PDA

View Full Version : Пищови

nas95
09-18-2011, 12:59
Прерових форума и не открих нито 1 тема за пищови и преписване, а мисля че това е нещо много актуално от нашия тийн ученически живот. Ще започна аз . Ние в даскало лично питаме другите класове (б, в ...) и те ни снимат контролните в момента когато ги правят и така си подготвяме нещата. Друг начин са така всеобщо познатите ни малки листчета, които почти винаги ги хващат даскалите. Бихте ли споделили и вие по нещо за по- лесно учение :)

Phonique
09-18-2011, 13:04
Какво ли не съм пробвала.... в сутиена съм си мушкала листчета.... с безопасни игли от вътрешената страна на якето..... по подметките на кецовете :razz: :razz: :razz:
Ходих на маникюр да ми напише няколко формули по физика на ноктите... абее....и никога не са ме хващали 8)

KumchoValcho
09-18-2011, 13:05
Преписвам от учебници и тетрадки, не съм имал проблеми досега

deni979
09-18-2011, 13:07
Ходих на маникюр да ми напише няколко формули по физика на ноктите... абее....и никога не са ме хващали 8)
:razz: :razz: :razz: :razz: Ти ме уби.
Иначе веднъж си направих пищов по география,ненавиждам я.Изкарах го,разтреперих се като първия идиот и го пуснах на земята.:razz: Не ми се отдава използването на пищови,ама ако е толкова наложително да препиша питам някого. :D

Anichkaxxwee
09-18-2011, 13:07
В сутиена съм си мушкала листчета.... с безопасни игли от вътрешената страна на якето..... по подметките на кецовете :razz: :razz: :razz:
.. и никога не са ме хващали 8)

nas95
09-18-2011, 13:08
аз съм чувал за някакъв невидим химикал. някой ако знае би ли пояснил, защото звучи готино

KumchoValcho
09-18-2011, 13:12
аз съм чувал за някакъв невидим химикал. някой ако знае би ли пояснил, защото звучи готинона мен по-яко ми звучи да седнеш и да си научиш :-o
едно е да преписваш от време на време, друго е да отделяш 3 часа да си направиш пищовите, като при положение, че ще научиш за толкова време, че даже да си ги навираш пищовите в сутиена, в гъза и т.н.

Phonique
09-18-2011, 13:13
:razz: :razz: :razz: :razz: Ти ме уби.
Иначе веднъж си направих пищов по география,ненавиждам я.Изкарах го,разтреперих се като първия идиот и го пуснах на земята.:razz: Не ми се отдава използването на пищови,ама ако е толкова наложително да препиша питам някого. :D

Аз съм непоколебима,особено ако от 6ца по математика зависи дали ще ми купят Supra...няма как,трябва да се оправям...

xXxAngerfisTxXx
09-18-2011, 13:27
винаги съм преписвал от телефона... прая една снимка на нещото и като правим контролна го вадя и гледам оттам... ако ме видят казвам пиша смс и тва е :lol:

Honest
09-18-2011, 13:38
xXxAngerfisTxXx - Е как пък ще кажеш,че пишеш смс!? :shock: При нас някой, ако го каже ще го направят на 2 стотинки и пак ще го сметнат за преписване. 8-)
Иначе и мен ме няма в занаята. 8-) Съучениците ми преписват по всякакви начини - пищови под полите, в химикалите, царски пищов, от телефона, отиват в близка книжарница и казват да им намалят формата на страницата от учебника и да я принтират, преписват материала на малки листове, които сгъват на хармоника, момичетата понякога си записват съчинението по бел на слушалки, но супер бавно с точките и запетаите и го закриват с дългите си коси и хич не ги хващат и много други начини. 8-)