HiGuysWhatsUp
09-15-2011, 18:49
Здравейте, работата е там, че и на мама не й е лесно, но защо трябва да си го изкарва на нас със сестра ми??? Ще разясня-тъй като едно време майка ми се е оженила за напълно неподходящея човек (ооо неподходящ и още как-държи се ужасно с нас и с майка ми, крещи супер много и когато избухне не дай си Боже да му попаднеш в ръцете, а това се случва доста често....Не издържам искам да се разведат но това е друга тема). Съжителството с него буквално разболя всички ни, а 8 годишната ми сестра направи агресивна невротичка като него...И тъй като и на майка ми повлия, сега тя не е на себе си-превърнала се е като него!Толково ми се иска всяка втора дума да не й е какви сме дяволи как й иизпиваме силите, как сме селяни (просто баща ни е от Брестовица но иначе ние не сме никакви селяни-родени сме от Пловдив.По този начин тя иска да каже, че сме се метнали на него)....Тя е мнного добър човек, но не знам как да се поговорим и да й кажа че начина по който се държи към нас ме нарянява....Тя самата си е казвала, че е имала много спокойно детство и никой не й е крещял, правел постоянни забележки с крив тон, биел и всички други глупости...Така ми се иска да съм на нейно място...