Влез

View Full Version : ключ

brawoo
09-18-2011, 14:20
лок на темата моля

SmilezZz
09-18-2011, 14:33
Осъзнай се.
Тъпо сте постъпили , когато сте зарязали добрите си приятели , 100% съм сигурна , че и вие не знаете защо.
Не може нон - стоп да сте заедно , да говорите , да си се обаждате , ала бала. Трябва да излизате с други хора , да си имат личен и социален живот. Пък и тя значи е на 14 ? Тресе я пуберитета , нормално е да не й допада да сте непрекъснато заедно. Това е задушаващо. Пък и щом ходите от толкова време , би трябвало да й имаш доверие.
Ако искаш поговори с нея и намерете решение.

brawoo
09-18-2011, 14:52
Ясно , но проблема е главно че с тях е някакси ЩАСТЛИВА а с мен сякаш НЕ .. с тях се държи яко въпреки че ги познава от 2 дни ахахаххаха а с мене от година и половина като някой келеш. Как да реагирам аз , с какво съм го заслужил ?!?!

gandalfepi4
09-18-2011, 14:53
ditch the bitch

brawoo
09-18-2011, 14:59
аре сериозно моля .. от време наа време мисля за самоубийства поради нейното държание към мен ... хич не се чуствам добре.. изпадам в депресии на моменти , ама ..
Когато знам че не съм го заслужил , не съм заслужил лъжи и обиди .. как да ми е леко .. как ;(

XinZhao
09-18-2011, 15:05
Както я описваш, не ми изглежда да е на 20, тъй че явно е на 14. Това си говори достатъчно само за себе си... Не ми се струва да има и кой знае какво приятелство между вас, тъй че бих те посъветвал да я забравиш с времето. Ако съдя по възрастта ня'а да отнеме повече от 3-4 месеца. :D Късмет за напред.
Edit: Не бях видял последния ти пост, това може да подейства ободряващо. http://www.youtube.com/watch?v=ZSS5dEeMX64

Runaway11
09-18-2011, 15:12
Аз също бих се държала така с теб...момичето не може вечно да е лепнато за теб...Ти си ходи с приятели ала бала и изчакай тя сама да ти се обади...Това, което ти правиш в момента е досадно за едно момиче. Тя иска да се забавлява с приятелки...ВСЯКО едно момиче има нужда от тях и сигурно ти е сърдита от факта, че се опитваш тя винаги да е с теб!

brawoo
09-18-2011, 15:21
Аз също бих се държала така с теб...момичето не може вечно да е лепнато за теб...Ти си ходи с приятели ала бала и изчакай тя сама да ти се обади...Това, което ти правиш в момента е досадно за едно момиче. Тя иска да се забавлява с приятелки...ВСЯКО едно момиче има нужда от тях и сигурно ти е сърдита от факта, че се опитваш тя винаги да е с теб!

Кой разбрал , кой не разбрал ..
Значи давам пак накратко : АЗ НЯМАМ ПРОТИВ ТЯ ДА ИМА ПРИЯТЕЛКИ И ДА ИЗЛИЗА .

1. Това не трябва по никакъв начин да променя отношенията ни , и да се караме повече / вместо по малко / - А СТАВА :
2. Това че тя ме лъже , а аз не .. дори и когато е с тях - не е правилно също - а СТАВА :
3. Това че се държи гадно с мен , и съм сърдит идва заради горните два факта . Аз не съм боклук , аз съм и приятел м*мка му. + това сме година и половина , а не ходим от 2 дни да и е се тая ( от колкото са и приятелките и ) ..

Немога да проумея , защо когато иска да си излиза , не излиза но да ми се обади веднъж - два пъти , да ми каже как си бебчо . Не смее пред тях да ми каже обичам те , махнала е нашата снимка от телефона си .. е ? Как да постъпя аз , все плача .. човек има допустима граница и на моменти не издържам . А моментите са доста !

Имахме уговорка да си свърша моята работа / в която тя уж искаше да помогне / , прецака ме - прибра се . ОК .. свърших я набързо , прибирам се , викам и какво стана айде да излезем .. тя вика офф изморена съм ала бала увърта нещата , а в скайп си пише на ония че искала на даскало и и било кеф ... Не сме еднакви , имаме си косурите ама тя не постъпва П.Р.А.В.И.Л.Н.О ! Защо четете между редовете ?!?!!?

