View Full Version : Отчаянието
thegame92
09-20-2011, 11:24
Има ли ли сте такива моменти и как се справяхте? Като цяло ми се случва за 3 пъти да съм в такова състояние и не е да се отчаям примерно само от любовта, само от безпаричие и т.н въобще отчаяние от всичко дори от себе си .. последния път когато се чуствах така мина неусетно, но този път е някак по различно и аз не мога да си го обясня, няма такива неща като разсейване, кино, приятели не знам си какво в такива моменти повечето хора както мен искат да останат сами известно време, дори да съм с приятели все ми е такова настроението дори да се смея с тях го правя само от уважение да не се обидят че някой виц, базик е много смотан и за това не обръщам внимание, но като цяло от всички чуства които съм изпитвал това ми е най-отвратително по редица причини.
Ясно е че това е някакъв срив на психиката, но идва винаги в най неподходящия момент :|
Имала съм, естествено, моменти, в които ми е било много зле, но до отчаяние чак не съм стигала. През доста тегави ситуации съм минала за сравнително краткия си живот, но си оставам оптимистичен реалист 8-)
Животът има много лица и от нас зависи дали ще преодолеем трудностите, или ще се оставим да ни смажат. (клише, знам)
thegame92
09-20-2011, 12:01
Имала съм, естествено, моменти, в които ми е било много зле, но до отчаяние чак не съм стигала. През доста тегави ситуации съм минала за сравнително краткия си живот, но си оставам оптимистичен реалист 8-)
Животът има много лица и от нас зависи дали ще преодолеем трудностите, или ще се оставим да ни смажат. (клише, знам)
На изчезване сте оптимистите :D при мен съм забелязал какъвто и да съм песимист или оптимист все става '' каквото трябва ''
Приемам го като предизвикателство и гледам да действам въпреки него. Обикновено идва след много стрес, разни хормонални размирици или повечко трева.
Phonique
09-20-2011, 14:04
Случвало ми се само веднъж,да изпадна в супер отчаяние... бях раз. от всичко до такава степен че бях навлязла в огромна депресия :D :D .Обаче от известно време се стремя към непукизъм към някои неща и живота ми се променни коренно