PDA

View Full Version : Как мога да се справя с преподавател,който се заяжда ..

lubo111
09-17-2011, 17:27
Как мога да се справя с преподавател,който се заяжда ?..
Още първия ден каза :
Ох милите ми те ако знаете какво ви чака :)
И без да преподава никакъв преговор нито урок каза 2 думи за да се представи и даде домашно, на което никой от класа не знаеше какво да пише...
Казах си добре това е просто е така да ни спече малко...
НО на следващия ден се указа, че ще изпитва на това домашно ..
По следния начин:
Трябва всеки да каже една дума от домашното без да е повторена от друг ... а тези думи са 9 .. а ние сме 26 ? и как да не се повтарят като на другите не се дава шанс и тези които бяха последни на ред имаха 2ки ... и веднага след това друго домашно ...
Попитахме от къде да вземем информация за домашното .. тя каза от стари тетрадки или учебници .. Като ние сме нямали никога учебници по този предмет а и това което бях преписал от стара тетрадка беше грешно за нея ... Очарова ме, че тя си мисли, че знае как другите преподаватели предават уроците ... казах й го и замълча .. Излязох от стаята и извиках в коридора БЕЗ ДУМИ! :-x . Та мисля, за да няма повече нерви с този преподавател да "насъскам" целия клас да си върнем другия преподавател, който трябваше да ни преподава до 12 клас ... :D или поне да се смени преподавателя ..

gandalfepi4
09-17-2011, 17:52
1 - застрелваш го

или

2 - подаваш оплакване. ако си успял да го запишеш с нещо е бонус

Nikolcheto24
09-17-2011, 18:31
И ние имаме един такъв. :x Добре че ни е за последна година.

Fiction7577
09-17-2011, 18:40
Ако можеш да насъскаш класа, давай. Ние в осми клас имахме една такава, ама за малко само.. отврат беше. Но я изгонихме, не ни издържа. 8-)

FuCKkK13
09-17-2011, 18:48
единственото нещо е да учиш !... защото повечето учители някой като им се отвори и ''айде като толкова много ти се говори - на дъската :? '' или ''ако искаш да ме заместиш, не ако искаш, направо ме замести,заповядай - започвай урока :? '' и т.н. учи... и така няма да може да се заяжда с теб... повярвай сиг. аз съм най-големия кошмар на учителите в дскл-то... аз и един от моя клас.... сега 12ти клас са най-умните, но след тях сме ние.... и въпреки това всички учители не могат да ни понасят.. защото се заяждат с учене и като можеш да им отговориш те остават набутаните.. повярвай.. единственото нещо е да учиш, а ако целия клас не можете да се справите сравнително добре.. един списък с имената ви и имената на родителите ви с подписи..ще те излъжа точно колко подписа трябва да съберете, но се определен брой.. отивате с този списък при директорката и искате да ви смени учителя и така, но това в краен случай :)

ccdesigns
09-17-2011, 18:49
Аз при тая 1-2 двойки бих изтърпял, но задължително казваме с класа на учители, класни, директори, МОН ако треа. Ако не се направи нищо и тая не спре ще я изнасилим направо. Организирайте се целия клас, говорете с класен ръководител, директор, кажете кво праи тая и т.н. При нас дори е по-лесно, че тия най-лесно запалимите (кучета, които лаят не хапят все пак :D) са точно 17 и 20 номер и ако някоя направи нещо подобно до 2 дни цялото даскало ще знае, да не говорим, че ще я направят дива. Ще има викане, бой дори :D А и аз като се познавам, в началото се сдържам, ама като някой се прави на интересен и не разбира от дума мога да бъда мааалко :smt068

lubo111
09-17-2011, 18:52
Проблемът е, че уча по тоя предмет и то по стари спомени и тетрадки (като в тетрадките няма нищо, което да ми помогне) и накрая това не е вярно онова не е вярно ... е кое е вярно ? някой да е казал ? каза го след като написа 2ките ... А предишния преподавател Дава урока Казва научете го да го знаете и един слънчев ден подпитва абе 14 номер спомня ли си ...

Иии като чувам от приятели в моето училище не само нашия клас я знае... Който чуе името и се хваща за главата ... Това е учителят с най ниска репутация, който съм виждал ...