:-o

SmilezZz
09-18-2011, 15:31
Не четем между редовете , спокойно. Обаче за съжаление няма как да ти покажем как всъщност ти изглеждаш отстрани. Именно по - горе за това казах да се осъзнаеш. Тя , а и не само тя , има нужда да се вижда и да се забавлява с приятели. А това непрекъснато да е с тебе , по едно време започва да става досадно. Започва да му омръзва на човек. От личен опит го казвам. Такава връзка няма да продължи много.
Всеки човек има нужда от свобода , личен и социален живот , а ти се опитваш да й забраниш да излиза с други , може би точно за това те лъже. Говори с нея и заедно вземете решение.

XinZhao
09-18-2011, 15:34
Добре... Ще бъда малко остър. Очевидно вижда, че може да те използва и го прави... Може би си я мислил за различна, но разбери, че е много трудно да се срещне свястно момиче, камо ли малолетна. Не се чувствай засегнат, обзалагам се, че едно 80% от тези връзки са точно за пари. Е, остава и вариантът да сте на една възраст, но това не променя много. Единствената твоя грешка е, че си прекъснал връзките с приятелите си, и те съветвам да го поправиш. Както казах, късмет. :)

Fiction7577
09-18-2011, 17:06
Добре... Ще бъда малко остър. Очевидно вижда, че може да те използва и го прави... Може би си я мислил за различна, но разбери, че е много трудно да се срещне свястно момиче, камо ли малолетна. Не се чувствай засегнат, обзалагам се, че едно 80% от тези връзки са точно за пари. Е, остава и вариантът да сте на една възраст, но това не променя много. Единствената твоя грешка е, че си прекъснал връзките с приятелите си, и те съветвам да го поправиш. Както казах, късмет. :)

Цялото мнение е много вярно. Обърни внимание на удебелената част, доста е важна.

cyclops
09-18-2011, 18:02
Задушаваш я ! Млада е, тепърва трябва да си изживява ученическите си хубави мигове. Направете компромис или върви към провал.
Тя в момента преоткрива това, което й е липсвало в живота(дори и да не го е осъзнавала).

crowberry
09-18-2011, 18:10
Много е тъпо да се сърдиш. Нормално е да излиза с приятелки и да се забавлява. Ти какво.. искаш да ти стои до задника 24 часа? Ми, няма как. В случая ти не си прав. Не я задушавай, ходете си там, лигавете се, ама не и се сърди за подобни глупости. Накрая ти ще се прецакаш сам.

п.с: Оправи се с прятелите си..да ги зарежеш заради момиче е много тъпо..

SladkaZagadka
09-18-2011, 18:31
Ти си си зарязал приятелите по свое желание, не мисля че тя те е накарала. Напълно нормално е това, което прави, а относно лъжите и тн - може би просто се страхува да не би ти да се хванеш за това че излиза с тях, а не с теб, знам ли. И като й е приятно и си лафят, не може да ти звъни все, да е на компа все, да е 24/7 където и когато поискаш. И не, нормално е като е колкото мен и има нов клас да иска първите дни да ги опознае-това въобще не значи, че те е сложила на 2ро място, но ако сега не се сприятели - то тогава кога?

когато тя излезе и си прави кефа , аз стоя в нас и въпреки че има варянти с кого да изляза
и затова тя ли ти е виновна - не

brawoo
09-18-2011, 19:38
Благодаря за отговорите до момента .
Излязохме днеска и поговорихме , разбрах си грешката .. ще и дам свободата която иска , и ще си се виждаме пак . Така според мен е най - добре и за двамата . Е разбирасе , аз също ще си ходя където искам . А до това че ме нападнахте така , само ще споделя че определно не е добре да сте на моето място , и да се чуствате по същият начин , по който когато писах тази тема . Всеки човек си е различен , и когато не си го изпитал е много лесно да говориш !

Благодаря ви отново ! 8-)
Темата за ключ

Extremescream
09-18-2011, 20:23
Ключ