View Full Version : Проблем с родителите ..
rapanche
09-15-2011, 19:02
Когато се прибрах вчера баща ми беше много ядосан заради батериите на фотоапарата , защотото когато се зареждаха едната се е изгубила .. Майка ми много се ядоса. Стана нещо подобно на скандал майка ми се разплака и започнаха да се обиждат .. баща ми излезна да ходи да си купи цигари през това време аз успокоявах мама и тя ми каза не мога да го понасям баща ти не мога повече .. Тя не го обича просто не знам .. ... Знам, че разказвам прекалено лично и също така знам , че има семейства с много по- големи проблеми , а пък други изобщо не са заедно. Никога не е ставало така преди. Нашите са заедно почти от 15 години. Нормално ли е да се карат и какво да правя :-x :-x :-x :-x :-x :-x
HiGuysWhatsUp
09-15-2011, 20:23
И моите са така....Живеят отделно без да са разведени .... и това е алтернатива :)
rapanche
09-15-2011, 20:27
Да , те много хора са така . Има и много по- зле де познавам едно момиче теехните опират до бой ама нашите не са така просто много се карат и аа не издържам просто искам да избягам :-x
DieselBlood
09-15-2011, 21:08
Ти по-добре не се намесвай,където не ти е работа.Майка ти и баща ти са големи хора и ще си се разберат.
Miichelle
09-15-2011, 21:31
Винаги в едно семейство има скандали. Не се намесвай, те са големи хора и ще се оправят сами
DragonLady
09-15-2011, 21:49
Ти по-добре не се намесвай,където не ти е работа.Майка ти и баща ти са големи хора и ще си се разберат.
+1
Ако не искаш да утежниш ситуацията, не се намесвай.
LambOfGod
09-16-2011, 02:05
Как да не му е работа? Това са неговите родители, те са го създали и възпитали и ще прекарат заедно още много време, което не трябва да бъде мъчение.
Сподели им как се чувстваш и ги помоли поне пред теб да няма подобни ексцесии.
И им помагай повече с каквото можеш, защото се досещам колко натоварен и преуморен трябва да е човек, за да се изнервя и да плаче за едни батерии.
ccdesigns
09-16-2011, 07:45
+1
Ако не искаш да утежниш ситуацията, не се намесвай.
Блажени са вярващите... :(
rapanche
09-17-2011, 19:08
все пак мерси но да знаете момиче съм