PDA

View Full Version : А след това?

zliat
09-19-2011, 05:43
Момче и момиче се харесват,започват да излизат,стават гаджета,първата целувка за връзката им,запознават се с родителите и се разбират с тях,след известно време започват да се натискат след още малко натисканията им преминават към интимни удоволствия,а след още малко и към секс.А след това?Вие какво бихте направили???Как бихте продължили???

anonymous708973
09-19-2011, 05:46
Ъъ, чакай, чакай. Кви родители след първата целувка?! Да няма да се жените.

Чил аут малко. Да си с някого не е да изпълняваш списък от стъпки.
Но... щом държиш... Цялата идея е поколението. Ето защо хората прекарват известно време заедно, докато преценят дали другият е подходящ човек, с когото да имат семейство и да отгледат деца.
Пиши брак най-накрая на списъка.

Shturrrche88
09-19-2011, 05:49
Хахахаха, това план график за връзка ли е???
При всеки е различно...
След първия секс, имаше и втори и трети и петнайсти и прочие...и воала-ето ти връзка.
Ти какво искаш, след секса да заживеете заедно, след още месец да си вдигнете сватба, а след 10 бебе??? :D :D :D

zliat
09-19-2011, 06:08
Ъъ, чакай, чакай. Кви родители след първата целувка?!
Основните неща са това горе-долу и настъпват по различно време.Просто така ги изброявам.Не е ред на последователност.

Ако се замислиш това са етапите на развитие,които през които преминава
почти всяка връзка.... никакъв план-график,5-ти летка
и т.н.

LadyDi
09-19-2011, 06:20
Ами след това брак, деца, внуци и погребение.

Тва е тъпо... Наслаждавай се на връзката си. На тези години и без друго няма накъде повече да еволюира.

SisiStrange
Не е вярно. Всяка връзка си минава през нейни определени етапи.
Просто си я изживявай с всичките и хубавини без да обмисляш на кой "етап" сте. Това ми напомня за ония американски глупости: Първа база, Втора база и тн.

Justify
Ъъ, чакай, чакай. Кви родители след първата целувка?!
Основните неща са това горе-долу и настъпват по различно време.Просто така ги изброявам.Не е ред на последователност.

Ако се замислиш това са етапите на развитие,които през които преминава
почти всяка връзка.... никакъв план-график,5-ти летка
и т.н.

Ааа бъркаш се!!!

Момче и момиче се харесват,правят секс,стават гаджета,първа целувка,запознават се с родители,разделят се.

Назад си с мат`ряла.

Shturrrche88
09-19-2011, 06:28
Просто си я изживявай с всичките и хубавини без да обмисляш на кой "етап" сте. Това ми напомня за ония американски глупости: Първа база, Втора база и тн.
Мда...
Аз запознах милото с майка ми след 3 месеца връзка (бяхме минали през целувките, натискането и секса вече) :D , а аз с неговата мама се запознах след една година чак.
Така, че етапите на развитие при всеки минават различно. Има такива, дето на втория ден от връзката си заживяват заедно :-o

SisiStrange
09-19-2011, 06:35
Мда...
Аз запознах милото с майка ми след 3 месеца връзка (бяхме минали през целувките, натискането и секса вече) :D , а аз с неговата мама се запознах след една година чак.
Така, че етапите на развитие при всеки минават различно. Има такива, дето на втория ден от връзката си заживяват заедно :-o
Аха. И ние с моя вече бяхме минали целувките, натискането и секса, когато го запознах с мама, а пък аз още не се познавам с техните. То си зависи от връзката, от хората, от семействата, от разбиранията...
Имам позната, която е омъжена, но не познава родителите на мъжа си, защото той ги счита за лоши хора и не иска да ги вижда.

LeprikonA
09-19-2011, 06:37
достатъчно изчерпателно беше всичко написано по-горе, от мен - спри да планираш връзката, така или иначе няма да се развие точно според плана.