2 - подаваш оплакване. ако си успял да го запишеш с нещо е бонус
Бих го записал, но е нарушаване на правата .. :(
А и цял клас не е ли достатъчен за свидетели ?

sm_95
09-17-2011, 19:08
Смяна на даскал става много трудно и почти невъзможно. Ние имахме един който не преподаваше, имамхе контролна от директорката от 3 класа (средно 26-27 човека) имаше 3 или 4 тройки всичко друго двойки. Пак не го смениха.
Имаше една която беше идвала пияна в часове и пак не я смениха вече сума ти години преподава на зайците. И подписки е имало и родители и кво ли не... Успех.
А тая нещо консултации нямате ли?

FuCKkK13
09-17-2011, 19:13
тогава караш някой да ти помогне - родител примерно... или ак преподава по биология примерно едва ли е единствената по този предмет, отиваш и намираш друга учителка по биология (говоря примерно,защото не си споменала по какво преподава) и й го показваш молиш я да ти го провери и ако е грешно да ти помогне(това става само един път, за да може да го покажеш на заядливата учителка и да и изтресеш кой ти е помогнал) да видим тогава дали ще е грешно, но изкачваш да го види, да ти каже, че е грешно и т.н. и тогава й го казваш.. да видим ;) .. :)

ccdesigns
09-17-2011, 19:14
Така е шибано, понеже рядко има кой да замести. Тука имаме една тъпа (просто колкото и да ви описвам действията и, няма да можете да разберете за какво точно става въпрос, докато не влезете в поне 2 нейни часа), която е единствената учитлка по ДТИ(Домашна техника и икономика/Технологии /не компютри/) и за това не са я сменили отдавна.

lovehorror
09-18-2011, 00:31
Тровиш и нервите докрай ние така правим с тая по математика...

SuNsEt
09-18-2011, 09:44
Това ми напомня на оная тъпанарка по философия...При нея колкото и да си добър не е достатъчно.НИКОГА не можеш да получиш 6 при нея.Веднъж имахме есе и...абе беше си страхотно есето.Само аз от всичките 9 класове(тогава) имах 6 МИНУС,понеже не можела да повярва,че някой на моята възраст можел да пише така. :shock: После...и бях дала да прочете едно мое стихотворение.Чели са го супер много хора,такива които не разбират от литература и такива,които с години се занимават с поезия и изкуство.Е...вместо да ми каже,нещо добро тя: ''тука тва не трябва да е така,не седи хубаво,оправи го,имаш грешка'' :shock: При положение,че аз изразявам себе си и това,което чувствам,а и самия стих се лееше като го четеш.Тааа...какво да ти кажа.Нямате шанс ако ви остане.Има два варианта:
Едните злобни даскали пишат по-високи оценки,когато се заяждаш и се защитаваш.Не знам защо...
А другите,когато си траеш и се спукваш от учене.
И в двата случая е гадно,но...директорите са виновни,че назначават такива "учители".

PainInTheAss
09-18-2011, 15:25
Смяна на даскал става много трудно и почти невъзможно. Ние имахме един който не преподаваше, имамхе контролна от директорката от 3 класа (средно 26-27 човека) имаше 3 или 4 тройки всичко друго двойки. Пак не го смениха.
Имаше една която беше идвала пияна в часове и пак не я смениха вече сума ти години преподава на зайците. И подписки е имало и родители и кво ли не... Успех.
А тая нещо консултации нямате ли? Ама ти така си мислиш.. 5ти клас сменихме 5 учителки по математика.. 6ти клас.. 2 по домашен.. 7ми клас.. Отказаха се да влизат в наще часове.. 8ми клас като си видиме програмата и казваме че има печатна грешка.. Нашия клас сменихме над 15 учителя по 3 предмета.. Математика домашен и английски.. Да не говоря за старото даскало.. до 5ти клас към 10 учителя.. Мизерия. *точка*

Fiction7577
09-18-2011, 17:10
Даскал да се смени не е трудно, въпроса е причините ти да бъдат сериозни и да бъдат приети сериозно от директора.

Nestlee
09-18-2011, 19:53
Записвате го на видео клип и го пращате на "Господари на ефира" ! 8-) Не уе вярно може да подейства . Ще е по-хубаво ако дори не го и заплашвате.