PDA

View Full Version : Проблем с приятелка, която е общителна само в Скайп.

inloveinsomeone
09-19-2011, 18:37
Здравейте, вие какво бихте направили, ако имате много добра приятелка, с която всичко си споделяте, но тя на живо е най-стеснителното и необщителното същество на света, а вие не сте такъв? Направо съм се хванал за главата, имам чувството, че говорим за два различни човека... Само в Скайп и Фейсбук е общителна и говори, които честно казано започвам да мразя...

ledenakrasota
09-19-2011, 18:43
Това си е неин проблем! Ако тя не желае да се промени или да действа, няма как ти да я накараш или да го направиш вместо нея. Не го взимай присърце. :)

Chacho
09-19-2011, 18:49
По-притеснителните трябва да ги предразположиш да говорят, просто не се чувстват комфортно. Дали ще го направиш, ти си избираш.

inloveinsomeone
09-19-2011, 18:50
То е нещо като уникален случай, но не знам, как се предразполагат такива хора, на мене примерно - винаги ми е забавно и весело... :(

Chacho
09-19-2011, 18:53
С подходящ тон на гласа, уверен поглед, докосване и най-вече като реагираш нормално на отговорите и й показваш, че няма нищо срамно или лошо в това да споделя. Без да й го казваш директно.

inloveinsomeone
09-19-2011, 18:58
А то това просто е невъзможно, тя е постоянно с антуража си. :D Не ми е проблемът, че не е от най-общителните, а че по Скайп е супер, а на живо... и това по някакъв начин ме обижда.

Chacho
09-19-2011, 19:01
Какво пречи антуража й и да не би да се притеснява от тях? А вие само двамата/двете не излизате ли?

inloveinsomeone
09-19-2011, 19:04
Не, иначе има една приятелка много печена, с нея съм през повечето време и някак си не й обръщаме много внимание, не знам... странно, сякаш изчезва, не говори, нищо не прави... Близките й приятели казват, че е много добра приятелка и много говори с тях, обаче с другите, въпреки че твърде, че съм и много близък, не знам... този скайп съсипва хората, ще й го кажа, пък да ми се сърди...

Chacho
09-19-2011, 19:05
Затова приятелство се гради на живо, а не в скайп.

inloveinsomeone
09-19-2011, 19:08
Уверих се и аз... писна ми от хора, които мислят, че Скайп е жизненоважен... жалко, много жалко, пък беше много умна. Не знам, такова приятелство нека стои настрани...

annonimnna
09-19-2011, 23:18
Оф, тоя Скайп всичко проваля а? 8-)
Познато ми е де. Ама при мен е обратното.
Нъвън много ми знае устата, пък като ми пишат в Скайп/Фейсбук не мога да измисля тема за разговор/писане. :D

inloveinsomeone
09-20-2011, 07:07
Тоя скайп е най-тъпото нещо на света! :o

Mirage3
09-20-2011, 07:12
Аз точно от това се дразня. По принцип съм общителна само към хората, в които виждам добър приятел. А не да ми се смеят, подиграват или говорят зад гърба. Когато имам такива приятели ми е много забавно, докато на другите им се виждам скучна и неразговорлива. Обичам да завързвам разговор, но се отказвам, когато видя че на дадения човек въобще не му пука. Така че не можеш да кажеш за мен, че в скайп се правя на много отворена, пък на живо съм тъпа. 8-) Когато опознаеш човек, впечатленията ти за него се преобръщат. :lol:

ledenakrasota
09-20-2011, 08:58
Аз точно от това се дразня. По принцип съм общителна само към хората, в които виждам добър приятел. А не да ми се смеят, подиграват или говорят зад гърба. Когато имам такива приятели ми е много забавно, докато на другите им се виждам скучна и неразговорлива. Обичам да завързвам разговор, но се отказвам, когато видя че на дадения човек въобще не му пука. Така че не можеш да кажеш за мен, че в скайп се правя на много отворена, пък на живо съм тъпа. 8-) Когато опознаеш човек, впечатленията ти за него се преобръщат. :lol:

При ме по същият начин доста ми е трудно да си споделям чувствата. Може да ме гледаш и да не изразявам емоция с мимика, но водя някаква вътрешна борба със себе си.
Понякога може и да изглеждам странна, защото се усмихвам. Но живота така ме е научил. Такъв дар е! :) Повечето хора не го оценяват. Предпочитам да виждам в малките неща щастието всеки ден. Така се справям с проблемите и ставаш по-силен. Виждаш, че няма нищо страшно. Всичко си зависи от теб. :)

xxKiFlAxx
09-20-2011, 10:51
ввв

xxKiFlAxx
09-20-2011, 10:52
Приятелството в скайп си остава за там :D може да пишеш какво мислиш но е трудно да кажеш :D
В форума пиша по един начин,в скайп по друг.. навън по др се държа :D