Влез

View Full Version : Любов...Отрова....Антидот....П мощ?!

Dimimaro
09-15-2011, 22:05
Добър вечер .Имам един много много наболял проблем .Значи преди време аз се запознах с едно момиче по Скайп .Тя е от Ямбол ,аз от Шумен (в момента живея в едно село в региона на Шумен) ,но това момиче ,взе че ми влезе под кожата .Просто не мога спра да мисля за нея .Вечер преди да си лягам мисля за нея (уж лягам в 22:30 ,а заспивам чак в 2:00 ,а понякога 2:30) .Ииии не знам просто много я обичам .Аз даже и признах чувствата си ,а тя.....тя въобще не реагира .Просто каза едно "Аммииии ще си помисля " ,и това е .Около три дни след признатите от мен чувства към нея тя сякаш нарочно започна да ми праща дискусий как си е писала с други момчета .Четей ки това ,което са писали направо ме побърква от ревност ,и същевременно страшно ме вбесява ,но тъй като разбрах ,че нещата между нас няма да тръгнат ,и реших да се откажа .Обаче това ,което испитвам към нея все още си продължава .Все още страшно я обичам ,и ревнувам ,и се вбесявам ,когато тя ми прати дискусия на поредното момче обяснило и се в любов .Моля ви кажете ми някъкъв антидот за тая отрова .Защото вече не издържам .Благодаря ви предварително . :smt089

Chacho
09-15-2011, 22:13
Търси други момичета. Винаги трябва да си имаш резервни варианти, преди да си се обвързал. Ако едната те отсвири - отиваш при другата. Като не сте заедно, не си длъжен на никого. Дано намериш споделена любов!

Zero76
09-15-2011, 22:19
Преди да си пишеш с нея и преди лягане, удряй по една чикия ;) и после пиши да ли е обичаш 8-)

Cellmate
09-15-2011, 23:13
Октрих ти проблемите:
1. Запознал си се с нея по скайп!
2. Тя живее в град (е,един вид...), а ти живееш в село и не си от нейния "град" на всичкото отгоре!
Но най вече....номер 3
3. Лягаш си в 22.30? Около 7 минути ми трябваха, за да смеля това изречение...seriously? Не че е нещо лошо де, ама...

kyon
09-16-2011, 03:37
^ Какви са тия измислени причини бе? От село бил.. голямата работа.

Хубаво си направил, че си се отказал.
Както казаха по нагоре си намери друго момиче, излизай с приятели.. да си сред хора.

LeprikonA
09-16-2011, 06:21
щом си се запознал с нея по скайп значи не си я виждал да седи пред теб нали? а и, най-доброто, което си можел да направиш е да се откажеш. както каза chacho оглеждай се бе, все ще има други момичета.

anonymous708973
09-16-2011, 06:24
Как да ти кажа...
Не си интересен. Мацката е свикнала да получава точно това, което ти си й предложил - поредното обяснение в любов, и ако е умна, знае що за любов може да е по скайп. Винаги трябва да си различен (в добрия смисъл), за да привлечеш нечие внимание, когато този някой е обграден от еднакви хора.

badsector
09-16-2011, 10:17
Ти си кифла. На акъл си не повече от 12-13 годишен. Престани да мислиш като жена, а бъди мъж.

DeviL_AsS
09-16-2011, 10:24
До колкото разбрах,след като те е отсвирила продължавате да си пишете?Защо?Къв е смисъла?Тя те наранява още повече и само ти губиш.
Няма как просто след време ще се оправиш и същевременно се опитай да я забравиш.

badsector
09-16-2011, 11:11
До колкото разбрах,след като те е отсвирила продължавате да си пишете?Защо?Къв е смисъла?Тя те наранява още повече и само ти губиш.
Няма как просто след време ще се оправиш и същевременно се опитай да я забравиш.
А да и след няколко месеца да се повтори ситуацията с някоя друга кифла и пак да реве. Напротив, трябва дори да я помоли да му пусне клипче как някой друг я клати, дано да се замисли какво всъщност е живота. Какво са чувствата и кога и как се появяват те. Да вземе да се осъзнае, че на 13 годинки няма как да говориш за любов, обич, или каквото и да било различно от хормонален изблик.

Dimimaro
09-16-2011, 13:55
А да и след няколко месеца да се повтори ситуацията с някоя друга кифла и пак да реве. Напротив, трябва дори да я помоли да му пусне клипче как някой друг я клати, дано да се замисли какво всъщност е живота. Какво са чувствата и кога и как се появяват те. Да вземе да се осъзнае, че на 13 годинки няма как да говориш за любов, обич, или каквото и да било различно от хормонален изблик.

Всъщност съм на 16 ,а не на 13 .А колкото до отговорите ви.........ще се опитам всичко да направя........но.......не знам просто може процедурата да трае една седмица ,или един месец ,но искам да не почувствам никаква капка обич ,или страдание към това момиче .

Dimimaro
09-16-2011, 14:07
Октрих ти проблемите:
1. Запознал си се с нея по скайп!
2. Тя живее в град (е,един вид...), а ти живееш в село и не си от нейния "град" на всичкото отгоре!
Но най вече....номер 3
3. Лягаш си в 22.30? Около 7 минути ми трябваха, за да смеля това изречение...seriously? Не че е нещо лошо де, ама...

Еми лягам си в 22:30 щото аз секи ден ходя до даскало чрез автобус (ехооо?споменах ли че бивея на село?а не в градаа?)за да мога да стана рано (щото аз трябва да ставам в 6 часа .Просто автобуса ми пристига в 6:20 ,и тръгва в 6:30 схващате ли? ) ,и да не истърва автобуса .Щото истърва ли го следващия е чак 10:30 (а ние почваме учебните занятия в 7:45 ) все пак това е гимназия ,и съм 11 клас ,а не някое си начално училище ,в което да съм 7 или 8 клас

someonerandom
09-16-2011, 16:08
НЕ СИ Я ВИЖДАЛ.
Не мисля,че са нужни още прични.

badsector
09-16-2011, 16:14
...Всъщност съм на 16 ,а не на 13...
Все тая. Писах, че на акъл си колкото 13-годишно момиченце. Взимай се в ръце, че както си подкарал, нищо чудно да станеш гей.

Gr0zDan0v
09-16-2011, 16:31
:shock: :shock: :shock: :shock: !

http://4.bp.blogspot.com/-qWhA3Yty4fM/TZkmEMlBgRI/AAAAAAAAKuM/aUCWhR8RGys/s1600/Epic_Facepalm_by_RJTH%2525255B1%2525255D%255B1%255 D.jpg

alice13
09-16-2011, 16:36
Видяла е че се интересуваш от нея и е решила да те дразни.. оставиия и си намери някоя по близо до теб че да можеш да я виждаш :)))

LeprikonA
09-16-2011, 18:57
срам си за набора, сериозно....

elysunny
09-16-2011, 19:00
не си достатъчно интересен