Влез

View Full Version : Sad-нала за момче.. за пръв път :(

pricelessxv
09-16-2011, 21:27
Ще започна направо. Имах дълга връзка с едно момче, доскоро. Но нещата малко се объркаха и се разделихме, защото се скарахме сериозно и най-доброто решение беше да се разделим, за да премислим хубаво нещата, след това да се видим, да поговорим отново за нас и да вземем решение относно връзката ни. Е да, ама не стана така. Когато се разделихме (преди около месец - месец и половина), никаква вест от него.. нито ми звънна, нищо. Първо си помислих, че още осмисля нещата и му трябва повече време, но изобщо не беше така. Откакто почнахме училище, по коридорите се разминаваме като непознати, той се държи много.. неестествено за него. Не знам какъв му е проблема. Сваля се с всяко второ момиче пред очите ми :-k Дори не ме поздравява.. просто веднага щом ме погледне и започва да заговаря някоя. Дори преди толкова се обичахме, че имахме еднакви скайпове :D (малки деца си бяхме преди 2 години ;d). И наскоро един мой съученик ми каза, че имал нов скайп, защото мразел стария си.. ''Носел му лоши спомени'' :( А дори пълномощно не ми е искал. Стана ми адски гадно :( Не че искам съвет, не ми трябва, ясно ми е, че времето лекува всяка рана, макар и заменена с по-голяма. Ще ми мине, просто исках да споделя с някого, когото не познавам, защото не искам приятелите да ме виждат слаба (още по-малко той), тъй като съветите които им давам когато имат проблем с половинките си е именно да бъдат силни. Малко ще ми е неудобно аз да не съм такава, бих изглеждала жалка да не послушам собствените си съвети. Това е, просто исках да си споделя мъката :)

blueberryyy
09-16-2011, 21:54
А може да го прави, защото иска да привлече вниманието ти и да те накара да ревнуваш, защото не знае как точно да постъпи, защото е мъж, все пак... :D

Chacho
09-16-2011, 22:00
Не можеш да диктуваш чувствата си, но си силна тогава, когато можеш да действаш въпреки тях.

Dimimaro
09-16-2011, 22:04
Това със свалянето на адруги момичета пред теб според мен просто се опитва да ти отмъсти някак си или да ти покаже ,че може нещо.........,а колкото до сада......не мисля ,че има смисъл да се садваш .Гледай на пред :) все ще се намери добро ,и точно момче за тебе ,а колкото до тоя.....на твое място лично аз не бих му обръщал внимание :)

П.С. Може би не съм отговорил както трябва .Знам ама може ли да не ме нападате?Благодаря :)

annonimnna
09-16-2011, 22:10
Човекът ясно показва, че не иска повече да сте заедно.
И няма защо да се натъжаваш, това е нормално. Кръговрат.
Ще си намериш нов, с който също ще се обичате много някой ден. Тоооолкова различни, интересни и добри момчета има :)

Chacho
09-16-2011, 22:12
Според мен е незрял, забравих да го изкоментирам.

Офтопик: @Dimimaro и въобще всички, които пишете "моля без да ме нападате". Тук изразявате вашето лично мнение и собствените ви мисли са това, което ви отличава от другите хора. Ако постоянно търсите да е в унисон с чуждото, ще се изгуби чертата, по която се различавате и просто ще станете безлични. Голяма работа, че някой ще ви каже 2-3 лоши думи от другия край на България.

Biiiitch
09-16-2011, 22:34
Не е първият, не е и последния. :)

Гледай напред и се разсейвай повече (приятели, интернет, книги, спорт..), колкото вниманието да ти е някъде другаде. Излизай и се забавлявай.

Бтв, знам че т'ва звучи супер трудно и тъпо и сигурно си мислиш "как ще го направя", обаче не е толкова. (От личен опит го казвам.)

sasha_90
09-17-2011, 05:17
Очевидно иска да изтрие всичко,което води към теб.За мен това би била достатъчна причина,за да се отдръпна и да не ме вълнува с коя се сваля.Направи и ти така.Колкото и да те боли-не го показвай!

