такива подкожни пъпки. Просто са ужасни и не мога да ги изстискам- хем те не искат, хем мене ме боли наистина много :-x Чудя се ако първо ги спукам с игла или поне пробия пъпката и после изстискам дали ще се получи .. Някой пробвал ли е така ? (Но все пак чакам и вие да си дадете препоръките) :)

И аз съм имала такива пъпки. Наистина са гадни и много боли като се стискат. Аз лично не съм пробвала с игла, само съм се мазала с крем Здраве и на следващия ден се опитвам да я изстискам и пак мажа с крема.

amada
09-16-2011, 13:21
Моята я оставих без да я пипам и ми се оправи, ако не за 1, то за 2 дни ..
Аз съм пробвала с игра / не на тази, но на друга / трябва да натиснеш наистина много, за да стигнеш до пъпката и тръгва да тече наистина доста кръв.