Gerityyy08
09-17-2011, 06:02
А може да го прави, защото иска да привлече вниманието ти и да те накара да ревнуваш, защото не знае как точно да постъпи, защото е мъж, все пак... :D

Точно. Може би му харесва да те гледа, че ревнуваш. Ти пък се прави, че не ти пука, ако наистина те харесва сам ще ти тръгне по следите. Не тичай ти след него. :)

LeprikonA
09-17-2011, 07:08
намери си хоби. като го видиш - махай си погледа от него, не питай приятелите си за него. ограничи достъпа до всичко с него и така ще го забравиш по-лесно.

нали сте скъсали вече, за нищо не ти е длъжен.

SmilezZz
09-17-2011, 07:23
Просто и ясно: не иска да сте заедно. Не знам каква е била причината да скъсате , но явно доста се е объркал, поне така си мисля. Не трябва да ти пука за такъв като него , просто си продължаваш напред. Всеки край е ново начало. (:

elysunny
09-17-2011, 08:16
Не е първият, не е и последния. :)

mechtaq_za_teb
09-17-2011, 08:20
Остави го да се задява, колкото си иска. :) Приеми, че е за добро. И бъди силна. Ще го забравиш.

pricelessxv
09-17-2011, 20:20
Благодаря на всички ви за мненията! :) Хора, да не мислите, че съм глупава и не знам, че той не е единствен - напротив, просто казах, че искам да споделя, тъй като за момента ми е гадно, че ще ми мине - ще ми мине, въпрос на време е. Все пак благодаря за разбирането :-) Ето го и самото продължение на историята от днес, сами ще предцените дали сте прави:

Момче от моя клас е добър приятел на момчето, за което ми е болно още.. И по време на час писах бележка на съученикът ми, дали е казал нещо за мен, а отговора беше: ''Не, нищо! Явно вече не му пука за теб.'' При което се усъмних, тъй като момчето ме харесваше преди.. затова реших сама да се убедя. Отидох при въпросният, дадох му бележката да я прочете, като той ми каза: ''И к'во'' :? И аз му отвърнах с: ''Как к'во? Истина ли е или не, само това ми кажи и те оставям намира.'' Той: ''Да..'' Направо.. черно ми стана пред очите и за да се убедя за последно попитах: ''И не ти пука за мен?'' Той: ''Не, не ми пука'' ... Какво да се прави, каза ми го, показа ми го и ми го доказа. Няма какво да се направи.. и да ми е мъчно и да не ми е няма значение, не му пука за мен и това е. :(

NambyPamby
09-17-2011, 20:45
Тва с бележката си е излагация, душко, ама не го мисли, че още по-криво ще ти стане. 8-)

На мен ми е странно как сте от много време заедно, после се скарвате за нещо и от раз спирате да поддържате, какъвто и да било контакт, и почвате да демонстрирате някакви такива смешни сцени на непукизъм.
Единственото обяснение, което ми се струва адекватно е, че си му намилала на главата за разни неща дълъг период от време, досаждала си му и това последното скарване е дало на момчето нужната смелост окончателно да скъса с теб и да продължи напред.

FuCKkK13
09-17-2011, 20:50
ей (гуш) .. спокойно..всичко ще се оправи.. рано или късно ще намериш друго момче.. в край на сметка той губи.. остави го да се прави на интересен.. когато тръгне да сваля някоя не падай на неговото ниво.. просто подмини с усмивка...това със свалянето е доста детинско от негова старан, но няма значение... гледай да си запълваш времето,учи, излизай навън с приятели и да не ти пука ;) .. айде успех миличка :)

vqra
09-17-2011, 22:14
много гадно ми стана от историиката ти но искам да ти кажа че най-хубаво ще ти стане ако споделиш на някога близък до себеси поне това е моето мнение. и това че дори едно здрасти неможе да каже е пълна глупост от негова страна според мен. тъпо е да се прави че не те познава. ти си силна аз съм обедена и вече почти си го забравила съм сигорна :)

pricelessxv
09-18-2011, 10:11
@NambyPamby - Само едно ще ти кажа: ДАЛЕЕЧ от истината си ;).. Наистина си е детинско това от негова страна, това е още едно доказателство, че момичетата по-бързо се развиваме :D Аз например никога не бих постъпила като него.. Кви са тези игрички не мога да разбера, или обичаш или не, това е. Отново благодаря за мненията на всички (hugg) И към момичетата: Никога не плачете и не се ядосвайте заради момче, което не ви заслужава. Все пак не губи момичето което е изгубило любовта на един глупак, а момчето което е загубило последния си шанс да стане човек :)